- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.721
evet dimi cnm bu ara çok hamiş alıyoruz inş devamida gelecektir dualarımızı Allahım kabul ettı başa kadar versin aanli babali aminnnnnnnn...:1hug:
ESRAM nasılsın canım,, hadi sıra sende..çalışmaları hızlandır bakem.öle tembel tembel oturmak yok gülüm...sırnaşık şey:jeyyar:
kızlar selamlar nasılsınız iyisinizdir inşallah sizleri çook seviyorumm..
bugün gerçekten çok güzel birgünnnnn :teytey:
lotusum canım hami$immmm nasıl sevindim anlatamam Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıkla hayırla büyütesinnnnn torunlarını sevesin inşallahhhh
kızlar benim kontrolde çok güzel geçtiii ufacık bir ayrıntı hariç malum üstten usg yle bakılırken sıkışık olmak lazım ben galiba suyu fazla kaçırmışım sekretere dedim Allahtan hemen aldı beni yoksa halim harbiden haraptııııı:roflol:neyse kesemiz 16.4mm olmuş bebişimi de gösterdi doktor çok küçük nokta gibiiii pirinç tanesi kadar ancak dediii 2 hafta sonra tekrar gidecez o zaman bebişi daha net görecez inşallahhhhhhhhhh
alhanım iyi olmana sevindim canım kendine dikkat et arada bizi haberdar et yeter merakta bırakma çok öpüyoruz seniiiiiiiii
mavişim canımmmm:1hug:
ve diğerleriiiiiii hepinizi öpüyorum iyi akşamlarrrrrrra.s.
canım arkadaslarım kısa sure nete gırebılıcem ............
ALLAH hepınızden bınlerce kez razı olsun dualarınızı ve ılgınızı hıc eksık etmedınız........hepınızı coooooookkkkkk sevıyorum....:1hug:
nehırcım degerımı sormussun 107 cıktı.......pazartesı tekrar tahlıl verıcem canım ınsallah ıyı cıkar..dualar edıyorum...:Saruboceq:....hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım canlar........a.s.
Lotus cnm hamile olman çok güzel
listeye göre sıra sendemiydin cnm
ohhhhhhhhbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeee
şükürler olsun hamişlerin sayısı çoğalıyor
merhabalar bende aranıza yeni katıldım 4 aylık evliyim ve bebiş istiyorum allah hepimize nasip etsin müjdeli haberler veririz
merhabalar bende aranıza yeni katıldım 4 aylık evliyim ve bebiş istiyorum allah hepimize nasip etsin müjdeli haberler veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?