- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.521
Kızlar herkese hayırlı geceler...:1hug:
Radyolojim canım babanın iyi olmasına sevinim canım Rabbim acil şifalar versin inşallah..
Zuhalcim canım çok geçmiş olsun ya Allah beterinden korusun ucuz atlatmışsın canım...
Alhanım canım bebişin ve sen sağlıklı olunda kuzum mide bulantıların geçer inşallah..Allaha emanet olun canım..
Mumucum evet cnaım ya bi denk gelemiyoruz ama iyi olduğunu bilmek bile güzel
Nevinim ya kuzum sorma bu hafta gece mesaisi yapıyorum hehe
Denefim,Nehirim,Mumucum ,Radyolojim,Seherim, Swetim,Pınk rosem, G_B_T cim , Esracım, Nazcım, Burcum kızlar hepinizi öpüyorum Allaha emanet oluna.s.
Ya inşallah unuttuğum arkadaşım yoktur varsada affola ..
CANLARIM,bugün seda sayana ibrahim saraçoglu çıktı.hamile kalamayanlara,adet görmeyenlere ve pko lulara çok faydalı beyaz sogan kürü tavsiye etti.ben yapacam sizde yapın..hiç zararı yokmuş.faydası varmış ve sadece 15 gün kullanacagız okadar
YAPILIŞI-----bir orta beyaz soganı kabuklarını soyup, yıkayıp 4 parcaya bölecez....2 bardak kaynamış suya atılacak...sonra sogan kaynamış suyla birlikte tekrar 5 dakika kadar daha kaynatılıp ,demlenmeye bırakılacak...sabah ve akşam 2 kerede bitirilecek.her gün tekrarlanacak....taze yapılıp içilecek....sadece 15 gün.adet olmayanların adetlerini düzenliyomuş.iltihap varsa onları söküyomuş.korkmayın öbür ay düzene gireceksiniz ve hamile kalma şansınız artıyo dedi..tüp bebek tedavisi yapıp tutmayanlarada bu kürü önermiş.ve faydasını gören çok olmuş çevresinde...
insallah arkadaşlarım yapalım.ne kaybederizki.....rahime ve yumurtalıklara çok faydası varmış...ALLAHIM BU CUMA GÜNÜ HÜRMETİNE HEPİMİZE SAGLIKLI EVLATLAR VERSİN MEVLAM.:Saruboceq:
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN CANLARIM...
merhaba kızlar
bugün giremedim.sabah işe gitmiştim.1 saat sonra hastaneye gidip babamı çıkarttık.şimdi eevdeyim annemlerde.birazdan tekrar işe döncem.
sizler nasılsınız.
bu soğan bayağı faydalı galiba.soğanla sumak karışımının da faydalı olduğunu duymuşştum.inşalah işe yarar...................
sağolasın canım bende dinledim ve uyguluycam inşşş faydasını görürüz...:içelim:
Hımmm...Bende yapsam mı acaba?? Faydasını görürmüyüm..İlaç kullanıyorum ama??
Bide cahilliğimi mazur görün bu soğan suyu soğan gibi koku bırakır mı? Mideyi bozar mı?
Ben soğan yedikten sonra kötü olurumda..
aman guzum 15gün sogan sogan kokarız....:roflol:
genç kızlarda kullanabilir dedi,,, sorunları olan varsa dedi...hem mideni bence rahatsız etmez.1 kere dene bakalım mideni rahatsız edecekmi....
hani bennnnn diyecem yine yanlış anlaşılacammmm bir günde iki kere hayırdır yaa ikiz mi olacak aceppppp:roflol::roflol:
canlarım benim için dua edin lutfensenağlama
biliyorsunuz dış gebelikten ameliyat olmustum sağ tüpüm alınmıştı...
şimdi aynı ağrılar sol tarafta başladı.senağlama
tüpümün oldu yerde 1 haftadan beri sızlanma dolgunluk var şimdide bir hareket var bu hareketi ben dışgeblik olan tüpümdede hissettim....,
Doktora gitsene diyeceksin adet olmama 10 gun var kan testi 2ye katlaması anlaşılabilmesi için hem rahmin terse dönük oldugu için tüpteki baskıyı göremiyor doktorlar oyuzden belirtilerin artmsını bekliyorum lekelenmelerim yada cok buyukbir sancımm olursa diye kocaeli tıptaki doçentin numarasını aldık eşimlesenağlama orayı arayacağız
Dualarınızı eksik etmeyin lutfen hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?