Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hayırlı geceler arkadaşlar...

ya radyolojiden haberi olan yokmu nasıl oldu babası acaba... inşallah kötü bir şey yoktur merak ediyorum yaa... (

Lotusummmm canım bebişlerinde sende Allaha emanet ol tatlım... yan gelip yat sakın
kalkma ...

nehircim canım nasılsın ablam... şuan durumlar sakin eşim gececi gece pc bana kalıyor
hehe :))

swet cim canım çok sevindim hadi hayırlısı inşallah kalp sesinide duyarsın yeğenimizin...
sağ salim kucağınada alırsın ALlahın izniyle

denef bacım olsun kız kökü sende ohhh iyi yapmışsın değişiklik yap tabi yakışır bacıma benim

nevincim canımm seni onlıne görüyprum şuan ama nerlerdesin bilmem....

Alhanım canım Allaha emanet ol kuzum ... sakın stres yapma İnşallah 9 ay sonra sağ salim bebişin kucağında olacak...

mumu cum canım nasılsın tatlım...

myhope cim canım kuzum öpüyorum seni Allaha emanet olun canım...

naz canım nasılsın tatlım.. naptın sen iş arıyordun devammı iş aramaya.. valla yakında sana bende katılıcam iş hayatına geri dönmeye can atıyorum..İnşallah hayırlı bi iş bulursun

gbt cim canım nasılsın tatlım

esracım canım sen nasılsın tatlım

sehercim canım bebişlerinde sende Allaha emanet olun kuzum...

yarim yarim esmer yarim genemi kayboldun sen canım... Nasılsın tatlım umarım iyisindir..

burcu canım inşallah sende iyisindir tatlım

Ya bebekecem nerelerde ... İnşallah iyidir..

Üzüldüğüm şey inşallah hamile kalan ve kalacak olan arkadaşlarımız tabi bende dahil hamilelikten sonra topiğe uğramamazlık yapmazlar...
Şahsen ben üzülüyorum ya açıkcası bizim topicdeki arkadaşlığımız sadece hamile kalana kadarmı olacak yani bunumu anlamak gerek..
Tmm başka topiclerede gidin ama arada bir de buraya uğrayın yaa.. enazından durumunuzu bilelimde merak içinde kalmayalım..
Niye gelmedi noldu bişeymi oldu acaba ALlah korusun derken üzülüyoruz haliyle...

neyse inşallah ismini unuttuğum arkadaşım yoktur...
Herkesi öpüyorum Allaha emanet olun ...

öle mumucugum kök bende.ama inatlaşırsa 3gün sonra kel yaptırırım saçımı...:roflol::roflol:

aman denefim hayırlı uğurlu olsun.
ama bacım çokta inatlaşma adamcağızla.
yazık yav.
ama bazen bende deli deli düşünürüm ketirsem kısacık.bana yakışsa belki kesittirmde.kocam o zaman deli divane olur.
yav bana kısa saçlı olursa ha erkek he sen ne farkedecek yanımd aki der.:)
o yüzden dikkat ediyorum bacım.

kızlar günaydınnnn radyoloji bugün gelmzesa bir ara soracağım bakalım ne olmuş.nerede.
ama işler yoğundu bene soramadım..sabah minibüste aklıma geldi .bene bir geldim arkadaşlar da soruyor.kenimi suçlu hisseettim
inşallah ahyrılsı haberler alırız.
bütün arkadaşlara iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim:teytey:

kızlar günaydın akşamda bu günde giremedim üyelikleri aktifleştirmekmi gerekiyor anlıyamadım gitti ..yeniden şifre istedim kabul etmiyodu benii...nihayet buradayım yaw..nasılsınız kızlar hayırlı günler olsun inşşş..

benim eşimde kısa saç konusunda inatçı asla kestiremezmişim..bende gittim birkaçyıl önce kısa kestirdim ..saç benim değilmi dimi yaa..böle yasaklara asla gelememki..şimdi uzun her zamanki gibi ama karışmıyor artık istediğim renk ve model hakkım dimi kızlar..

günyadın canlarım ya aksilikler bırakmıyo hiç yakamı dünde merdivenden düştüm,Allahtan belim sırtım gelmedi popo tam köşeye çarptı çok ağrıyo ağrıdan uyuyamadım bugün adetin 3. günüydü hormon tahliline gidicektim kaldı 4. alırlarmı bilmiyorum kalçam morardı elim sıyrıldı çok şükür bu kadarla kurtuldum.

ah cnm zuhal turan çok geçmiş olsun

offfya şimdi nasıl morarmıştır dikkat et cnm

hormon tahlilini de dr sor sanırım yaparlar

çok geçmiş olsun canım..şükür önemli bi şey olmamış ALLAH bbeterinden saklasın..nazarmı değdiki oku kendine..a.s.

MAVİAY canım sana sonuna kadar katılıyorum.hamile kalınca terk etmesinler bizi.mesela ben bebekecemi çok merak ediyom.artık hiç ugramıyo topige....arada selam verse ne kadar mutlu olacagız..amaolsun o bebegiyle iyi olsun yeterki....canı sagolsun....seher o kadar kötü oldugu halde yine ugruyo.hala mide bulantılarım var diyo.yinede bize 3 günde bir olsa selam veriyo...kızlar ben hamiş olursam hiç bırakmıcam sizleri...söz veriyommmm...
zühalim çok geçmiş olsun...biraz dinlen canım....o morluklar da agrı yapar sana...bende öle düşmüştüm bi kere...çok kötü oluyo...
mumum koca akşam konuşmadı benle.suratıma bakmadı...kızmış çok ..aman kızarsa kızsın.kim takar kocayı..saç benim saçım demi...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
pinkim kayınvaliden umarım iyileşmiştir...
swethome canım,,sen nasılsın canım radyoloji arada bizede bi haber ver guzum...meraktan çatllıyom.teli olsa arıyacam ama...yok malesef...

canlarım transferın 3.gunu yatıyorum ıste........hepınız ıyımısınız???????? su an gecmısı okudum rahat okuyorum ama zor yazıyorum haberınız olsun........cok uzanamadıgım ıcın zor yazıyorum............
denefım sacın hayırlı olsun emenım guzeldır..............kaydirigubbakcemile5
myhopem yenı umudumsun kendıne dıkkat et bacım......
svet alhan hersey yolundamı canlarım??????
mavı aycım cok sagol bıtanem ıyıyım sukur.......a.s.
zuhal cok gecmıs olsun canım.......:teselli:
mumu,nehır,nevın,gbk,pınkrose,naz,esra,burcu yazdıklarınızı okudum canlar opuyorum.........Şenizkaydirigubbakcemile5
radyolojı baban nasıl oldu canım umarım ıyıdır.....:Saruboceq:
unuttuklarım varsa affola dostlar.............
ben ara ara yazmaya calısırım canlar.....bu arada sıgarasızlıkta mahvettı benı zorlanıyorum........
herkesı optum canlar............

lotusum hoş geldin canım.aman yat güzelim.sen iyi ol...bebişlerin tutunsunlar sana..biz razıyız.sen bebeklerine kavuş yeterki.ALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN CANIM...KOCAMAN ÖPT CANIM SENİ...BAK HAMİŞ kalırsan terk etmek yok bizi..ona göre..yegenlerimizin resimlerinide koyacan buraya tamammı bacım.sözmü...

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
denefim eminim çok güzel olmuşsundur canım sen boşver eşini arada değişiklik iyi gelirrr hem çabucak uzuyorlar zatennnn ama resmini bekleriz artıkkkkk:1hug:
zuhalim geçmiş olsun canımmmmm umarım tahlillerinde sorun çıkmazzzzz
lotusum canımmmm herşey gönlünce olsun bebişlerin sana sımsıkı tutunsun inşallahhhhh :Saruboceq:aman sakın içeyim deme o meretiiiiiiii
mavişim ben de seni öpüyorum canımmmmma.s.
swetem maşallah canımmmmm pıt pıtı da duyacan inşallahhhhh
radyoloğum yoksun ama inşallah baban çok iyidirrrrrrrrrr
mumucum pinkim esram nevinim nehirim acemim esmerim nazım alhanım g_b_k im nasılsınızzzzz:1hug:

Son düzenleme:
Kızlar selamlar herkese.....

Lotusçum canım yat dinlen tatlım,aman haaa,sakın bişe işmiş yapayım deme.Sigarada içme tatlım sakın,biliyorum çok zor ama dayan canım bebişin için.Çekilen hernefes sigara,bebeği 17 saniye oksijensiz bırakıyormuş.Düşünsene korkunç birşey..Bide senin yumoşlar daha tutunma aşamasında,dayan tatlım dayan,sakın kaçamak içeyim deme emi?Hadi sende hayırlısıyla güzel haberi ver bize canım inşallah.Test tarihin kaçı canım,onuda müsait olunca yaz tamammı tatlım?

Denefçim myhpe çuma katılıyorum,resim isteriz illakide isteriz,hadi bekliyoz:)))

Evet kızlar,hamiş olunca bizi unutmak yok.Hatta doğmadan önceki resimlerini bile istiyoruz.Önümüzdeki aylarda ultrason resimlerinide ekleyin,canlı canlı sevelim yeğenleimizi tamammı canlar..

Mavişim ben iyiyim çok şükür canım sen nasılsın,neler yapıyorsun bakiiiimmm...Kociş gececiymiş gezer durursun artık topik topk:))))

Zuhalcim merhaba,çokk geçmiş olsun yaa..Ne fenadır o acı kim bilir.Benimde kardeşim düşmüştü 4 ay oldu hala çok ayakta kalınca beli ağrıyor yaa...Geçmiş olsun tekrar..Doktor kontrolünde aksamış,olsun üzülme,her işte bi hayır vardır..

Kızlar ben buralardayım görüşmek üzere,takiptyim haberiniz olsun:)))

O düşen ve hala beli ağrıyan benim:roflol:
Zaten tek kardeşi var:roflol:

Zuhal çok geçmiş olsun..Allah şifalar versin inşallah..
Bilirim çok kötüdür..sonraki ağrı nöbetleri çok daha kötüdür..
İnşallah hafif ve kökten bir şekilde atlatırsın..

Lotus hayırlı olsun inşallah bebişlerin...
Kaç embriyo transfer edildi onuda müsait bir zamanında yazarsan çok sevinirim..
Merak işte napıyıma.s.

Herkese hayırlı, mutlu günler efema.s.

kızlar resim demişinizde ben öle resim koymasını bilmiyom..çok acemiyim.benim konularımdaki resimleri yegenim koydu.oda adapazarında yaşıyo.:a015:

Ayyyyyyy ne güzel bu topiği böyle kalabalik görmek
bana selam veren herkese aleyküm selam diyorum...
Hepinizi öpüyorum

KIZLAR SİZLER BENİ GERÇEKTEN MUTLU EDİYORSUNUZ

ACISIYLA TATLISIYLA ÇOK SAMİMİSİNİZ HEPİNİZ ÇOKKKK ÖPÜYORUM

LOTUS cum hayırlı olsun cnm çok dikkat et inş hayırlısıyla meleğine kavuşacaksın:ecrin_bebek:

RADYOLOJİcim canım babaçığın nasıl bize haberdar et msn de yoksun gerçekten merak ediyoruz:Saruboceq:

DENEFçim cnm sen bendensin iyi yapıyorsun bence eşime çok yüz vermem:roflol:

MAVİ cim ben iyiyim denk gelemiyoruz sen nasılsın cnm

esram nevinim nehirim acemim esmerim nazım alhanım g_b_k pink rose sizlerde benim kıymetlilerimsiniz kocaman sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…