- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.561
aaaaa gene ben ve gene kimse yoook...günaydın kızlar iyi pazarlar..
selam kızlar.nasılsınız .beni hiç sormayım.uykusuzum ve çok yorgunum...bende şans olsaydı zaten anam beni erkek dogururdu.-tatlicadiarzu-
şansızlıklar üst üste gidiyo..evime geçtim tam rahat edecem derkem kaynanam felç geçirdi...dün akşamdan beri hastane kapılarındayım...belki bir kaç gün sizden ayrı kalabilirim.......kendinize iyi bakın canlarım...sevgilerimle...:a015::a015:
canım ya gecmış olsun hastanede senmı kalıyorsun cok daha yatıcakmı kaynanan felc cok zor ya bakıcak kımsesı varmı barı
canım benım Allah sana kolaylık versın ınsanoglunun derdı hıc bıtmıyorkı bır evıme gecsem dıyordun sımdıde hastalık derdı cıktı Allah beterınden korusun canım a.s.
geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda ayagi kalkar cnm
sagolasın canım.insallah dualarım iyileşmesi için.nede olsa eşimin annesi....eşim üzülünce bende üzülüyom...
canım sımdıde ben geldım kımsecıkler yok nerdesın sen senın kaynanan nasıl oldu msndede yoksunuz bacım sıkıldım cabuk gelın
geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda ayagi kalkar cnm
CANLAR gulyuzum gercekte benım bacım gıbıdır beraber buyuduk neredeyse...cok anlattım sızlerı ıyı tanıyor o.gulyuzumde bızım gıbı gelecegın anne adaylarından nasıpse.........Merhaba denef72;
kk ya çok girmiyorum başka biryerde de aboneliğim var ama gezinirken yazina denk geldim ve güzel bilgiler verdiğin için sana teşekkür ederim.soğan kürünü bende yapacağim.15 gün az bir zaman herkesin denemesinde fayda var.kokusuna raziyim yeterki faydasi olsun.
canım son hamısımız nasılmıs bakalım??????opuyorum...iyi geceler canımmmm:1hug:
bende kaçıyorum artıkkkkk yarın görüşmek üzere Allaha emanet olunnnnnnna.s.
Lotusum canım nasılsın tatlım... Tekrar trasferin hayırlı olsun canım.. :1hug:
Hep yat dinlen kendini sakın yorma emi...
Bebişinde sende Allaha emanet olun canım arkadaşımm..:1hug:
canım sagol ıyı dıleklerın ıcın....ınsallah emeklerımız bosa cıkmaz.....yerimseniben..
mumucum,nevıncım,nehırcım,radyolojım,zuhalcım,gbk,svetım,alhanım,pınkrosem, denefım,aklıma gelen gelmeyen tum gaak cıları opuyorum.....Şeniz
aklıma gelmısken nazcım olayı hemen kotuye yorma canım drunla bır gorus bakalım ınsallah ıyıdır....hayırlı haberler beklıyoruz.........:teselli:
lotuscum nasılsın canım. burdasın yakaldım seni :)
lotus nere kayboldun kız .bende burdasın iki laf ederiz dedim ama kimse yok sen vardın sende gitmişsin
iyi geceler kızlar misafirim vardı gittiler giremedim şimdi açtım kimse yok..denefim çoook geçmiş olsun canım ..iyileşme ihtimali yokmu kayınvaldenin yoksa hep böylemi sizmi bakacaksınız ..hayırlısıyla iyileşir inşşş canım benim yaaa...
Denef abla çok geçmiş olsun..:1shok:
Rabbim Şafi ismiyle acil şifalar versin kayınvalidenede tüm hastalarada inşallah..
Allah kolaylık versin..
Ablişim ablişim canım ablişim..:1hug:
9 kasım ablamın doğum günü yani bugün yani bitmek üzere..
Tekrardan kutlayayım dedim..Eğer silinmezse mesajlar seneye okuruz ne dersin..sırnaşık şey
İyiki doğdun ablacım nevinırmak'ım..Nice senelere inşallah sevdiklerinle sağlıkla mutlulukla huzurla çocuklarınla eniştemle bizle inşallah....Şeniz
Şimcik ben yatıyorum..Herkes Allah'a emanet olsun inşallah..
Görüşmek üzere sağlıkla mutlulukla hamile kalın, hoşçakalın:CüvCüv:
selam herkese kızlar
nevinırmakcım nice mutlu sağlıklı huzurlu bebişli yıllara canım
yen, yaşın uğur getirsin.
denef çok üzüldüm yaa.allah sabır versin canım.seninki imtihan.sakın isyan etme.vardır biryolu bulunur canım yaa.hastalıkta allahtan.allah yardımcın olsun.
hani bennnnn diyecem yine yanlış anlaşılacammmm bir günde iki kere hayırdır yaa ikiz mi olacak aceppppp:roflol::roflol:
merhaba kızlar
bugün giremedim.sabah işe gitmiştim.1 saat sonra hastaneye gidip babamı çıkarttık...................
canlarım benim için dua edin lutfensenağlama
biliyorsunuz dış gebelikten ameliyat olmustum sağ tüpüm alınmıştı...
şimdi aynı ağrılar sol tarafta başladı.senağlama
tüpümün oldu yerde 1 haftadan beri sızlanma dolgunluk var şimdide bir hareket var bu hareketi ben dışgeblik olan tüpümdede hissettim....,
Doktora gitsene diyeceksin adet olmama 10 gun var kan testi 2ye katlaması anlaşılabilmesi için hem rahmin terse dönük oldugu için tüpteki baskıyı göremiyor doktorlar oyuzden belirtilerin artmsını bekliyorum lekelenmelerim yada cok buyukbir sancımm olursa diye kocaeli tıptaki doçentin numarasını aldık eşimlesenağlama orayı arayacağız
Dualarınızı eksik etmeyin lutfen hoşçakalın
yatıyorum hala canım yazdıklarınızı yattıgım yerden takıp etmeye calısıyorum.sen nasılsın guzelım.hepınızı çok öpüyorum kızlaaaar :1hug:
selam kızlar.nasılsınız .beni hiç sormayım.uykusuzum ve çok yorgunum...bende şans olsaydı zaten anam beni erkek dogururdu.-tatlicadiarzu-
şansızlıklar üst üste gidiyo..evime geçtim tam rahat edecem derkem kaynanam felç geçirdi...dün akşamdan beri hastane kapılarındayım...belki bir kaç gün sizden ayrı kalabilirim.......kendinize iyi bakın canlarım...sevgilerimle...:a015::a015:
sagol canım...bende dua ediyorum ama malesef yaşamını artık bundan sonra yalnız geçiremicek....anlayacagın canım.büyük bi ihtimalle ben ve görümcem bakacagız...gündüzleri ben çalışıyom...görümcem bakar...geceleri heralde ben bakacagım..hayatım tam yoluna girmişken tekrar mutsuzluk olacak....senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?