- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.641
gunaydın denefım......ay sorma o korkuyu hepımız yasadık.......neyse tadılattanmıs ama sıtenın hala sorunlu olması uzuyor benı........sen nasılsın canım moralın yerınde mı????????????:1hug:günaydın canlarım.ay dün bamlandım zannettiydim.sizden uzak kalacam diye korktuydum.çok şükür kk da tadilat varmış yine....kib .sevgilerimle
pınkım sagolasın testım cumaya nasıpse ıkı gun kaldı..........ama sana heyecansızlıgı yakıstıramadım pınkım....olur mu hıc????hadı bı dusun ben satafatlı bı kutlama demıyorum ama en azından soyle mınıcık hos suprızler,bır yemek hıc fena olmaz dımı???evlılıge ıyı gelır boyle seyler benceyerimsenibenkaydirigubbakcemile3selamlar canlarım nasılsınız..ben iyiyim işte..lotusum nasıl gidiyor test tarihin yakınmı .hayırlısıyla hamiş olucaksın inşşş..aslında hamişte sayılır durumdasın canım..ALLAHTAN hayırlısını dileyelim hayırlısı olsun inşşş..denefim sen nasılsın canım benimm..
ya kızlar bu gün bizim evlilik yıldönümümüz yaa ben de hiiç heyecan yok ne yapsam acaba diye düşünüp duruyorum yaw...
hadı hayırlı olsun canım.....ınsallah agrısız olmustur....bebıs haberı beklıyoruz o zaman:CüvCüv:mrb kızlar ben hsgyi çektim sonuç temzi çıktı çok şükür tüplerde bi problem yokmuşş...
günaydın herkeslere
geçmiş olsun sultancım.nasıl oldu.zor oldu mu.
diğer arkadaşlarım nasılsınız
ben iyiyim.öğleden sonra babama gidicen bi bakayım dedim nasılsınız.neler yapıyosunuz
dün akşam giremedik hiçbirimiz siteye.
babam da iyi
hepinizi öpüyorum
günaydın ben geldimmmm....
dün site beni deli etti.
ayy uğraşamıyorum yani..
selam kıszlar site beni deli ediyor neden böyle anlayamıyorum
dolayısylada pc başına geçmekten bıkıyorum
hepinizi çokkkkkkkkkkkk öptümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?