Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

zuhalcim sıkma canını üzülme senden başka sen yok unutma canım yaaa...hayırlı cumalar ..dua et ALLAHA sığın işe yarar tatlım..

selam kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3
cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun göbişleriniz bebiş dolsun inşallahhhh
pinkim msnden yazarım demişsinde senin msn yokki bendeee nasıl olacak şimdiiiiCADIARZU
denefim bizde seni öpüyoruz canımmmmma.s.
nehirim nasılsınnn ablan nasıl görünmüyor hayırdırrrr selam söyle bizdenn genelde ona yazardık senin için bak tam tersi oldu şimdiii umarım iyisinizdir canımmmmm:1hug:
swetem nazım mumucum g_b_k im zuhalim siz nasılsınızzzzza.s.
alhanım seherim esmerim burcum esram ladyim birde kayıp bebekecemim umarım sizlerde iyisinizdirrrrrrrr:1hug:
lotusummmm canını sıkma ne demişler geç olsunda güç olmasın inşallah rabbim gönlündekini verir çifter çifter verir sağlıkla hayırla huzurla büyüteceğin bebişlerin olur canımmmm:Saruboceq:

herkese hayırlı cumalar.

ve MÜJDEEEEEEEEEEEEE:dance: LOTUS HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE hihoyyyt

TESTİ POZİTİF ARKADAŞLAR..kk ya giremeyeceği için haber vereyim dedim

inşallah lotusum sağ slaim bebelerini kucağına alırsın kuzum tebrik ediyorum gözün aydın cnaımmmm

ay maşallah pehh maşallah
allah nazardan esirgeisn.
tüm şerlerden korusun.
hamişi olmuş lotusumuz allah korusunç
kucağına lmak nasip etisn.
mavi valla sıra sende olabilir

a.s.a.s.Şenizhihoyyytkaydirigubbakcemile2

swetcim canım valla okadar çok sevindimki bende maşallah barekallah diyelim topiğimize..
Allah nazarlardan saklasın.. İnşallah lotusumda bütün hamile arkadaşlarımızda sağlıklı hamilelik geçirip sağ salim bebeklerini kucağına almak nasip olur inşallah...

Lotusum canımın için :ecrin_bebek: İnşallah canım Allahın izniyle sağ salim bebelerini kucağına alırsın kuzum
Topic gittikçe şenleniyor hee maşallahhhhhhh :sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt

swetcim Allahmı söyletti neŞeniz İnşallah valla nebilim nasipde ne zamanda o zaman olur inşallah...

swetcim sen ansılsın kuzum inşallah iyisindir..öpüyorum snei

mavi ayım bir baktım sen 4 years 7 weeks yazıyor takviminde ya
aaaa mavi ayda 4 haftalık hamileymiş ya benim niye haberim yok dedim.lotusun haberini okurken.
sorna anlayana kadar 5 dakika geçti emin ol.
içime doğdu inşallah

:roflol::roflol:alemsin kuzum ya kız hadi inşallah Allahmı söletti nee...
Baksana liste gittikçe kabarıyor :sm_cool:..
sizin dualrınız kabul olur dua edin bari bizler içinde emi
:1hug:

kızlar alhandan haberi olan varmı rastlamadım ne zamandır
msn de de görmedim:uhm:ALHANNNNNNNN nerdesin bacım haber et kendinden
merakda bırakma bizi yiğenimizden haber ver bekliyorum
gece kuşusun sen gelmen lazım

slm canım sagol ama ben bır sure gece kusu degılım malum ufaklık ızın vermıyo bu aralar.mıde bulantılarım tam gaz devam.bebısımı gördum salı gunu buyumus baya bellı oluyo artık teyzelerı.ınsallah sagsalım kucagımada alırım...hepınızı çoooook özlüyorum ama sık gıremıyorum canlarım.ekrana bakınca bıle mıdem dönmeye baslıyo cok garıp bısey ....kusuruma bakmayın olurmu su bulantılarım gecsın nöbetlere katılacagım ınsallah...

denefım,pinkim,lotusum,mavısım,radyolojım,myhopecım,swetim,esram,burcum,esmer yarım,zuhalim mumucum hepınızı cooooooook öpyüyorum adını unuttugum arkadaslar sızıde öpüyorum benı unutmayınnn emiiiiiiiiii

ayyyyyyyyyyyyyy lotusuma cpok sevındııııııııııııım allahım sen ısteyen dıger arkadaslarımada nasıp et yarabbim..lotusum sagsalım alırız ınsallah kucaklarımıza bebıslerımızı.ayyy topiğimizde patlama oldu yawww masallah.masallah...

lotusum canım kendine dikkat et emi canım Allaha emanet ol...
denefcim k.validen nasıl canım inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur..Sende kendine iyi bak
mumucum canım yahu aynı şehirdeyiz aynı topicdeyiz bi görüşemiyoruz heee
myhope canım nasılsın tatlım
alhan canım görünmüyorsun yaa inşallah iyisinizdir canım..
nevin nerdesin kzuum sen yaaa naniknanik
nehir ablacım sen nasılsın canım
pınk rose canım nasılsın tatlım..k.validen nasıl
radyoloji canım hayırlı yolculuklar sana Allah kazadan beladan korusun güle güle git ve gel
seherim canım bebeişlerinle beraber sağlıklar diliyorum canım
naz cım cnaım evin keyfini çıkar biraz sıkma canını
zuhalcim canım sıkıntın her neyse dert etme canım ya senin sağlığın önemli stres yapma cnaım
g_b_k cim canım nasıl şimdi doğru yazılmışmı.. Naıslsın canım?
burcu umarım sende iyisindir canım...
esmer yarim cim canım bak yine yok sun sen görünmüyorsun kuzm

ya inşallah ismini yazmadığım arkadaşlarım yktur... Unutmamışımdır inşallah..
Unuttuysamda affola

Swetcim canım öpüyorum canım kız dediğin çıkarsa varya seni kahin ilan etcem heee

yaaa esracım snei yazmayı unuttmuşum canım... bak özrüm için sana ayrı yazıyorum heeee
nasılsın canım umarım herşey yolundadır

kızlar hepiniz Allaha emanet olun emi canlarım

oyy oyyy oyyy kimler gelmiş kimler.sositososito. Alhanım canım herşey yolunda değilmi ?..
İyi olmanıza çok sevindim canımAllaha emanet olun kuzum yaa...
sen kendine dikkat et zaten uykuna falan yemene içmene ALlah korusun sizleri inşallah...

Bizler içinde dua edin hemi..:icecream:
Allaha emanet olun kuzum öpüyorumŞeniz

bugün gerçekten çok güzel birgünnnnn :teytey::teytey:
lotusum canım hami$immmm nasıl sevindim anlatamam Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıkla hayırla büyütesinnnnn torunlarını sevesin inşallahhhhh:CüvCüv:
kızlar benim kontrolde çok güzel geçtiii ufacık bir ayrıntı hariç malum üstten usg yle bakılırken sıkışık olmak lazım ben galiba suyu fazla kaçırmışım sekretere dedim Allahtan hemen aldı beni yoksa halim harbiden haraptııııı:roflol:neyse kesemiz 16.4mm olmuş bebişimi de gösterdi doktor çok küçük nokta gibiiii pirinç tanesi kadar ancak dediii 2 hafta sonra tekrar gidecez o zaman bebişi daha net görecez inşallahhhhhhhhhh
alhanım iyi olmana sevindim canım kendine dikkat et arada bizi haberdar et yeter merakta bırakma çok öpüyoruz seniiiiiiiii
mavişim canımmmm:1hug:
ve diğerleriiiiiii hepinizi öpüyorum iyi akşamlarrrrrrra.s.

lotus tebrikler canım hayırlısıyla kavuşursun meleklerine inşş canım...bak meleklerine dedim inşşş..darısı başımıza inşş..

LOTUS CNM GÖZUN AYDIN ALLAH ANALI BABALİ BÜYÜTSÜN CNM AY NE KADAR SEVİNDİM ANLATAMAM CNM kızlra sırayla galıba herkez hamiş olacak 2009 kadar hadi hayirlisi canlarim

lotus gözün aydın cnm tebrik ederim çok şükür sende hamilesin hayırlı gebelikler dilerim cnm

zuhalcim sıkma canını üzülme senden başka sen yok unutma canım yaaa...hayırlı cumalar ..dua et ALLAHA sığın işe yarar tatlım..

cnm benim tşk ederim bende Rabbıma sığınıyorum tüm sıkıntılarımdan, LOTUSCUĞUM SIKINTILARIMI UNUTTURDU BANA BUGÜN:sm_cool:

lotusum ne kadar sevindim anlatamam :sm_cool::teytey::dance::sm_cool:
canım sana Rabbim inşallh sağlık birbiçimde kucağına ladıgın o gunleride göstersin :Saruboceq::ecrin_bebek:
canım kendine ve bebişimize iyi bak tamammı canım Şeniz

:hooray:
:lepi: Elhamdüllah..Allah-u Teala'ya sonsuz şükürler olsun..Hamd olsun..
Çok sevindim lotus çoook..Allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..
Allah razı olsun ihmal etmeyip haber ulaştırdığın için..Mavişede çok teşekkürler aracı olduğu için..Rabim hepinize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nesiller ihsan etsin inşallah...senağlama
Çok güzel haberler bunlar..İnsanı umutlandırıyor..Herşeyin bir zamanı ve bir sebebi var işte..Seninkide buymuş..Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
Geldiğinde Bhcg sonucun kaç çıktı onuda yazarsan çok sevinirim..
Hepinizin hayırlı haberlerini büyük bir heyecanla bekliyorum inşallah:CüvCüv:
Lotusçum artık kendine çok dikkat et..Gene prensesler sultanlar gibi yat dinlen, yorma kendini..Değmez hiçbirşeye..Sen bebişlerine ve kendine iyi bak:1hug:..
Hepiniz Allah'a emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…