Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ALLAH yar ve yardımcın olsun canım.......kayınvalıdene sıfa versın....masallah yınede sanslı bır ınsan bunca olaya ragmen onun ıcın uzulen ve cırpınan senın gıbı bır gelını var.......ımtıhanın zor olmaz ınsallah denefım..dualarımızdasın:Saruboceq:a.s.

kızlar günaydııınnnnn ... saat 3te hsgem var bugün bana dua edinnnn inşşş hsgden sonra güzel haberler veririm size...

aaaaaaaa uzuldum radyolojım ya.....nıye kapandı kı bırdenbıre ısyerın??????hakkında hayırlısı olsun canın sagolsun.canım yenı bır ıskonusunda dusun dınlen azıcık ne yapmak ıstedıgıne karar verırsın...Şeniz.

sevetim bunun kasık ağrısından başka lekenleme belirtisi var erken safhalarda olmuyor cunku bebek tupü yada yumurtalıgı (genelde buralarda oluyor) zorlaması gerekirki leke gelsin benim ötekinde 7 haftalıkltı.Ama aynı normal hamilelik gibi belirtileri kese görünmediyse kasık ağrın varsa hemen 2 gun arayla kan tahlili isitiyor...
Canım adetime 5-7 gun var daha oyuzden kan tahlilinde daha cıkmaz diye biliyorum beklemedeyim birazdaha
canım cok teşekkur ederim sizde benim herzaman dualrımdasınız

radyolaojim hayırlısı olsun cnm, denefcim çok geçmiş olsun Allah şifa versin unutmaki her hayırda bi şer her şerde bi hayır vardır

canim bence herhangi bir hamillik varsa kanda belli olur.
Sen eğer çok moralin bozulmazsa müsaitsen kan tahlili ver güzelim.ya
ama inşallah kesesi ve herşeyi ile bebebğin çikar orda.
Rahimden el sallar anneciğine.
Inşallh bunun belirtisidir.

canım denefcim Allah yardımcın olsun kuzum...
Ne edersen kendine edersin kendi kendine diye bi söz var... K.validen inşallah tez zamanda iyileşir ayaklanır ve yaptığı hataların farkına varır artık bundan sonra..

Sen yürekli ve merhametli bi insansın İnşallah Rabbim bunun mükaftını sana verecektir canım..
Herkes yaptığının bedelini öder ama burda ama öteki tarafda..
Rabbim yardımcın olsun kuzum..

canım üzüldüm ya ..Ama hakkında hayırlısı.. Herşeyde vardır bi hayır..
Çalıştığın dönemlerde doktora gitmiyordun bari şuan evdeyken doktora gitsen kontrollerini falan yaptırsan iyi olmazmı canım ertelememiş olursun.. :1hug:

Babacığın da inşallah iyidir...

burcum nasılsın tatlım.. umarım biraz daha iyisindir..
Korkma inşallah kötü bişey yoktur Allahın izniyle.. Ama doktora gitmeyide ihmal etme ..
Senin sağlığın herşeyden önemli.. Bellimi olur belkide hamilesindir.. adetime var daha demişsin sanırım ama doktora gitmende fayda var yinede..
Tekrar geçmiş olsun canım Allaha emanet ol canım:1hug:

2düşükten sonra 7ay aradan sonra çalışmalara başladık inş bende bir gün anne olcam rabbimin izniyleee

yasmincim merhaba canım.. geçmiş olsun tatlım..
İnşallah rabbim sanada bizlerede isteyen herkese hayırlı zamanda tez zamanda:1hug: evlat nasip eder canım...

sweat cim geçmiş olsun canım.. Dikkat et kendine yemene giyinmene üşütme sakın..
Hasta olmamaya gayret et tatlım yaa..
Sen boşver takma iş hayatındakileri.. boş insanlar boş işlerle uğraşırlar rabbim kulunu yaratmış elbet bi yerden kapı açar... Allah kulunu darda koymaz..
Senin sağlığın önemli bebişinde var.. Allaha emanet olun canım:1hug:

iyi akşamlar kızlar ben geldimmm swetcim korkma canım
sana sıtma gelmiş hamilelerde olduğunu duymuştum canım...
radyolojim üzülme canım iş bulursun inş ama piyasa nanay canım
benim 2 ay olacak çalmadığım kapı yok sabır şart biraz dinlen alışırsın eve canım.
denefim nerelerdesin canım haber et kendinden,lady görmedim sanma öpüyorum canım
özletme kendini arada gel sevgiler canım kızlar ben buralardayım hadi yazınnn
mavi aycım slm canım nasılsın sen bugün nöbetci kalmışsın.....

naz merhaba cnaım nasılsın . kk da dolaşıyorum topicde kimseden ses çıkmayınca diğer topiclere bakınıyordum ..
Sen ansılsın cnaım umarım iyisindir..
İş konusunu takma bu kadar elbet bulursun..

denefım cok gecmıs olsun canım rabbım tez zamanda sıfalar nasıp etsın kayınvalıdene...
burcucum seen de kafana takma bukadar canım yaaa ıyı düşünki iyi şeyler olsun..
swetım aman kuzum dıkkat et kendıne bu zamanlarda dıkkat et kı bebısın sıkı tutunsun sana emi?
mavısım sen nasılsın canım hepınızle sohbet etmeyı çok özledım bu arada yarın kontrolmz var bakalım ufaklık nasıl memnunmu yerınden?hepınızı cok sevıyorum canlarım ALLA a emanet olun emiiii

mavi aycım çok şükür ağrılarım çok azaldı
inşallh canım üşütme ağrılarıdır...
adetime 5-7 gun var onu bekliyorum en önemli belirtisi kasık ağrısıyla bilirkte yapıan kan testinin 2 ye katlayıp katlmadığı canım şunda kanda cıkmaz diye yaptırmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…