Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sıtede sorun vardı sanırım kızlar kımse msj yazamıyordu..........bakın sımdı yazabılıyoruz hadı toplasalım....kımse yok mu:1hug:

günaydın canlarım.ay dün bamlandım zannettiydim.sizden uzak kalacam diye korktuydum.çok şükür kk da tadilat varmış yine....kib .sevgilerimle

selamlar canlarım nasılsınız..ben iyiyim işte..lotusum nasıl gidiyor test tarihin yakınmı .hayırlısıyla hamiş olucaksın inşşş..aslında hamişte sayılır durumdasın canım..ALLAHTAN hayırlısını dileyelim hayırlısı olsun inşşş..denefim sen nasılsın canım benimm..
ya kızlar bu gün bizim evlilik yıldönümümüz yaa ben de hiiç heyecan yok ne yapsam acaba diye düşünüp duruyorum yaw...

günaydın herkeslere
geçmiş olsun sultancım.nasıl oldu.zor oldu mu.
diğer arkadaşlarım nasılsınız
ben iyiyim.öğleden sonra babama gidicen bi bakayım dedim nasılsınız.neler yapıyosunuz
dün akşam giremedik hiçbirimiz siteye.
babam da iyi
hepinizi öpüyorum

günaydın canlarım.ay dün bamlandım zannettiydim.sizden uzak kalacam diye korktuydum.çok şükür kk da tadilat varmış yine....kib .sevgilerimle
gunaydın denefım......ay sorma o korkuyu hepımız yasadık.......neyse tadılattanmıs ama sıtenın hala sorunlu olması uzuyor benı........sen nasılsın canım moralın yerınde mı????????????:1hug:
pınkım sagolasın testım cumaya nasıpse ıkı gun kaldı..........ama sana heyecansızlıgı yakıstıramadım pınkım....olur mu hıc????hadı bı dusun ben satafatlı bı kutlama demıyorum ama en azından soyle mınıcık hos suprızler,bır yemek hıc fena olmaz dımı???evlılıge ıyı gelır boyle seyler benceyerimsenibenkaydirigubbakcemile3

mrb kızlar ben hsgyi çektim sonuç temzi çıktı çok şükür tüplerde bi problem yokmuşş...
hadı hayırlı olsun canım.....ınsallah agrısız olmustur....bebıs haberı beklıyoruz o zaman:CüvCüv:

sagol canım sen nasılsın?????babana tekrar gecmıs olsun:Saruboceq:

kızlar saniyelik ağrı hixssettim öle çekilmeyecek bir sancı değildi yane sonuçta bebiş yolunda ilerliyorsa katlanıyor insan... sancım çok oldu ama dediğim gibi saniyelik çok sürmüyor... çok şükür bunuda atlattım.. evet artık bundan sonraki haberim bebeiş haberi olur insşallah kızlarrr...

sultancım geçmiş olsun canım atlatmışsın bende iki defa çektirdim ilki çok kötüydü ikincisi dayanılmaz bişey değildi kısa sürdüğü için ..hayırlısıyla hamiş kalırsın inşşş canım..hsg den sonra hamiş olan çok kişi varmış inşş sende onlardan olursun inşşş...beslanmene dikkat et bu ara tatlım

selam kzıalr bugün selm vermekte geçiktm biraz
ama inşallah her şey yolundadır.
sultan atlattığın asevindim.
inşallah bebeğin bu filmdn sorna hemen gelri .
çok kişi böyle olmuş.
anne olacak topiğimizn topu birden , hepimiz topiğe geçeceğiz, mutlu anneler oalcağız.
ay offf allahım bizlerden yarıdmını esirgemesin.

selam çıtırlar.ben iyiyim.iyi olmaya çalışıyom.beni merak edenlere duyurulur....arkadaşınız güçlüdür bunuda atlatacaktır canlarım..
pinkim canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.bir dahaki evlilik yıldönümünde bebegin kucagında olur insalllah.3 kişi kutlarsınız..öpt a.s.
sultancıgım hsg den sonra çok dikkat et kendine.hamiş kalabilirsin...yumurtlama günlerini takip et...sen anladın onu....sırnaşık şey
lotusum canım benim sen nasılsın.
swethome gülüm...nasıl gidiyo hamişlik
radyolojim babana çok sevindim .iyi olduguna.
esram guzum.bi selam veriyon sonra nere kayboluyon.senide öpt gülüm..
KENDİNİZE İYİ BAKIN GELECEGİN EN GÜZEL ANNELERİ.....

selam kıszlar site beni deli ediyor neden böyle anlayamıyorum

dolayısylada pc başına geçmekten bıkıyorum

hepinizi çokkkkkkkkkkkk öptümmmm

selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir..
denefim canım dikkat etmeye çalış kendine ayrıca boşver dedikoduları.. konuşmak isteyenler her halükarda konuşurlar canım tıka kulaklarını.. salla gitsin... Allah biliyorya yeter kulun bilmesine gerek yok

radyolojim canım inşallah babacığın kısa zamanda gezip dolaşmaya başlar sağlığına kavuşur.

sultan canım geçmiş olsun sonu iyi haber çok sevindim..İnşallah rabbim kısa zamanda sanada evlat nasip eyler..

Lotusum canım kuzum öpüyorum seni..

selam kıszlar site beni deli ediyor neden böyle anlayamıyorum

dolayısylada pc başına geçmekten bıkıyorum

hepinizi çokkkkkkkkkkkk öptümmmm

mumucum canım nasılsın??? görüşemiyoruz ya herşey yolundadır umarım canım.
zaten ben siteye bir türlü anlam veremedim hala sorun giderilemiyor
neyse anım ALlaha emnaet ol :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…