- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.221
bencede swetim denefime çook yakışır anne olmak hayırlısıyla bu yeni yılda olucak ben inanıyorum inşşşlllhhh....kaydirigubbakcemile5
..ay canım darısı hepimizin başına...tüm bu yolda gönlünü koyan kadınlarımıza.herkesin artık yüzü gülsün....
:1no2: senağlamasenağlamasenağlama kızlar banadua edın ne olur dr geldık bebegın kesesının yanı 1/3 ünde kanama göruldu her an hersey olabılır dedı.ne olur duanızı esırgemeyın benden.bebegımın hareketlerını gördüm rabbim sen herseyın hayırllısını ver .... senağlamasenağlama
:1no2: senağlamasenağlamasenağlama kızlar banadua edın ne olur dr geldık bebegın kesesının yanı 1/3 ünde kanama göruldu her an hersey olabılır dedı.ne olur duanızı esırgemeyın benden.bebegımın hareketlerını gördüm rabbim sen herseyın hayırllısını ver .... senağlamasenağlama
Beyaz Melek hoşgeldin sefalar getirdina.s.
Burada herkese her var..Annelere..anne olacaklara..bekarlara (o ben oluyorumkaydirigubbakcemile3)
Sende bebeğinde iyisinizdir inşallah..
bekar anne adayım benim.
geleceğin en şeker annnelerinde biri oalcakın.bu dkaar tcrübe ile evlenir evşnemz doğururusn sen gecikmemel için:)))))))))
valla şimdi ki aklım olsa erken evleniridm.kzı kurusu olana kadar beklmezdim :))))))))
DENEF çim sen cevap yazmasan bile teşekkür butonuyla okudum demeni çok taktir ediyorum
gerçekten çok duyarlısın
bekar anne adayım benim.
geleceğin en şeker annnelerinde biri oalcakın.bu dkaar tcrübe ile evlenir evşnemz doğururusn sen gecikmemel için:)))))))))
valla şimdi ki aklım olsa erken evleniridm.kzı kurusu olana kadar beklmezdim :))))))))
İyi geceler kızlarrr...Akşamüstü gelirim dedim ama gelemedim.Eve biraz geç kaldım,gelince yemek telaşı sonra bi duş aldım bide korkunç başım ağrıyor yaaa,bıktım bu baş ağrısından...
Denefim,kız ben teşekkür edip çıkınca söyleniyon,teşekkür edip kaçma diye hı buna ne dicen bakam:)))) Şaka şaka,öptüm
geçmiş olsun canım..ya ben ama işteyken yapıyom guzum.evde olunca pc ye oturduysam yapmıyomki...ama ama ya.....sırnaşık şey
Büyük konuşmayayım ama aynen öyle..Evlenir evlenmez:CüvCüv:..
Zaten artık korunmak lafı o kadar saçma geliyorki. Korunuyorum diyene neyden korunuyorsun diye sorasım geliyor..İnsanın elinde olan birşey değil..Hemde hiç değil..
Evlilikte hemen istiyorum aslında..Yani öyle bekliyim gibi bir düşüncem yok..
Nasip işte..sanada bu yaşında yazılmış..
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
biz iyiyizde sen nerelerdesin bakem.ben kurs murs anlamam unutma bizi...özlüyoz ama.böle olmazki...:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?