Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

:1no2: senağlamasenağlamasenağlama kızlar banadua edın ne olur dr geldık bebegın kesesının yanı 1/3 ünde kanama göruldu her an hersey olabılır dedı.ne olur duanızı esırgemeyın benden.bebegımın hareketlerını gördüm rabbim sen herseyın hayırllısını ver .... senağlamasenağlama

rabbim korusun alhanım canım
kanama kendiliğinden de geçebilir canım
sen hayırlısnı dile ama kalbinini bozma moralini dik tut.
canım en olur sne iyi düşünki hormonlarında iyi yönde çalışsın.canım benim.
allahım bebeğini sana bağışlaısnç.
ay bugün 2. kötü haber
allahım lotusunda alhanın bbenimde muhopem de bebekelrine sağlık ver.
hayırlsıs ile doğururp büyütmek naisp et yarabbim.
korkuyorum ya böyle duydukça.
çok dikkat etmeliyi kendimzie ki bebğimiz de iyi olsun.mevlam ne dilerse o olurç
bizde dua ve tedbiri eldn bırakmayacağız.inşallah

Canım yaa..Çok üzüldüm..
Ama sen üzülme..Herşey olacağına verir..Onun bu dünyaya geleceği yazıldıysa hiç bir kanama ve hiç bir durum buna engel olamaz Allah'ın izniye..
Dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok..
Sen stres yapma dinlen..İnşallah hiç bir problem olmaz..Hayırla sağlıkla kucağına alırsın..
Yanındayız, yeğenimizde sende dualarımızdasın:1hug:

Beyaz Melek hoşgeldin sefalar getirdina.s.
Burada herkese her var..Annelere..anne olacaklara..bekarlara (o ben oluyorumkaydirigubbakcemile3)
Sende bebeğinde iyisinizdir inşallah..

canım seni aradıgımda söledigin laf aklıma geldi şimdi.hani demiştinya yiyecek içecek ekmegi varsa dünyaya gelir demiştin.evet öyle canım.ne kadar üzülsekte herşey olacagına varır.yüce mevlam bebegini korusun.sana ve eşine bagışlasın.dualarımız seninle guzum...9 ay kanaması olupta kucagına sag salim bebegini alan arkadaşlarım var.sakın umudunu yitirme..hep pozitif ol...yolun açık olsun gülüm...

Beyaz Melek hoşgeldin sefalar getirdina.s.
Burada herkese her var..Annelere..anne olacaklara..bekarlara (o ben oluyorumkaydirigubbakcemile3)
Sende bebeğinde iyisinizdir inşallah..

bekar anne adayım benim.
geleceğin en şeker annnelerinde biri oalcakın.bu dkaar tcrübe ile evlenir evşnemz doğururusn sen gecikmemel için:)))))))))
valla şimdi ki aklım olsa erken evleniridm.kzı kurusu olana kadar beklmezdim :))))))))

ALHANCIM cnmçok geçmiş olsun sen RABBİM herşeyin hayırlısını nasip etsin
sen hiçbirşeyi düşünme hatta wc ye bile gitme sürekli yat

NEVİNcim kararım biraz kesinleşti gibi ne yapayım tedaviyi erteleyip işe başlayacağım çalışmak daha çok istiyorum evde sıkıldım hep aynı şeyleri yaşamaktan hem çocuklarımı da özledim

SEHERİM cnm çok geçmiş olsun c vitamini alacağım mevyaları bol bol tüket
Şeniz

Büyük konuşmayayım ama aynen öyle..Evlenir evlenmez:CüvCüv:..
Zaten artık korunmak lafı o kadar saçma geliyorki. Korunuyorum diyene neyden korunuyorsun diye sorasım geliyor..İnsanın elinde olan birşey değil..Hemde hiç değil..
Evlilikte hemen istiyorum aslında..Yani öyle bekliyim gibi bir düşüncem yok..
Nasip işte..sanada bu yaşında yazılmış..
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

DENEF çim sen cevap yazmasan bile teşekkür butonuyla okudum demeni çok taktir ediyorum
gerçekten çok duyarlısın

canlarım mumucum denefim siz sobelediniz ama ben dizi seyetmeye kaçtıyıydım bacım ne yapayım bayram temizliği yapıyorum depresyondan hastalığa hastalıktan bayram temizliğine geçiş yaptım direk : ) sizlerde yapıyomuusnuz bayram temizliği yapmıyosanız neler yapıyosanız canlarım : )
geçmiş olsun rahtsızlanan hamile annelerimize Allah şifa versin inşallah

hoşgeldin beyaz melek

İyi geceler kızlarrr...Akşamüstü gelirim dedim ama gelemedim.Eve biraz geç kaldım,gelince yemek telaşı sonra bi duş aldım bide korkunç başım ağrıyor yaaa,bıktım bu baş ağrısından...

Alhancım,canım geçicek inşallah,üzme kendini nolur.Seni kocamannnn öpüyorum,bütün sıkıntını,korkunu üzüntünü alıyorum üstüme canım,tamamm mı?Allahın izniyle bunuda atlıtıcaz canım.Sen kötü şeyler düşünmemeye çalış olur mu?Biraz zor biliyorum ama denemeye değer dimi?

Mumucum,sen bilirsin tatlım,biz bütün kararlarının arkasındayız bacım.Çocuklarımı özledim demişsin ,ne güzel demişsin,helal olsun,ağzına sağlık....Kafan dağılır biraz hem,iyi gelir belki dimi?

Beyaz Melek hoşgeldin,sefa geldin.Bi hamişimiz daha oldu,ne güzel,bize moral veriyorsunuz,dualarınızı eksik etmeyin bizlerden...

Denefim,kız ben teşekkür edip çıkınca söyleniyon,teşekkür edip kaçma diye hı buna ne dicen bakam:)))) Şaka şaka,öptüm bacım....

Radyolojicim sen nerdesin bacım...Özlettin ben gibi kendini:)))

Herkese iyi gecelerrrrrr......İyi uykular,Allah rahatlık versin,güzel güzel rüyalar görün emi?

alhancım canım benim hiç üzülme herşey yolunda gidecek ben buna inanıyorum,rabbim evladını sana bağışlayacak hayırlısıyla,yat dinlen canım...

canım yaa swetim ben 20 yaşımda evlendimde ne oldu tatlım şimdiki aklım olsa 5 yıl daha evlenmezdim diyorum ..kaydirigubbakcemile3

ah be nehirim güzel bacım bak bunca zamandır yokdum
hemen yazın dikkatimi çekti:çok üzgünüm:nasıl desem ne sölesem bilmiyorum
ben yeni evliyim 5 ay bitecek ayın 15 de ve biz korunuyoruz canım:çok üzgünüm:
hayat şartları okadar ağırki ben işsizim eşim nereye yetişsin sen istemesende
hayat seni zorluyor bazı şeylere senağlamasenağlama bizde çok istiyoruz
bebeğimiz olsun ama daha epey bir zaman var önümüzde evet gelen rıskıyla geliyor
dünyaya ama aması yok korkuyorum ben :sm_confused:öpüyorum canım umarım istediğin gibi herşey yolunda olur :ecrin_bebek:
Kızlar iyi geceler gelemedim uzun zamandır bilgisayar odasında tadilat vardı
int yokdu bir süre hepinizi çok özledim öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…