Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

lotuscum hayırlısı cnm

inşALLAH herşey hayırlısıyla gönlünce olur

radyolojicim güle güle git güle güle gel

nazcım senden saklımız yok cnm ama denk gelemedik mns de ama anlatırız çok gizli sır aramızda kalsın

:roflol::roflol::roflol:

bende birbirimizden gizlimiz saklımız yok zannediyordum iyi öyle olsun bakalımmm konuşun siz msnde sonra yazın burda şifreli şifreliiii:dilcikar::dilcikar:
lotusumm canımmm inşallahhh hamişsindirrr yarın benimde kontrolüm var Allah ikimize de hayırlar nasip etsin inşallahhhhhhhh:Saruboceq:
radyoloğum umarım baban şimdi iyidir canım Allah başka sorun yaşatmasın biran önce iyileşmesini nasip etsin inşallahhh bu arada güle güle git gel canım iyi yolculuklarrra.s.
pinkim mumuya yazdıklarım senin içinde geçerliiii:roflol:
nazım kız öğren şunu da sen yaz bari burda çatlatmasınlar adamııııı:1hug:
esram bu son olsun yeni yıla hamiş giresinnnn bebişini sevesin inşallahhhha.s.
ve diğerleriiiiiii biliyorum yoktum ama ben müsaitken site arıza çıkardı site müsaitken misafirlerim vardı şu sıra yoğunum fırsat buldukça geliyorum ama bu sefer de site engeline takılıyorum iştee düzelemedi gittiiiiklava:neyse denefim şimdilik senlik birşey olmadığına göre çalışmalara devam değil mi canımmm umarım kayınvalden de biran önce iyileşirrrrr :1hug:
mavişim swetem nevinim nehirim acemim alhanım esmerim g_b_k im ladyim seherim nasılsınızzza.s.

kızlar alhandan haberi olan varmı rastlamadım ne zamandır
msn de de görmedim:uhm:ALHANNNNNNNN nerdesin bacım haber et kendinden
merakda bırakma bizi yiğenimizden haber ver bekliyorum
gece kuşusun sen gelmen lazım

Günaydın geçmişi okudum.
Kaynatmışsınız maşallah
radyoloğum güle güle git ve gel.
inşallah.
Lotus senşn iyi haberlerini alırız inşallah.
Denef nerdesin bacuuuuuuu
yav kızlar naz gibi şifrelerdedn bende birşey anlamadım :)

günaydın gönlü güzel arkadaşlarım....
swethome bacım günaydın.geldüm geeldüm.kambersiz dügünmü olur..işe geldim aldım çayımıda hem kk ya atladım....bensiz olurmu bacım...
lotusum canım dualarımız senle.benim içime doguyo..ikizlerin olacak.
radyolojim iyi yolculuklar...bu dügün biraz stresini alır degişiklik olur gülüm...
pinkim ve mumum o sırrı bende ögrenmek istiyom.çatır çatır çatlarım ortadan.özelden cevap bekliyommm...sırnaşık şey
myhope gülüm....doktora gidince ne dicek doktorun yaz burdan.kaç haftalık olmuşun.ben iyiyim canım.merak etme...
nazım sende hemen bi iş bul.olmuyo böle canım.bi denk gelemiyoz...
mavi ayım,sen nasılsın canım
esmer yarim bacım bi görünüyon bi daha seni bulabilene aşk olsun...
esram canım bu ay olmassa öbür ay var gülüm çalışmalara son sürat...üzme kendini ...
herkesi çok öpüyorum.kendinize iyi bakın...a.s.a.s.a.s.
not----nevinırmagı gören duyan varsa haber etsin..kayıp aranıyooooooooooo

Son düzenleme:
Herkese günaydın..Hayırlı cumalar..Bu mübarek gün hepimize hayır müjdeler getirsin inşallah..
Lotus lotus lotus çok meraktayım..çatlamak üzereyim..
İnşallah hayırlısıyla, sağlıkla hamilesindir..İnşallah değerin iyi çıkar ve 2 gün sonrada güzel güzel 2ye katlanır..
Denef abla kayınvaliden inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur, kimseye yük olmaz..onun içinde kolay değildir bu durum..
Hamişler alhan,seherim,swet,myhope iyi haberlerinizi bekliyoruz..
Burcu nasılsın?? Ne durumdasın, adet zamanın geldimi? Test filan yaptırdınmı?? Nedir son durum..İnşallah hayırlısıyla sağlıkla sende hamilesindir..
En kıza zamanda hamiş listesinin tavan yapıp fire vermeden yada 1 tane (naz :))) vererek tamamlanması duasıyla inşallah..
Lotus sakın olaki bizi merakta bırakma..İnşallah bayram olur bugün senin için..
Bekliyoruz hayırlı haberlerini..
Herkesin Allah yardımcısı olsun, gönlüne göre versin..
Hepiniz Allah'a emanet olun..

nehirim canım kardeşim.çok şükür kayınvalidem iyi.1 haftaya kadar hastaneden çıkacak.sonra evde bakılacak.onun içinde gercekten çok zor bi durum.hayatta yattmayı sevmezdi.insallah tez zamanda ayaga kalkar...kendisi için....
burcumda pek gözükmüyo nerde acaba..merak ettim bende şimdi...burcum nerdesin canım.özletme kendini...

hayırlı cumalar arkadaşlar.
nasılınız.ben de bugün cuma olduğunu unuttum bayağı bir şekilde ama olsun bir şey olmaz şimid gbk yazınca hatırladım::)

hayırlı cumalar canlarım........
bugun kan testım vardı.....laboratuvarda makıne bozulmus fılan bı suru aksılık oldu.....kan testım aksam cıkıcak yanı....:çok üzgünüm:....aksamda anneme gdıcem orada net yok.....hemen hbr veremeyebılırım ama ınsallah bır sekılde hayırlı bır hbr ulastıracam sızlere......herkese sevgıler......a.s.

OIsun aksilik olarak bakma..Her işte bir hayır vardır.
Yaa banane yaaaa:dilcikar:
Öğrenmek istiyoruz bizde:çok üzgünüm:

OIsun aksilik olarak bakma..Her işte bir hayır vardır.
Yaa banane yaaaa:dilcikar:
Öğrenmek istiyoruz bizde:çok üzgünüm:

ne bıleyım nehırcım gerıldım ınan.......ıyıce meraklandım zaten karısıktım karmakarısık oldum guzel bacım.....:çok üzgünüm:
nerde gulum senın ablan??????kaytarıyo bu ara heee gozumden kacmıyoo:mymeka::1hug:
denefım ozelden msj yazmaya calıstım sana olmadı canım ya.........sıte sorunlu galıba...msnnıne bakarmısın????:1hug:
optum herkesı..........

lotusum inşlalh kan tahlilin gönlüne göre çıakrda biz bir gün geç öğrenelimzararı yok
:) canım alah sabır verisn sana bu akam saatini beklmek zor olacak şimdi.

he he he he heeee heeee hay ALLAH kızlar amma güldüm yaw..valla önemli bşeyde diil hıı ama msn den arkadaşlara yazarım burda sakıncalı olabilir banlanabiliriz yanii..

lotuscum hadi hayırlııs cnm beni merak etmeyin kızlar biraz canım sıkkın mesajlarınız okuyup okuyup gidiyorum herekese hayırlı cumalar herkese selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…