Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm canlarım nasılsınız?benım bulantılar basladı kızlar her koku bıle mıdemı bulandırıyo.dr gıdınce ılac ısteyecem yemek aklıma gelse bıle mıdem ayaga kalkıyo.gececek ınsallah hersey bebısım ıcın tabı.lotusum canım ınsallah hayırlı haberlerını beklıoruz...yat dınlen emı canım.
bu arada dun teknıkerımle telde görüştum babasının yanında refakatcıydı.yorgundu sesı ama dayanıklıdır benım canım arkadasım...
denefım yenı sacın hayırlı olsun gyle gule kullan canım.
ve dıger arkadaslarım sızede yazmak ıstıyorm ama tek elle yatarak yazmak cok zor..hepınızı çok sevıyorummmmm

slm canlarım nasılsınız?benım bulantılar basladı kızlar her koku bıle mıdemı bulandırıyo.dr gıdınce ılac ısteyecem yemek aklıma gelse bıle mıdem ayaga kalkıyo.gececek ınsallah hersey bebısım ıcın tabı.lotusum canım ınsallah hayırlı haberlerını beklıoruz...yat dınlen emı canım.
bu arada dun teknıkerımle telde görüştum babasının yanında refakatcıydı.yorgundu sesı ama dayanıklıdır benım canım arkadasım...
denefım yenı sacın hayırlı olsun gyle gule kullan canım.
ve dıger arkadaslarım sızede yazmak ıstıyorm ama tek elle yatarak yazmak cok zor..hepınızı çok sevıyorummmmm

hani bennnnsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
alhanımmmm canımmmm bizde seni çoooookkkk seviyoruzzzz:1hug:

evetttttttt alhanımm
-hepinizi çok seviyorum- demişşşşş bende topik olarak -bizde seniiii- dedim de yanlış mı anlaşıldım acepppp diyorum şimdiiiiiCADIARZU

Kız hamilelikten ayakların yere basmıyo dimi..Alıntı yaptığın mesajı mumu yazmış da sende alhan demişin ya ,ondan pinkrose da şaşırmış yavrum.Yoksa seni niye yanlış anlayalım yahuuuuuu....Hepimiz birbirimizi çok seviyoruza.s.

:asigim::asigim:böylesin sen dimi şimdikaydirigubbakcemile3

yok siz yanlış anlamışsınız kıslar ben myhope adını yazmayı unutmuşum mesajimda oda hani ben demiş bana

sonra alhana cevap yazmış

özür dilerim cnm bütün samimiyetimle söylüyorum sizleri tanımış olmaktan çokkkkkkkkkkkkkk mutluyum onun için benimki unutmak değil küçük bir hafıza kaybı ki seni hatırlayamadım

veeeee diğer canlarım hepinizi çokkkkkkkkk seviyorum

canlarım ilk kez yaptım...haha ya çok zormuş ya .bunun kolayı nasıl bilen anlatsın arkadaşlar.....acemi işi bu azcık idare edin.hepinize bu canlarım.

canlarım ilk kez yaptım...haha ya çok zormuş ya .bunun kolayı nasıl bilen anlatsın arkadaşlar.....acemi işi bu azcık idare edin.hepinize bu canlarım.

canımmm kolayını bilmem ama çok güzel olmuşşşş ee sıra sana geliyor o zaman bekliyoruz resminii
mumucum canımmmmm tam senin dediğin gibi olay aslında bende şaşırdım birden ya niye sordular diyeeekaydirigubbakcemile5
nevinimmmm eh biraz desemmmm
maç başladı pc bana kaldııı nerdesiniz gece bekçileriiiiiii

ben varım guzummmmmmmm.nasılsın aman olmuştur bi yanlış anlama..oluy öle vakalar.nasıl ben seni günün geçmiş demiştim ya radyolojime.ama bak sanki içime dogmuş.fazla geçmedi hamiş haberini aldık..

denef hala inanamıyorum ya evet her ay umut var diyorduk ama iğneler varken olmadı şimdimi olacak düşüncesi de vardı açıkçası fazla ihtimal vermiyordum ama Allahıma şükür ki mucizem gerçekleştiiii darısı her isteyenin başınaa önce lotusum amaaaa

denefim listeye göre sıra sendeeeee
ama lotusum istisna olacak inşallahhh

iyi akşamlar esram nasılsın canım.
myhope canım ben bu tembellikle heralde herkesten sonra hamiş kalırım...:roflol::roflol:

canlarım herese selamlar
yarım saattir geçmişi okuyorum ne çok yazmışsınız.ben gidince topik şenlenmiş hayırdır :)
babam pazartesi günü ameliyat oldu bende 4 gündür hem gece hem gündüz hatanede refakatçı olarak kaldım.senelik iznimden 4 gün kalmıştı onu kullandım.hastanede net yoktu giremedim.bende sizleri çok merak etttim.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.allah razı olsun dua eden herkesten.
babam iyi çok şükür.eski platini çıkartılıp yenisi takıldı.ağrısı var hareket edemiyor.ama geçirdiği basit bir ameliyat değil.olacak o kadar.inşallah bu son olur.6 aydır o da çok yoruldu ve yıprandı bizde artık.
MYHOPEM çok sevindim canım.alhan tel de haber verdi.hastane de nasıl moral oldun bilemezsin.allah hayırlısıyla kucağına almayı ve de büyütmeyi nasip etsin inş.darısı bizlere.sırada denef mi var ben mi bilmiyorum ama kendimi de tebrik ederim 3 te 3 bilmişim.
LOTUSUM canım transferin olmuş hayırlı olsun.rabbim yardımcın olsun.kesyi göreceğin gün hızlı gelsin
ALHANIM senle zaten görüşebildik telle.bulantıların geçer merak etme cnm.o da güzel bir duygu tadını çıkar emi.
DENEFCİM G_B_K CIM MAVİAYCIM LOTUSUM SWETCİM sizde çok merak etmişsiniz sağolun.sizin gibi sevenlerim olduğu için çok mutluyum
BURCUM ESRAM NAZIM NEVİNIRMAKCIM PİNKCİM MUMUCUM umarım iyisinizdir arkadaşlarım.
NEVİNCİM keşke hamiş sırasına müdahale etme gibi bi yeteneğimiz olsaydı canım.rabbim en hayırlısını en güzelini bilendir.elbet ablanı da sıraya koymuştur canım.merak etmeyin siz.inşallah en kısa sürede sizin misafiriniz de geleceğinin haberlerini verir canım
unutuğum diğer arkadaşlarım da kusura bakmasınlar.aptal gibiyim.4 gündür uykusuz.ben bi duş alıp yatam.hepinizi çok seviyorum.
allaha emanet olun

RADYOLOJİM bizde seni seviyoruz.çok çok geçmiş olsun.ALLAH tüm şifa arayanlara şifa versin canım.hadi sen uyu gülüm.biraz dinlen .öpt:teselli:

radyoloğun hoşgeldin canımmmm:1hug:
tekrar geçmiş olsun inşallah bu son olur baban acılarını unutur canımmm
denefim Allah nasip edince tembelkende geliyor mucizeee niye olmasın ama tabi işi sıkı tutmak evladırrrr evine de geçtin artık bırak tembelliği bakayımmmklava:
esram sende hoşgeldinnn:1hug:

İyi geceler kızlar bende geldim nasılsınız myhopem denefim radyolojim
özledim sizleri gelin bi öpemŞenizbu aralar takılamıyorum pek ama inanın
vaktim olmuyorki koşturuyorum işdeşutarafagittiabimin düğünü yaklaşıyor
kayınvaldem geldi kendime hiç vaktim yokki nese bunlar olağan şeyler
şimdi buradayım içerde ütü yapacağım ama sizlerlede konuşacağım gelin
olurmu kaynatalım biraz bi gömlek ütülim gene gelcemkaydirigubbakcemile3

myhopem canım...çok haklısın ama çok korkuyom tekrar bebegimi kaybedersem diye..o psikolojiyi atamadım daha içimden..of of nerelere gidem bennnnnn..
nazım in bakem lobiden çabukk gördüm senisırnaşık şey...canım nasılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…