Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım sagol ıyı dıleklerın ıcın....ınsallah emeklerımız bosa cıkmaz.....yerimseniben..

Lotuscum canım nasılsın tatlım..Allahın izniyle inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız arkadaşım..

Allaha emanet et canım:1hug:

NEVİNİM canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun canımŞeniz
İnşallah yeni yaşın sana hayır, olan güzel olan, iyi olan ne varsa hepsini getirsin canım...
Sağlıklı hayırlı bebeler getirsin canım...
Öpüyorum kuzum seni a.s.
Nice mutlu senelereeeeeeeeeŞeniza.s.a.s.

günaydın kızlar 2 günlük bir aradan sonra sizlerle olmak süper:sm_cool:
hepinizi çok özledim gözlerinizden öpüyorumŞeniz
denefcim çok geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda ileşir kaynanan :Saruboceq:
allahın sopası yokki kafasına direk indirsin anladın sen onu
nevinim canımmmmm doğungünün kutulu olsun nice mutlu senellere
öpüyorum bacımmmmŞeniz radyolojim canım baban nasıl oldu bitanem
merak ettin inş iyidir:Saruboceq::Saruboceq: kahvaltıya geçiyorum veee
bütün bacılarımı öpüyorummmmm myhope swet lotus alhan esra pink burcu
nerdesiniz ses verinnnnŞeniz

kızlar ben bugün çok kötü oldum ya
6+3 üm bugün.
sabah çok rahat uyandım işe gelmek için .yola çıktım hiç bir şeyim yoktu.
tam otobüse bindim.bir mide kaılması ile bir halsizlik am sandım ki bayılıyorum.
saçımın içinden terler damla damla dökülüyordu.
pantolnoum
,sırtım,avuclarım terden ıslandı.pelte giib yapıştım direğe ayakta duramkta zorlandım.ama ölfüm yani.
en son dayanamadım.adamcaıız rica ettim oraya oturabilir miyim.dedim.sğaolsun teselnemdi.
birde terslenenelr var.ama çok kötü idim.ç
herkes yüüzme bakıyordu.
oturunca güç sarfetmediğim için bir nebze düzeldim.ama orda 1 yıl otur deseler otururum halim yok.ama canım çıkıyor sandım.
durakta seslenemedim.nasıl indim bilmiyorum.yürüyemdim.ayaklarımda derman kalmamış,
her yerim yaş,
rüzgar esiyor neremi kapatsam da buz gibi oldum.
naıl bir şeydi anlamadım.
işe geldim.dudaklarım şişimiş,zor konuşuyorum.yani daha yeni düzelir giib oldum.ancak hala halsiz ve başımda dönme var.midem de çok iyi değil, bunu yaşayan var mı.
hamileleik ile i ilgili
ya inanılmaz bir şey di ,hala sırtım ,göğsüm yaş içinde.
kortkum bebeği mi bir şey oldu diye
inşallah olmamaıştır.

Swet çok geçmiş olsun..
Bana kötü birşey gibi gelmedi..Bebişin var artık içinde kolay mı..Vücut kabullenene kadar onu..
Bana tansiyonun aniden düşmüş gibi geldi..
Sen bildiğim kadarıyla kahvaltı etmiyordun.Bugün ettin mi??
Az biraz tuzlu birşeyler ye istersen..
Ve mümkün olduğunca dinlen..
veeeee doktorunla sürekli irtibat haklinde ol lütfen..Hiç bir şey ihmale gelmez..
Allah'a emanet ol..ama serinkanlı ol panik yapma..

canlarım günaydınlar
hala site düzelmedi size yazmak için tam 1 saat 15 dk bekledim mirmirmirmir
denef çok geçmiş olsun ya :çok üzgünüm: sen mi bakıcaksın :uhm:
sweethome noldu sana böyle çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:

canım cok gecmış olsun dıkkat et bu haftalarda boyle olması normal benımde cok oldu hatta hala devam edıyor ani hareket etme ve mumkun oldukca dınlen ozellıklede başını sakın anıden yukarı asagı oynatma tansıyon oynuyor hemen nunlar hamışlıkden malesef benım 3. ayım doldu hala mıde ve halsızlık gıbı bır cok sorun yaşıyorum

bu arada herkese gunaydın kızlar bugun erken uyandım ama hala kahvaltı yapamıyorum mıdem cok fena

teşekkür ederim arkadaşalr.yeni düzleidm gibi ama işte braz etkisi var.
iin kötüsü benim patron bunalrdan anlayacak insanlıkta değil.
biliyorusnuz.
ayın 27 de kan tahliliiçin kısa aralıklar ile tahlile idip geldim.
birde geçen işte çarşamba günü doktora gittim.
bana cumartesi tonalrca laf etti.
ya hepsinde de dedim , tahlil, doktor felan.
ama hamilelikten bahsetmedim.
ne olur ne olmaz.kocam işsiz birde ben işsiz kalmamyım diye.
ama adam belliki kafaya takmış.
sonumuz hayır gelsin.

canım benım patronunu takma boşver herşey olucana varır bebegının rızkını verır Allahım kımbılır sımdı ne rızıklar acılıcak sıze
benım eşim 3 yıldır bır şirketle anlaşma yapmaya calışıyordu olmuyordu hıc en son vazgectı artık. ben hamıle oldugumu ogrendıgım gun fırmadan arayıp eşime teklıf sundurlar ve işi aldı oda bebeklerımın kısmetıydı

canlarım gunaydın svetim gecmiş olsun canım inşallh şimdi biraz daha iyisindir...
Denefim geçmiş olsun Rabbim kayınvalidene acil şifalar versin
Nazım arada bir ugtramaya çalışyorum evden işden pek fırsat kalmıyor
maviaycım cok teşekkur ederim inşallh değildir inşallh sadece üşütme ağrılarıdır....

Inşallah seherim,
tabi ki allahim açacak kismetimizi.
Ama bu bazi anlayişsiz insnalrdan haketmediğimiz laflari duymak da çok çirkin oluyor.
O zamanalr işte bu duygusal anlarimizda ,biraz fazlaca etkileniyoruz.
Neyse allahima dua edeceğim ve ya sabir ya afiyet diyeceğim.başka yolu yok.
Rabbim büyük herkese hakettiğini veriir.
Belki de bizim hakettiğimiz budur.
Neyse güzelim ya sizind ecaninizi sikmamayim.
3 canlisin allah korusun.
Ay seherim kaç ayliksin şu an sen.
Mide bulantialrin hala geçmemiş ya korkuyorum işte.bende böyle olursam ,ne yaparim diye
inşlalah hayirli şekilde sağlikla kucağimiza aliriz bebeklerimizi.

üşütmüsşündür büyük ihtima burcum.
bunun hiç bir şekilde erken müdahelesi ve teşhisi yok mu acaba peki gerçekten hamile isen .
oda bir ihtimal değil mi.
yani kasılarda fela ağrıalr oluyşur garib şekilde.
sen eğer dış gebelik yada normal gebelil de olursa kan tahlilinde göürnmez mi?
yani sonuç olarka kan tahlili yaptırsan da içind ekorku ile yaşmasan canım.
sen kenini fazla yorma lütfen.
dualrımız seninle canım

günaydın arkadaşlar neler olmuş hayatlarımızda böyle yaaa.
bende bu aralar çok yoğunum.fazla yazamayabilirim.ama zorlucam kendimi...şimdi tek tek sayacak vaktim yok ama
allah hastlarınıza şifa, dertlerinize deva, mutluluklarınızı daim etsin.
hepinizi öpüyorum...

günaydın canlarım okuyarak geliyorum..selamlar sevgiler hayırlı günler olsun inşşş...swetçim tansiyonun düşmüş olabilir sabah kahvaltısını ihmal etme boş mideyle gezme canım havalarda serin artık kolla kendini hasta olunca uzun sürüyor geçme süreside
val meyve sebze inmal etme canım..senden başka bir sen daha yok unutma...
denefim nasılsın ALLAHIM yardımcınız olsun canım..bu da sınav aşıcaksın inşşş..sabırla canım.inşşş...
nevinırmakçım doğum gününü kutluyorum canım ailenle nice mutlu yıllara canım..sağlıkla inşşş...
burcucum kısa sürede geçer iyileşirsin canım ama inşşş hamişsindir..nehirim.nazım gbkcim lotusum mumucum(iletilerini aldım canım teşekkrler)..esra61 im alhanım seherim myhopem hepinizi öpüyorum canlarım..
kimseyi unutmamışımdır inşşş kızlar kusura bakmayın..

Son düzenleme:
Pinkçim Allah razı olsun,sağolasın.Yaş oldu 27 ,30'a 3 kaldı...Yaşlanıyoz ufaktan valla:))))Çok sağol canım,Rabbim gönlündeki muradı hayırlısıyla nasip etsin...

selam kızlar
bende artık işsizler kervanındayım
bugün ilk günüm.iş yerim kapandı
ben hala iş arayımmı aramayımmı kararsızım
ama ilk günden sıkılmaya başladım açıkçası
hepinizi öpüyorum
denef bugün izinlimi ki acaba kayınvalidesinden dolayı

selamlar alhan denef ablam burdasınız .nasılsınız bakim.ablacım kayınvaliden nasıl oldu bi ilerleme söz konusu değilmi.buda bi sınav ablam allah seni sabrınla sınıyo.allah yardımcın olsun.acil şifalar diliyorum.

selam canlarım.hepinize tek tek tesekkür ediyorum.bana destek oldugunuz için....çok fazla zamanım yok.hastaneye gidecegim birazdan.ben şu an işteyim...izin alıp gidip gelecegim.
nevinırmakcıgım.canım dogum günün kutlu olsun.bir dahaki dogum gününü insallah bebeginle kutlarsın canım..
radyolojim hani iş yerin kapanmıyodu.ne oldu ya bak ben şimdi çok üzüldüm...evde çok canım sıkılacak.bence en kısa zamanda iş bul canım...hem kendi ekonomik gücün olsun.hemde ilerisini düşün .yaşlandıgın zaman bi emekli maaşın olur.babanı hastaneden çıkartıgını okudum.umarım dogru okumuşumdur.bu aralar biraz sersem gibiyimde.insallah babacıgın tez zamanda ayaga kalkar canım...
swethome canım çok dikkat et kendine.ani hareketlerde bulunma......tansiyonunada şimdiden dikkat et.ilk önce yavaş yavaş tuzu kes.gülüm...geçmiş olsun...
nazım.ben anladım onu.zaten biliyonmu felç oldugunu duyunca aklıma gelmedi dersem yalan sölemiş olurum.ama ben hiç bir zaman onun için kötülük düşünmedim....beni o söledi lafla çok üzmüştü.ama beddua hiç etmedim.ALLAH yardımcısı olsun
maviayımşu an kimin bakacagı belli degil.cumadan sonra belli olacak..ben çalışıyorum.bakamam büyük bi ihtimalle.
nehirim canım çok sagol.insallah ayaga kalkar tek tesellim o..
esmer yarim sende sagol bacım...sende kib
lotusum canım benim sen bol bol dinlen ...bu hafta sonu kayınvalidemin durumu belli olacak...
pİnkrosem,seherim,ladyim,burcum .sizlerdende allah razı olsun...umarım herşey yoluna girer.yoksa beni kötü günler ve stresli bi hayat bekliyo kızlar..
canlarım unuttugum varsa kusura bakmayın.uykusuzluk ve yorgunluguma verin.şimdiden çok özür diliyorum.sizleri çok seviyorum.ALLAHA emanet olun...
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN CÜMLEMİZİN...:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…