- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.601
selam canlarım.hepinize tek tek tesekkür ediyorum.bana destek oldugunuz için....çok fazla zamanım yok.hastaneye gidecegim birazdan.ben şu an işteyim...izin alıp gidip gelecegim.
nevinırmakcıgım.canım dogum günün kutlu olsun.bir dahaki dogum gününü insallah bebeginle kutlarsın canım..
radyolojim hani iş yerin kapanmıyodu.ne oldu ya bak ben şimdi çok üzüldüm...evde çok canım sıkılacak.bence en kısa zamanda iş bul canım...hem kendi ekonomik gücün olsun.hemde ilerisini düşün .yaşlandıgın zaman bi emekli maaşın olur.babanı hastaneden çıkartıgını okudum.umarım dogru okumuşumdur.bu aralar biraz sersem gibiyimde.insallah babacıgın tez zamanda ayaga kalkar canım...
swethome canım çok dikkat et kendine.ani hareketlerde bulunma......tansiyonunada şimdiden dikkat et.ilk önce yavaş yavaş tuzu kes.gülüm...geçmiş olsun...
nazım.ben anladım onu.zaten biliyonmu felç oldugunu duyunca aklıma gelmedi dersem yalan sölemiş olurum.ama ben hiç bir zaman onun için kötülük düşünmedim....beni o söledi lafla çok üzmüştü.ama beddua hiç etmedim.ALLAH yardımcısı olsun
maviayımşu an kimin bakacagı belli degil.cumadan sonra belli olacak..ben çalışıyorum.bakamam büyük bi ihtimalle.
nehirim canım çok sagol.insallah ayaga kalkar tek tesellim o..
esmer yarim sende sagol bacım...sende kib
lotusum canım benim sen bol bol dinlen ...bu hafta sonu kayınvalidemin durumu belli olacak...
pİnkrosem,seherim,ladyim,burcum .sizlerdende allah razı olsun...umarım herşey yoluna girer.yoksa beni kötü günler ve stresli bi hayat bekliyo kızlar..
canlarım unuttugum varsa kusura bakmayın.uykusuzluk ve yorgunluguma verin.şimdiden çok özür diliyorum.sizleri çok seviyorum.ALLAHA emanet olun...
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN CÜMLEMİZİN...:Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar
bende artık işsizler kervanındayım
bugün ilk günüm.iş yerim kapandı
ben hala iş arayımmı aramayımmı kararsızım
ama ilk günden sıkılmaya başladım açıkçası
hepinizi öpüyorum
denef bugün izinlimi ki acaba kayınvalidesinden dolayı
kızlar günaydııınnnnn ... saat 3te hsgem var bugün bana dua edinnnn inşşş hsgden sonra güzel haberler veririm size...
üşütmüsşündür büyük ihtima burcum.
bunun hiç bir şekilde erken müdahelesi ve teşhisi yok mu acaba peki gerçekten hamile isen .
oda bir ihtimal değil mi.
yani kasılarda fela ağrıalr oluyşur garib şekilde.
sen eğer dış gebelik yada normal gebelil de olursa kan tahlilinde göürnmez mi?
yani sonuç olarka kan tahlili yaptırsan da içind ekorku ile yaşmasan canım.
sen kenini fazla yorma lütfen.
dualrımız seninle canım
sevetim bunun kasık ağrısından başka lekenleme belirtisi var erken safhalarda olmuyor cunku bebek tupü yada yumurtalıgı (genelde buralarda oluyor) zorlaması gerekirki leke gelsin benim ötekinde 7 haftalıkltı.ama aynı normal hamilelik gibi belirtileri kese görünmediyse kasık ağrın varsa hemen 2 gun arayla kan tahlili isitiyor...
Canım adetime 5-7 gun var daha oyuzden kan tahlilinde daha cıkmaz diye biliyorum beklemedeyim birazdaha
canım cok teşekkur ederim sizde benim herzaman dualrımdasınız
selam canlarım.hepinize tek tek tesekkür
maviayımşu an kimin bakacagı belli degil.cumadan sonra belli olacak..ben çalışıyorum.bakamam büyük bi ihtimalle.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN CÜMLEMİZİN...:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar günaydııınnnnn ... saat 3te hsgem var bugün bana dua edinnnn inşşş hsgden sonra güzel haberler veririm size...
selam kızlar
bende artık işsizler kervanındayım
bugün ilk günüm.iş yerim kapandı
ben hala iş arayımmı aramayımmı kararsızım
ama ilk günden sıkılmaya başladım açıkçası
hepinizi öpüyorum
denef bugün izinlimi ki acaba kayınvalidesinden dolayı
canlarım gunaydın svetim gecmiş olsun canım inşallh şimdi biraz daha iyisindir...
Denefim geçmiş olsun Rabbim kayınvalidene acil şifalar versin
Nazım arada bir ugtramaya çalışyorum evden işden pek fırsat kalmıyor
maviaycım cok teşekkur ederim inşallh değildir inşallh sadece üşütme ağrılarıdır....
2düşükten sonra 7ay aradan sonra çalışmalara başladık inş bende bir gün anne olcam rabbimin izniyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?