- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.501
İyi geceler kızlar bende geldim nasılsınız myhopem denefim radyolojim
özledim sizleri gelin bi öpemŞenizbu aralar takılamıyorum pek ama inanın
vaktim olmuyorki koşturuyorum işdeşutarafagittiabimin düğünü yaklaşıyor
kayınvaldem geldi kendime hiç vaktim yokki nese bunlar olağan şeyler
şimdi buradayım içerde ütü yapacağım ama sizlerlede konuşacağım gelin
olurmu kaynatalım biraz bi gömlek ütülim gene gelcemkaydirigubbakcemile3
a ben nasıl görmedim bu kulübu
bende geldim:)hihoyyyt
myhopem canım...çok haklısın ama çok korkuyom tekrar bebegimi kaybedersem diye..o psikolojiyi atamadım daha içimden..of of nerelere gidem bennnnnn..
nazım in bakem lobiden çabukk gördüm senisırnaşık şey...canım nasılsın.
myhopem canım...çok haklısın ama çok korkuyom tekrar bebegimi kaybedersem diye..o psikolojiyi atamadım daha içimden..of of nerelere gidem bennnnnn..
nazım in bakem lobiden çabukk gördüm senisırnaşık şey...canım nasılsın.
iyiyim canım sen nasılsın ütü yapıyom :roflol::roflol:
arada size bakıyom kociş maç izliyor tıransda şuanda:teytey::teytey:
tembel gördüm seni hadi başlayın çalışmalara artık sıranı savma:sm_cool:[/QUOT
ben çalışmalara başladım da bu ay tutturamadık gülüm..
iyi geceler kızlar nasılsınız...
iyi geceler canım....nasılsın...ben süperim...bütün kızlar toplandık..çok şükür bugünümüze...
ben çalışmalara başladım da bu ay tutturamadık gülüm..
iyi geceler canım....nasılsın...ben süperim...bütün kızlar toplandık..çok şükür bugünümüze...
ben aylardır tutturamadımmm hemde dopinge rağmennnn sen işi sıkı tut yeter canım bak çalışmak nasıl işe yarıyorrrrrr-tövbe birtek onla olsa aylar önce olmalıydı ama oda etken tabiiii-
bu arada 2. golü atmış bulunuyoruzzzzzzzz:teytey::teytey:
valla 2. gol geldide benim adamda yık yok çoşku falan
içeri gittim bakdım uyuyonmu dedim:roflol::roflol:yok izliyorum
dedi enteresan valla normalde evin yıkılması lazım fisfisfis
nese cimbom gol gol gol haydi kızlar:lepi:
benimkide mışıl mışıl uyuyorrrrr canımm nasılda yorulmuşşşş kıyamam onaaaa:1hug:
sözde maçı izleyecekti bana dizimi izletmediiiiiiiklava: klava:
:roflol::roflol::roflol:
canım duydum hatta inciride aldım ama hala dolapta duruyor bugün yarın derken gerek kalmadı işteeeee ama mide bulantısı yaptıysa bırak canım banada tarçını sakıza bula demişlerdi boğazımı acıttı o saat bıraktım ama süte karıştırmak aklıma geldi onu ben uydurdum yaniii sende deneyebileceğin başka bir yöntem bulabilirsin belki bak illada denileni yapmak gerekmiyorr umarım herşey gönlünce olur canımmmmm:1hug:incir kürü deneyeniniz varmı kızlar bende çok mide bulantısı yaptı sizde oldumu..
valla ya aşkı memnu vardı yarısında kaldı izletmedi
benimki faltaşı gibi derler ya öle kırpmıyor bile gözünü:roflol:
ama ben çok yorgunum birazdan yatacağım neden yoruldum bilmiyorum ama
işde yapmadım bütün gün tembel tembel geziyorum aslında ama:mymeka:
canım duydum hatta inciride aldım ama hala dolapta duruyor bugün yarın derken gerek kalmadı işteeeee ama mide bulantısı yaptıysa bırak canım banada tarçını sakıza bula demişlerdi boğazımı acıttı o saat bıraktım ama süte karıştırmak aklıma geldi onu ben uydurdum yaniii sende deneyebileceğin başka bir yöntem bulabilirsin belki bak illada denileni yapmak gerekmiyorr umarım herşey gönlünce olur canımmmmm:1hug:
aynen yaaaaa yarıda kaldı diziii bari izlese oda yokkkk:sm_confused:
ee ne yorgunluğu bu şimdiiiiCADIARZUhani bende aynıyımda o bakımdannnnnn
yazdıklarınızı okuyayım dıye gırdım canlar........radyolojım baban ıyıymıs sevındım guzeım.....hayırlı haberler beklıyoruz.........sızı sevıyorum kızlar ıyı gecelerŞeniz:1hug:
kız allah iyiliğini versin emi naniknanik, bir alışamadı bu kk lılar benim nickime yaaa :uhm:G_B_T cim , ..
günaydın canlarım.gününüz aydın neşeniz bol olsun....herkese kolay gelsin.sizleri kocaman öpüyom fıstıklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?