Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda ayagi kalkar cnm

canım .ne haber nasılsın.ya sorma bi evime geçsem diyodum.evime geçtim .şimdide böle oldu..senağlama
malesef felç....yatacak artık ve bezlenecek.dün akşam ben ve büyük görümcem kaldık hastanede.ya iki kişi zor kaldırıp bezledik.nasıl yapacaz hep böle kalırsa.nasıl bakılır bilmiyorum.tam evime geçtim huzurluyum saglıklıyım.mutluyum derken bu başıma geldi.......ALLAH YARDIMCIM OLSUN.

sagolasın canım.insallah dualarım iyileşmesi için.nede olsa eşimin annesi....eşim üzülünce bende üzülüyom...

canım gecmısı okuyodum denefım sok oldum........cok cok gecmıs olsun guzel arkadasım...ay kotu oldu sen tam rahata ermısken artık onada zor sızede zor ama ALLAH beterınden korusun bacım sabırlar dılıyorum...hep yanındayız canım bu da bır ımtıhan malesef......a.s.:teselli:

canım sımdıde ben geldım kımsecıkler yok nerdesın sen senın kaynanan nasıl oldu msndede yoksunuz bacım sıkıldım cabuk gelın

geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda ayagi kalkar cnm

kızlar nereye kactınız??????????seherım bebısler nasıl????????aman ıyı bak onlaracanım...
esra nbr canım???????

CANLAR gulyuzum gercekte benım bacım gıbıdır beraber buyuduk neredeyse...cok anlattım sızlerı ıyı tanıyor o.gulyuzumde bızım gıbı gelecegın anne adaylarından nasıpse.........
iyi geceler canımmmm:1hug:
bende kaçıyorum artıkkkkk yarın görüşmek üzere Allaha emanet olunnnnnnna.s.
canım son hamısımız nasılmıs bakalım??????opuyorum...

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız.denef ablam çok geçmiş olsun .geçmişi okuyamadım eşim evde sadece bu sayfaya baktım oda birazdan pc başına oturacak az işi vardı ben hemen onun boşluğundan buraya attım kendimi .
canlarım hepinizde iyisinizdir inşallah.hepinizi öpüyorum.
denef ablam tekrar çok geçmiş olsun allah şifalar versin.aslında en iyi dua allah ele avuca bırakmasın insanın ,heleki hasta yükü zor.allah yardımcınız olsun ablam .

iyi geceler kızlar misafirim vardı gittiler giremedim şimdi açtım kimse yok..denefim çoook geçmiş olsun canım ..iyileşme ihtimali yokmu kayınvaldenin yoksa hep böylemi sizmi bakacaksınız ..hayırlısıyla iyileşir inşşş canım benim yaaa...

Denef abla çok geçmiş olsun..:1shok:
Rabbim Şafi ismiyle acil şifalar versin kayınvalidenede tüm hastalarada inşallah..
Allah kolaylık versin..

Ablişim ablişim canım ablişim..:1hug:
9 kasım ablamın doğum günü yani bugün yani bitmek üzere..
Tekrardan kutlayayım dedim..Eğer silinmezse mesajlar seneye okuruz ne dersin..sırnaşık şey

İyiki doğdun ablacım nevinırmak'ım..Nice senelere inşallah sevdiklerinle sağlıkla mutlulukla huzurla çocuklarınla eniştemle bizle inşallah....Şeniz

Şimcik ben yatıyorum..Herkes Allah'a emanet olsun inşallah..
Görüşmek üzere sağlıkla mutlulukla hamile kalın, hoşçakalın:CüvCüv:

selam herkese kızlar
nevinırmakcım nice mutlu sağlıklı huzurlu bebişli yıllara canım
yen, yaşın uğur getirsin.
denef çok üzüldüm yaa.allah sabır versin canım.seninki imtihan.sakın isyan etme.vardır biryolu bulunur canım yaa.hastalıkta allahtan.allah yardımcın olsun.

nevınım canım gec ogrendık kusura bakma............nıce mutlu ve hayırlı yıllara canım......yenı yasın sana gonlunun tum muratlarını nasıp etsın.........sevgılerımle canım....kaydirigubbakcemile5a.s.

canlar nbr????????????yıne kacırdım herkesı yalnızım:çok üzgünüm::sm_confused::1hug:

hani bennnnn diyecem yine yanlış anlaşılacammmm bir günde iki kere hayırdır yaa ikiz mi olacak aceppppp:roflol::roflol:

myhopem canım kuzum ben seni unuturmuyum ya aşk olsun...Sana ayrıca mesaj yazdığım için eklemediydim.Nasılsınız bakım yeğenimiz nasıl..Kendnize iyi bakın bakim hee :))
Öpüyorum canım seni..İnşallah ikiz olur sağlıklı hayırlı olsun ikiz olsun hihoyyyt

merhaba kızlar
bugün giremedim.sabah işe gitmiştim.1 saat sonra hastaneye gidip babamı çıkarttık...................

Radyolıjim Canım nasılsın.Senden babacığının hayırlı haberleri bekliyoruz tatlım...
Tekrar geçmiş olsun canım..Aman kendine çok dikkat etsin Allaha emanet olsun inşallah
:teselli:

Burcu canım çok geçmiş olsun ..Ya hemen kötü düşünme canım ya Allah korusun..
İnşallah Allahın izniyle kötü birşey yoktur canım...
Rabbime emanet ol tatlım:teselli:

yatıyorum hala canım yazdıklarınızı yattıgım yerden takıp etmeye calısıyorum.sen nasılsın guzelım.hepınızı çok öpüyorum kızlaaaar :1hug:

Alhan canım nasılsın..Herşey yolundadır inşallah...Yat dinlen yorma kendini..
Allaah emanet ol canım:1hug:

offf :1shok:ya denefcim geçmiş olsun canım ya... İnşallah rabbim acil şifalar versin canım..
Nasıl olmuş öle birden biremi ...
Ne oldum demiycen işde ne olacağım diycen.. Allahım sana emanetiz yarabbim .:teselli:..
Tekrar geçmiş olsun canım .

denefim ya kuzum senden başka kimse yokmu bi sen bide görümcemi var yani...
Sen işde zaten yoruluyorsun hasta hele bide felçli insana bakmak çok zor kuzum ya...
Allah sana sabrın en yücesini versin inşallah..
Ya sen şimdi hem hastane hem iş ebide sonrası var canım kendine dikkat etmeye çalış sonra sen hasta olacaksın Allah korusun..
Allaha emanet ol canım
İnşallah Rabbim acil şifalar versin k.validene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…