- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.201
gunaydın bacılar nasılsınız bugun bu grıp benı cok sevdı sanırsam hıc bırakmak ıstemıyor ılacta ıcemıyorum ıhlamurda sadece gunde 1 bardak ıcebılıyorum
gunaydın bacılar nasılsınız bugun bu grıp benı cok sevdı sanırsam hıc bırakmak ıstemıyor ılacta ıcemıyorum ıhlamurda sadece gunde 1 bardak ıcebılıyorum
Geçmiş olsun seherim..geçmiş olur inşallah..
Merak ettim senin karnın çıktımı?? Bebişler dışarıdan gösteriyorlar mı kendilerini??:CüvCüv:
geçmiş olsun canım.bide hamilesin ilaçta kullanamazsın..:çok üzgünüm:
bencede swetim denefime çook yakışır anne olmak hayırlısıyla bu yeni yılda olucak ben inanıyorum inşşşlllhhh....kaydirigubbakcemile5denefim en güzel tüp seninki oalcak inşallah 2009 annesi oalcaksın .
oyyyy ikiz anası olurusn inşallah bir sağında biri solunda.
emzirirken aklı karşışır onu mu doyurdum bunu mu doyurudm diye :)))))
kıyafetlerine işsaret yaaprısz sana merka etme şekerim.
:)) tüpüm benim
günaydınlar
denefim maaşlllah allah keyfini bozmasın inş.
bende işteyim eksiklervar biraz onları tamamlıyoruz.boş oturmakta çok can sıkıcı
Pinkim denefi yalnız bırakcak değişlsiniz yaaaaaaaaa
aaa
radyolog ve sen denefin sağındna solunda birde burcu hemen peşinizde arkada mumu ve nevinler elelele göbüş yarıştıracağız
sizin göbekler şişene kadar ben hala doğurmamaış olurum hadi eliniz çabuk tutun .allahın izni ile durmak yok :)))))çalışın çalışınnn
ahhh canım swetim nasıl istiyorum bir bilsen tatlım yaaa..adet olma günüm geliyo.yarın belirtilerde başladı ama hamiş olmayı ne çok isterim canım..bi mucize olsa..ahhhhh.....14 yıllık özlemim gelse..inşşş..belkide olur sana ALLAH söletmiştir inşşş canım çooook istiyorumm..çoooookkkkkk..hayırlısıyla inşş...:Saruboceq::Saruboceq:
nevinim ben iyiyim canım sağol..sende çarşının en güzel hediyesini al eşine sağlıklı mutlu yıllara ikinizede canım kolay gelsin..:1hug:
ben de bendenevinırmagım kız ne yapacan akşama kadar çarşıda .seni elekçi seni.kaydirigubbakcemile3
gülüm benim yerimede gez.çarşıya gitmeyeli10 gün oldu belki.işten eve evden işe...kimseyi gördügüm yok...senağlama
HERKEZE KUCAK DOLUSU SEVGİLERa.s.a.s.
GELECEĞİN EN GÜZEL ANNELERİ.....
İNŞALLAH KISA ZAMAN SONRA HEPİMİZ ANNE OLACAĞIZ.DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA....:CüvCüv:
BEBİŞİMLE BENİ DE ARANIZA ALIRMISINIZ ACABA:1hug:
amiiiinnn canım bende sizin için dua edicem sana evladına ve eşine hayırlısıyla kabul olur inşşş..öpüyorum canım...ben evden çıkıcam pazara ve kayın valdeme gidicem gece gelirim şimdilik hoşçakalın..Şenizamin
amin amin
ya rabbi amin
pinkorosumun duasına amin
bu bayram arefesi günlere şifa ver hastalıkalrına
bebek ver kucakalrına yarabbim
ya rabbi yarabbim
senden afiyet ve selamet diliyoruz.
amin
kızlar bayram gecesi mübarek günlerdendir arefe günü ve gecesi dua etmeyi ihmal etmeyin olur mu bana da lütfen.
eşime de iş bulsun ne olur hayırlsı ile .
bebeğime dua eidn sağlık ve hayır için birbiimizede dua edelim.allahım isteyen herkesin bebek hasretini sağlıklı bir bebekle ve kucağına vererek dindirisin.
rabbim.
amin:Saruboceq:
İNŞALLAH KISA ZAMAN SONRA HEPİMİZ ANNE OLACAĞIZ.DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA....:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?