Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nazım hoş geldin canım.bende koca geleseye kadar takılayım dedim.aslında bulaşıklarım beni bekliyo......kolay gelsin canım...abinmi evleniyo...ALLAH MUTLU ETSİN CANIM.Bİ YASTIKTA KOCASINLAR...

denefim korkular aynııııı ama onunla yaşamayı öğreneceğiz mecbur hani derler ya korkunun bebişe engeli yokkkkkkkkk -başkaydı o ama neyse bize uyarladım birazz-Allah nasip edince gelecek inşallah mucizelerimizzz korksakta korkmasakta en iyisi biz o korkuyu iyice derinlere gömelim yokolup gitsin Rabbime güvenelim açılan bunca eli edilen duaları geri çevirmeyeceğine mucizemizi bize vereceğine inanalımmm inşallah gerçekleşir diyerekkkkkkkk
nazım kolay gelsin canımmmm:1hug:
herbaryum hoş geldinnnnna.s.

iyiyim canım sen nasılsın ütü yapıyom :roflol::roflol:
arada size bakıyom kociş maç izliyor tıransda şuanda:teytey::teytey:
tembel gördüm seni hadi başlayın çalışmalara artık sıranı savma:sm_cool:

ben çalışmalara başladım da bu ay tutturamadık gülüm..
iyi geceler canım....nasılsın...ben süperim...bütün kızlar toplandık..çok şükür bugünümüze...

ben aylardır tutturamadımmm hemde dopinge rağmennnn sen işi sıkı tut yeter canım bak çalışmak nasıl işe yarıyorrrrrr-tövbe birtek onla olsa aylar önce olmalıydı ama oda etken tabiiii-
bu arada 2. golü atmış bulunuyoruzzzzzzzz:teytey::teytey:

valla 2. gol geldide benim adamda yık yok çoşku falan
içeri gittim bakdım uyuyonmu dedim:roflol::roflol:yok izliyorum
dedi enteresan valla normalde evin yıkılması lazım fisfisfis
nese cimbom gol gol gol haydi kızlar:lepi::lepi:

benimkide mışıl mışıl uyuyorrrrr canımm nasılda yorulmuşşşş kıyamam onaaaa:1hug:
sözde maçı izleyecekti bana dizimi izletmediiiiiiiklava:klava:
:roflol::roflol::roflol:

benimkide mışıl mışıl uyuyorrrrr canımm nasılda yorulmuşşşş kıyamam onaaaa:1hug:
sözde maçı izleyecekti bana dizimi izletmediiiiiiiklava:klava:
:roflol::roflol::roflol:

valla ya aşkı memnu vardı yarısında kaldı izletmedi
benimki faltaşı gibi derler ya öle kırpmıyor bile gözünü:roflol:
ama ben çok yorgunum birazdan yatacağım neden yoruldum bilmiyorum ama
işde yapmadım bütün gün tembel tembel geziyorum aslında ama:mymeka:

incir kürü deneyeniniz varmı kızlar bende çok mide bulantısı yaptı sizde oldumu..
canım duydum hatta inciride aldım ama hala dolapta duruyor bugün yarın derken gerek kalmadı işteeeee ama mide bulantısı yaptıysa bırak canım banada tarçını sakıza bula demişlerdi boğazımı acıttı o saat bıraktım ama süte karıştırmak aklıma geldi onu ben uydurdum yaniii sende deneyebileceğin başka bir yöntem bulabilirsin belki bak illada denileni yapmak gerekmiyorr umarım herşey gönlünce olur canımmmmm:1hug:

aynen yaaaaa yarıda kaldı diziii bari izlese oda yokkkk:sm_confused:
ee ne yorgunluğu bu şimdiiiiCADIARZUhani bende aynıyımda o bakımdannnnnn

hadi seninki hamişlikden benimki neden tembellikden işde
kendime iş bulmam lazım tez elden valla yoksa üşütücem yakında:sm_confused:
canım ben yüksek müsadenle yatacağım uykum geldi seni çok öpüyorumŞeniz
yarın görüşürüz inş pinkim senide öpüyorum iyi gecelerŞeniz

iyi geceler canımmmm:1hug:
bende kaçıyorum artıkkkkk yarın görüşmek üzere Allaha emanet olunnnnnnna.s.

yazdıklarınızı okuyayım dıye gırdım canlar........radyolojım baban ıyıymıs sevındım guzeım.....hayırlı haberler beklıyoruz.........sızı sevıyorum kızlar ıyı gecelerŞeniz:1hug:

Kızlar herkese hayırlı geceler...:1hug:

Radyolojim canım babanın iyi olmasına sevinim canım Rabbim acil şifalar versin inşallah..

Zuhalcim canım çok geçmiş olsun ya Allah beterinden korusun ucuz atlatmışsın canım...

Alhanım canım bebişin ve sen sağlıklı olunda kuzum mide bulantıların geçer inşallah..Allaha emanet olun canım..

Mumucum evet cnaım ya bi denk gelemiyoruz ama iyi olduğunu bilmek bile güzel

Nevinim ya kuzum sorma bu hafta gece mesaisi yapıyorum hehe

Denefim,Nehirim,Mumucum ,Radyolojim,Seherim, Swetim,Pınk rosem, G_B_T cim , Esracım, Nazcım, Burcum kızlar hepinizi öpüyorum Allaha emanet oluna.s.

Ya inşallah unuttuğum arkadaşım yoktur varsada affola ..

yazdıklarınızı okuyayım dıye gırdım canlar........radyolojım baban ıyıymıs sevındım guzeım.....hayırlı haberler beklıyoruz.........sızı sevıyorum kızlar ıyı gecelerŞeniz:1hug:

Lotusum canım nasılsın tatlım... Tekrar trasferin hayırlı olsun canım.. :1hug:
Hep yat dinlen kendini sakın yorma emi...
Bebişinde sende Allaha emanet olun canım arkadaşımm..:1hug:

Sabrın sonu selamettir Allahın izniyle.. Dualarımız seninle canım

günaydın canlarım.gününüz aydın neşeniz bol olsun....herkese kolay gelsin.sizleri kocaman öpüyom fıstıklar...

kız allah iyiliğini versin emi naniknanik, bir alışamadı bu kk lılar benim nickime yaaa :uhm:
aslında bana göre çok anlamlı nick ama siz tabi farkında olamazsınız sositososito

günaydın canlarım.gününüz aydın neşeniz bol olsun....herkese kolay gelsin.sizleri kocaman öpüyom fıstıklar...

bende seni öpüyorum, aynı dilekleri sana iletiyorum Şeniz

bu arada radyolojiye çok sevindim, dualarımız kabul olsun inşallah...
zuhal geçmiş olsun canım...

herkese hayırlı cumalar...:1hug:

CUMANIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN CANLARIM

İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL GİDİYOR GÜZEL DÜŞÜNELİM GÜZEL OLSUN

HAMİŞLERİMİZ HASTALARIMIZ İYİ TRANFERİMİZ VAR GÜN SAYIYORUZ

G.A.A.K TAKİ GÜZELLİKLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…