- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.741
kızlar listeden bahsediliyor ne listesi
Aaa esracım senin haberin yok mu????
Radyoloji hamiş listesi yapmıştıya, ilk 3'ü sırayla tuttuya...
1. sırada Alhan vardı...hamiş:CüvCüv:..
2. sırada swethome vardı...hamiş.:CüvCüv:..
3. sırada myhope vardı oda hamiş:CüvCüv:..
Ama 4 tutmadı lotus çok şükür sırayı bozdu..Hamiş haberini aldık elhamdülillah..
Allah tamamına erdirsin inşallah hepsini sağlıkla hayırla..Sende varsın kızz..inşallah sednde hayırla sağlıkla hamile olursun..
aaa hakkaten sıraylaa..dördüncü kimdiki ben galiba en sonlardayımm...hayırlısıyla biran önce hepimiz hamiş oluruz inşş kızlar
nehir sen bekardın dimi..a.s.
aaa hakkaten sıraylaa..dördüncü kimdiki ben galiba en sonlardayımm...hayırlısıyla biran önce hepimiz hamiş oluruz inşş kızlar
nehir sen bekardın dimi..a.s.
çok şükür ben geldim arkadaşlarım.sagolsun elif yardımcı oldu bana.megersem çok basitmiş.modemi açtım kapattım şimdi sizlerleyim.dün akşamdan beri saçlarım dimdik geziyodummmm:roflol:
öünümzdeki ayın listesi
alhan +
swet +
myhope +
denef
radyoloji
lotus +
naz :)
pink
esra
nevinırmak
burcu
maviş
acem
mumu
yağmur
daha güzel oldu dimi
eksik var mııı
aynen bendede öle oldu gülüm.modemi kapattım düzeldi.sagolsun elifime.ALLAH onu başımızdan eksik etmesin...:Saruboceq:Evet ne olduysa benimde başıma saçmalıklar geldi siteyle ilgili denef abla..
Bana modemi aç kapa dediler düzeldi:roflol:
İşte efem meşhur listekaydirigubbakcemile5..
selam canım arkadaşlarım
yorucu bir ankara gezisinden sonra burdayım.bayağı tempolu iki gün geçirdik ama herşeye rağmen güzeldi ve de eğlenceliydi.en azından havam değişti vede kazasız belasız evimize ulaştık.en önemlisiyde buydu.hamdolsun.
güzel haberler aldım çok sevindim.
LOTUSCUM HAYIRLI OLSUN CANIM
ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMANI NASİP ETSİN İNŞ.DARISI DA BİZLERE
ya bi kişi hamile oldu ilk önce(alhan)
o dua etti diğerleri de sırayla hamiş oluyolar.hamişler arttıkça dualar da artıyo dualar arttıkça hamişler de.hamişlerin duası kabul oluyomuş ya.bak sakın sende unutma bizlere dua etmeyi olur mu canım
4 hamiş bol bol dua edin lütfen de bizde kavuşalım artık bebişlerimize allahın izniyle
hepinizi öpüyorum
gunaydın herkese...
canlarım cumartesi gunu cok yogun ve okadar sancılı adet oldum...Daha önce ceektiğim o sancılarda sanırım üşütmekten kaynaklanmış:çok üzgünüm:
Çok şükür korktugum başıma gelmedi:Saruboceq:
canlarım ben kaçıyorum annemlere gideyim hepiniziŞeniz
gunaydın herkese...
canlarım cumartesi gunu cok yogun ve okadar sancılı adet oldum...Daha önce ceektiğim o sancılarda sanırım üşütmekten kaynaklanmış:çok üzgünüm:
Çok şükür korktugum başıma gelmedi:Saruboceq:
canlarım ben kaçıyorum annemlere gideyim hepiniziŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?