hayırlı geceler arkadaşlar...
ya radyolojiden haberi olan yokmu nasıl oldu babası acaba... inşallah kötü bir şey yoktur merak ediyorum yaa...
(
Lotusummmm canım bebişlerinde sende Allaha emanet ol tatlım... yan gelip yat sakın
kalkma ...
nehircim canım nasılsın ablam... şuan durumlar sakin eşim gececi gece pc bana kalıyor
hehe :))
swet cim canım çok sevindim hadi hayırlısı inşallah kalp sesinide duyarsın yeğenimizin...
sağ salim kucağınada alırsın ALlahın izniyle
denef bacım olsun kız kökü sende ohhh iyi yapmışsın değişiklik yap tabi yakışır bacıma benim
nevincim canımm seni onlıne görüyprum şuan ama nerlerdesin bilmem....
Alhanım canım Allaha emanet ol kuzum ... sakın stres yapma İnşallah 9 ay sonra sağ salim bebişin kucağında olacak...
mumu cum canım nasılsın tatlım...
myhope cim canım kuzum öpüyorum seni Allaha emanet olun canım...
naz canım nasılsın tatlım.. naptın sen iş arıyordun devammı iş aramaya.. valla yakında sana bende katılıcam iş hayatına geri dönmeye can atıyorum..İnşallah hayırlı bi iş bulursun
gbt cim canım nasılsın tatlım
esracım canım sen nasılsın tatlım
sehercim canım bebişlerinde sende Allaha emanet olun kuzum...
yarim yarim esmer yarim genemi kayboldun sen canım... Nasılsın tatlım umarım iyisindir..
burcu canım inşallah sende iyisindir tatlım
Ya bebekecem nerelerde ... İnşallah iyidir..
Üzüldüğüm şey inşallah hamile kalan ve kalacak olan arkadaşlarımız tabi bende dahil hamilelikten sonra topiğe uğramamazlık yapmazlar...
Şahsen ben üzülüyorum ya açıkcası bizim topicdeki arkadaşlığımız sadece hamile kalana kadarmı olacak yani bunumu anlamak gerek..
Tmm başka topiclerede gidin ama arada bir de buraya uğrayın yaa.. enazından durumunuzu bilelimde merak içinde kalmayalım..
Niye gelmedi noldu bişeymi oldu acaba ALlah korusun derken üzülüyoruz haliyle...
neyse inşallah ismini unuttuğum arkadaşım yoktur...
Herkesi öpüyorum Allaha emanet olun ...