- 10 Mayıs 2008
- 774
- 1
- 96
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.621
denefım cok gecmıs olsun canım rabbım tez zamanda sıfalar nasıp etsın kayınvalıdene...
burcucum seen de kafana takma bukadar canım yaaa ıyı düşünki iyi şeyler olsun..
swetım aman kuzum dıkkat et kendıne bu zamanlarda dıkkat et kı bebısın sıkı tutunsun sana emi?
mavısım sen nasılsın canım hepınızle sohbet etmeyı çok özledım bu arada yarın kontrolmz var bakalım ufaklık nasıl memnunmu yerınden?hepınızı cok sevıyorum canlarım ALLA a emanet olun emiiii
mavi aycım çok şükür ağrılarım çok azaldı
inşallh canım üşütme ağrılarıdır...
adetime 5-7 gun var onu bekliyorum en önemli belirtisi kasık ağrısıyla bilirkte yapıan kan testinin 2 ye katlayıp katlmadığı canım şunda kanda cıkmaz diye yaptırmıyorum
mavi aycım çok şükür ağrılarım çok azaldı
inşallh canım üşütme ağrılarıdır...
adetime 5-7 gun var onu bekliyorum en önemli belirtisi kasık ağrısıyla bilirkte yapıan kan testinin 2 ye katlayıp katlmadığı canım şunda kanda cıkmaz diye yaptırmıyorum
canım arkadaşlarım.çok yorgun ve uykusuz olmama ragmen sırf siz merak etmeyin diye topige geldim.ben çok şükür iyiyim.kayınvalidem biraz biraz iyiye gidiyo.ama tabi tam iyileşmesi için hem zamana, hemde iyi bakıma ihtiyacı var.artık yapılanlar ve sölenilenleri unutup en iyi şekilde bakacagım.sırf eşimin hatrına.ben şöle düşünüyorum.bende bir gün yaşlanacagım ve bakıma muhtaç kalacagım.insallah banada bi bakan bulunur...onun için herşeyi arkama atıp eşim için gereken neyse yapacagım...ne kadar çabuk ayaga kalkarsa hepimiz huzura erecegiz.yoksa hiç kimse mutlu olmayacak.yüce rabbimden diliyorum.kimsenin huzuru ve mutlulugu bozulmadan kayınvalidem ayaga kalksın...insanlar şimdi hep beni suçluyorlar.gelen ne oldu, neden böle oldu.yalnızlıktanmı oldu diye hep soruyorlar.benim zaten canım burnumda.geçmiş olsuna degilde laf aramaya geliyorlar.hayatımdan bıktırdılar 3 günde.ne dir buya fesatlık ve dedikoduculuk.kimsenin tavuguna kış demem,, kimseye neden böle oldu demem .benim zaten derdim bana yetiyo.bide insanlarla ugraşıyorum..of canlarım nedir benim bu sınavım.ben bu hayat ta hep çilemi çekecegim.3 hafta kendime gelmiştim tekrar başa döndüm....
herkes kendine çok iyi baksın.saglıktan ötesi yok arkadaşlar....sizleri çok öpüyorum.ALLAH a emanet olun...:a015::a015::a015:
canım arkadaşlarım.çok yorgun ve uykusuz olmama ragmen sırf siz merak etmeyin diye topige geldim.ben çok şükür iyiyim.kayınvalidem biraz biraz iyiye gidiyo.ama tabi tam iyileşmesi için hem zamana, hemde iyi bakıma ihtiyacı var.artık yapılanlar ve sölenilenleri unutup en iyi şekilde bakacagım.sırf eşimin hatrına.ben şöle düşünüyorum.bende bir gün yaşlanacagım ve bakıma muhtaç kalacagım.insallah banada bi bakan bulunur...onun için herşeyi arkama atıp eşim için gereken neyse yapacagım...ne kadar çabuk ayaga kalkarsa hepimiz huzura erecegiz.yoksa hiç kimse mutlu olmayacak.yüce rabbimden diliyorum.kimsenin huzuru ve mutlulugu bozulmadan kayınvalidem ayaga kalksın...insanlar şimdi hep beni suçluyorlar.gelen ne oldu, neden böle oldu.yalnızlıktanmı oldu diye hep soruyorlar.benim zaten canım burnumda.geçmiş olsuna degilde laf aramaya geliyorlar.hayatımdan bıktırdılar 3 günde.ne dir buya fesatlık ve dedikoduculuk.kimsenin tavuguna kış demem,, kimseye neden böle oldu demem .benim zaten derdim bana yetiyo.bide insanlarla ugraşıyorum..of canlarım nedir benim bu sınavım.ben bu hayat ta hep çilemi çekecegim.3 hafta kendime gelmiştim tekrar başa döndüm....
herkes kendine çok iyi baksın.saglıktan ötesi yok arkadaşlar....sizleri çok öpüyorum.ALLAH a emanet olun...:a015::a015::a015:
Denefim ıyıkı haber verdın merak edıyordum senı canım.....daha oncede soyledım kayınvalıden senın gıbı vıcdanlı bır gelıne sahıp oldugu ıcın cok sanslı aslında...elın sozune bakma sen ALLAH bılıyor herseyı..ımtıhanın agır oldu bacım malesef tek care sabır.....:a015:
ay canım sen la havle çek millet konuştukça.
ne sinir bozucu bir şey ,içini bilmezler dışardan gazel okurlar.o zaman konuşanlar gelip baksaydı.
çok mu zor akrabalrı yada komşualrı kesin ,nu soruyu sorana kadar.
demiyorlar ki bu gelin hem çalıştı hem kaynana ile oturud rahat olsa düzenini bzomazdı diye.
ya sen her misafir geldiğinde ,içinden dua oku canım birde .için fetih suresinin ilk ayetini oku.
inna fetahleneke ile başlayan .sen her gün onu oku her derdne şifa olsun diye dua et canım.
allah ya ve yardımcın olsun.
herkes konuşur günahını alır,sen de umarım muradına erersin.
mevlam aklımızı korusun.
sen bu sınavını atlat inşallah da ardına bebeklerin oalcak.
bakacak annelerin e ama allah kimseye muhtaç etmesin tabi dilğimiz bu.
denefcim allah yardımcın olsun, inşallah en kısa zamanda iyileşir...
çok zor günler olabilir ama sen o günleri atlatacak biri olduğunu bende öğrendim artık...
dualarım seninle...
canım ben ıyıyım hamdolsun.....yatıyorum ıste.....ınsallah sızlere guzel haberler verırım.:Saruboceq:sağol swetcim
cuma gitmeyi düşünüyorum inşallah bakalım
lotusum senin bebişlerden haber var mı
neler oldu.benim bişeyden haberim yokta
ALLAHIMA dua ediyorum burdaki tüm arkadaşlarım için.hepimize saglıklı ve hayırlı evlatlar versin mevlam...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?