Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar listeden bahsediliyor ne listesi

Aaa esracım senin haberin yok mu????
Radyoloji hamiş listesi yapmıştıya, ilk 3'ü sırayla tuttuya...
1. sırada Alhan vardı...hamiş:CüvCüv:..
2. sırada swethome vardı...hamiş.:CüvCüv:..
3. sırada myhope vardı oda hamiş:CüvCüv:..
Ama 4 tutmadı lotus çok şükür sırayı bozdu..Hamiş haberini aldık elhamdülillah..
Allah tamamına erdirsin inşallah hepsini sağlıkla hayırla..Sende varsın kızz..inşallah sednde hayırla sağlıkla hamile olursun..

aaa hakkaten sıraylaa..dördüncü kimdiki ben galiba en sonlardayımm...hayırlısıyla biran önce hepimiz hamiş oluruz inşş kızlar
nehir sen bekardın dimi..a.s.

çok şükür ben geldim arkadaşlarım.sagolsun elif yardımcı oldu bana.megersem çok basitmiş.modemi açtım kapattım şimdi sizlerleyim.dün akşamdan beri saçlarım dimdik geziyodummmm:roflol:

aaa hakkaten sıraylaa..dördüncü kimdiki ben galiba en sonlardayımm...hayırlısıyla biran önce hepimiz hamiş oluruz inşş kızlar
nehir sen bekardın dimi..a.s.

İnşallahhh..Yok yok sen sonlarda değildin..Tam hatırlayamıyorum ama yakın seninde inşallah..Allah'ın izniyle..:CüvCüv:
Evet bekarım:1rolleyes:

çok şükür ben geldim arkadaşlarım.sagolsun elif yardımcı oldu bana.megersem çok basitmiş.modemi açtım kapattım şimdi sizlerleyim.dün akşamdan beri saçlarım dimdik geziyodummmm:roflol:

Evet ne olduysa benimde başıma saçmalıklar geldi siteyle ilgili denef abla..
Bana modemi aç kapa dediler düzeldi:roflol:

Evet ne olduysa benimde başıma saçmalıklar geldi siteyle ilgili denef abla..
Bana modemi aç kapa dediler düzeldi:roflol:
aynen bendede öle oldu gülüm.modemi kapattım düzeldi.sagolsun elifime.ALLAH onu başımızdan eksik etmesin...:Saruboceq:

İşte efem meşhur listekaydirigubbakcemile5..

o meşhur liste ben biraz tembellik yaptım yoksa ....bendeydi hamişlik sırası.olsun benim acelem yok .geç olsun güç olmasın deyip avutuyom kendimi...-tatlicadiarzu-

selam canım arkadaşlarım
yorucu bir ankara gezisinden sonra burdayım.bayağı tempolu iki gün geçirdik ama herşeye rağmen güzeldi ve de eğlenceliydi.en azından havam değişti vede kazasız belasız evimize ulaştık.en önemlisiyde buydu.hamdolsun.
güzel haberler aldım çok sevindim.
LOTUSCUM HAYIRLI OLSUN CANIM
ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMANI NASİP ETSİN İNŞ.DARISI DA BİZLERE
ya bi kişi hamile oldu ilk önce(alhan)
o dua etti diğerleri de sırayla hamiş oluyolar.hamişler arttıkça dualar da artıyo dualar arttıkça hamişler de.hamişlerin duası kabul oluyomuş ya.bak sakın sende unutma bizlere dua etmeyi olur mu canım
4 hamiş bol bol dua edin lütfen de bizde kavuşalım artık bebişlerimize allahın izniyle
hepinizi öpüyorum

cnm radyolojı senle uzun zamandir görüşemıyoz nasılsın cnm ankara yolluculugu iyi geçmiş çok güzel daha daha nasılsın cnm

canım sagolasın.....Şeniz.....bız hepımız cok ıyı nıyretlerle dua edıyoruz ya bırbırımıze RABBIM kabul buyuruyor ınsallah.......ALLAH hepımıze hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın:Saruboceq:

günaydın.
allahın izni ile hayırlı ve sağlıklı bebekleriniz kucağınıza alırısnız inşallah bebek özelmi çeken arkadaşalrım tek tek isim saymayacağım.allahım biliyor hepisni kimelri söyleidğimi.
allahım hamilelerimize de hayırlı ve sağlıklı doğum ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etisn.
allhım hiçbirimin ucağını boş koymasın.
mevlam dünümüzü aratmasın bugünümüz her zaman daha iyi ve hayrırlı olsun.

günaydın

GÜNAYDIN CANLARIM.GÜNAYDIN SABAHLARIN SULTANI SWETHOME....GÜNAYDIN DÜNYA.GÜNAYDIN YURDUMUN GÜZEL İNSANLARII....a.s.a.s.a.s.

gunaydın herkese...
canlarım cumartesi gunu cok yogun ve okadar sancılı adet oldum...Daha önce ceektiğim o sancılarda sanırım üşütmekten kaynaklanmış:çok üzgünüm:
Çok şükür korktugum başıma gelmedi:Saruboceq:
canlarım ben kaçıyorum annemlere gideyim hepiniziŞeniz

ay canım geçmiş olsun.sen çok sıkı giyin ve ayaklaırnı sıcak tut.
bir de doktorna sor sana eğer üşütmekten dolayı tüpündne bir rahatsızlık oalcaksa hemn ilaç veiyorlar.
ve temiliyormuş
bana öyle demişti.ve adet olunca iç dediği ilaç vardı.çok şükür adet olmadım.içmeidm.
darısı sana olsun.rabbim denefimin ,radyoloğumun ve senin hamile haberiniiz aldığımız günü çok yakın etisn.tabi bu arada pink, esra , nevinırak ,esmeryarim, ve adı bir anda aklıma gelmeyenerlide rabbim aynı müjde ile sevindirisn.
daha bebeklerimizi kucağımıza aldığıumızda peşpeşe kardeşlerininin dünyaya geleceğini bilelim
hepimiz sözmü bebekerlimizi birbirmize göstereceğiz.
bu sitede bu topikte
olur mu
allahım inşallah hepimzie kucağımıza almayı nasip eder

çoştum bugün neden bilmem
hepinizin istediğine ulaşmasını dielrim

Son düzenleme:

günaydın canım.geçmiş olsun.aman dikkat et patik falan giy ayagına.üşütme....senin adına sevindim aynısını yaşamak zorunda kalmadın...öpüyorum canım.kendine iyi bak...

günaydın geleceğin güzel anneleri hepinizi çok özledim
yine 2 günlük bir aradan sonra hepinizi öpüyorumŞeniz
lotusum seni ayrıca öpüyorum canımŞenizhayırlı uğurlu olsun
kucağına almak nasib olsun inş canım kendine dikkat et
yorulma canım.Denefim nasılsın canım valla çok özledim gel öpimŞeniz
radyolojim hoşgeldin istanbula özledik canımŞeniz
swethome canım nasılsın öpüyorum kocaman....
nerdesiniz alhan myhope nehir nevin bebekecem acem kızı
hadi sizde gelin özledim valla çok uzun zaman oldu...:çok üzgünüm:

alhan +
swet +
myhope +
denef
radyoloji
lotus +
naz :)
pink
esra
nevinırmak
burcu
maviş
acem
mumu
yağmur

ya kızlar bu listeye göre sıra bende bu ay hadi bakalım sonuç ne olacak:roflol:
yanlız reglim daha sürüyor korunduğumuz halde olursa büyük mucize:roflol:
ozaman bende radyolojiyi burdan kain ilan edicem benden haber bekleyin:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…