Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

gunaydın bacılar nasılsınız bugun bu grıp benı cok sevdı sanırsam hıc bırakmak ıstemıyor ılacta ıcemıyorum ıhlamurda sadece gunde 1 bardak ıcebılıyorum

gunaydın bacılar nasılsınız bugun bu grıp benı cok sevdı sanırsam hıc bırakmak ıstemıyor ılacta ıcemıyorum ıhlamurda sadece gunde 1 bardak ıcebılıyorum

Geçmiş olsun seherim..geçmiş olur inşallah..
Merak ettim senin karnın çıktımı?? Bebişler dışarıdan gösteriyorlar mı kendilerini??:CüvCüv:

Geçmiş olsun seherim..geçmiş olur inşallah..
Merak ettim senin karnın çıktımı?? Bebişler dışarıdan gösteriyorlar mı kendilerini??:CüvCüv:

cıktı canım cok bol gıyersem bellı olmuyor ama normal kıyafetlerden bellı ama ıkız olmasına ragmen cok buyuk degıl

Bol bol kivi ye seherim o ahlde eğer miden alırsa
içinde c vitamini oaln meyvelerden tüketmeey çalış.
Allah şifasını veris güzelim.
Bneim karnım çıkıyor şimdiden.maşllah
kızlar tabi doktor gaz bu ilk ayalrda olur dedi.
Ama 2 kg aldığım içinde kg yaptım yani bebeğe atıyorum suçu
ay neya payım sigarayıda bırkaınc abiraz da yemek yiyince kg aldım bile yani.
:)))))))
allahım sağlık verisn.
Güzleim çok dikkatli ol tamam mı

denefim en güzel tüp seninki oalcak inşallah 2009 annesi oalcaksın .
oyyyy ikiz anası olurusn inşallah bir sağında biri solunda.
emzirirken aklı karşışır onu mu doyurdum bunu mu doyurudm diye :)))))
kıyafetlerine işsaret yaaprısz sana merka etme şekerim.
:)) tüpüm benim

günaydın kızlar ..hayırlı günler..seherim canım erkencisin bebişler uyutmuyomu seni..ikiz olunca biri uyansa hepiniz uyanırsınız dimi canım saate baktımda erkende sayılmaz hani vakit geçiyo bile..hepinizi öpüyorum canlarım..gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

günaydınlar
denefim maaşlllah allah keyfini bozmasın inş.
bende işteyim eksiklervar biraz onları tamamlıyoruz.boş oturmakta çok can sıkıcı

bencede swetim denefime çook yakışır anne olmak hayırlısıyla bu yeni yılda olucak ben inanıyorum inşşşlllhhh....kaydirigubbakcemile5
günaydınlar
denefim maaşlllah allah keyfini bozmasın inş.
bende işteyim eksiklervar biraz onları tamamlıyoruz.boş oturmakta çok can sıkıcı

canım radyolojım nasılsın nasıl gidiyor işin alıştınmı tatlım..hayırlı günler..a.s.

Pinkim denefi yalnız bırakcak değişlsiniz yaaaaaaaaa
aaa
radyolog ve sen denefin sağındna solunda birde burcu hemen peşinizde arkada mumu ve nevinler elelele göbüş yarıştıracağız
sizin göbekler şişene kadar ben hala doğurmamaış olurum hadi eliniz çabuk tutun .allahın izni ile durmak yok :)))))çalışın çalışınnn

Herkese günayydddıııınnnn......Biliorumbiraz geç günaydın demek için ama olsun ben genede dedim:))))

Maşallah sabah muhabbeti sağlam olmuş.....Ne güzel...

Kız swet yiyon yiyon suçu yeğenimize atıyon dimi,seni seni :)))) Ye güzelim ye,afiyet bal şeker olsun...

Denefçim,piknik tüp kımında koptum,gerisini hatırlamıyorum,sen çok yaşa,öptüm cicim...

Seherim,geçmiş olsun,malesef hasta olmaya en uygun havaları yaşıyoruz şuanda,insan ne giyse bilemiyo,kalın giyinsen terliyosun,ince giyinsen üşüyosun,bi yandan gneş,bi yandan rüzgar tam hasta olacak hava malesef...Evet bence portakal,mandalina ve kivi yemen lazım..Bol c vitamini..Tabi miktarını doktoruna sor,hiç bişeyin fazlası iyi değildr bence...

Pink rose cum selam şekerim,nasılsın?

Mumucum karar verdinmi ttlum,ne yapacağına...

Radyolojim kolay gele,doktora gitmeyi ihmal etme bu arada tammı?

Ve Nehircim sevgili kardeşim,nubur kubur?

Kızlar ben şimdi kaçayım,kişsel bakı işlerim var az biraz,sonrada çarşıya gidicem inşallah,cuma kocişin doğum günü,hediye bakam,dolanam biraz,çarşı özlemiştir beni:))))

Öpüyorum hepinizi,görüşmek üzere,akşam üstü gelirim yine inşallah....

ahhh canım swetim nasıl istiyorum bir bilsen tatlım yaaa..adet olma günüm geliyo.yarın belirtilerde başladı ama hamiş olmayı ne çok isterim canım..bi mucize olsa..ahhhhh.....14 yıllık özlemim gelse..inşşş..belkide olur sana ALLAH söletmiştir inşşş canım çooook istiyorumm..çoooookkkkkk..hayırlısıyla inşş...:Saruboceq::Saruboceq:
nevinim ben iyiyim canım sağol..sende çarşının en güzel hediyesini al eşine sağlıklı mutlu yıllara ikinizede canım kolay gelsin..:1hug:

amin
amin amin
ya rabbi amin
pinkorosumun duasına amin
bu bayram arefesi günlere şifa ver hastalıkalrına
bebek ver kucakalrına yarabbim
ya rabbi yarabbim
senden afiyet ve selamet diliyoruz.
amin
kızlar bayram gecesi mübarek günlerdendir arefe günü ve gecesi dua etmeyi ihmal etmeyin olur mu bana da lütfen.
eşime de iş bulsun ne olur hayırlsı ile .
bebeğime dua eidn sağlık ve hayır için birbiimizede dua edelim.allahım isteyen herkesin bebek hasretini sağlıklı bir bebekle ve kucağına vererek dindirisin.
rabbim.
amin:Saruboceq:

nevinırmagım kız ne yapacan akşama kadar çarşıda .seni elekçi seni.kaydirigubbakcemile3
gülüm benim yerimede gez.çarşıya gitmeyeli10 gün oldu belki.işten eve evden işe...kimseyi gördügüm yok...senağlama

ben de bende
ay ne çarşı görüyorum ne gezme görüyorum.
sanki çok meşgul biri gibi.
of iş saatlerim uzun ondan galiba.
allahım işsiz güçsüz bırakmasında .
o zmana çarşıda paran olmaz gidemezisn dedeğilmi.
çok şükür çokkk şükür hemde

HERKEZE KUCAK DOLUSU SEVGİLERa.s.a.s.
GELECEĞİN EN GÜZEL ANNELERİ.....
İNŞALLAH KISA ZAMAN SONRA HEPİMİZ ANNE OLACAĞIZ.DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA....:CüvCüv:
BEBİŞİMLE BENİ DE ARANIZA ALIRMISINIZ ACABA:1hug:

aaaa almazmıyız ,
canım hem de memnun oluruz.
gel gel .Şeniz :CüvCüv:
bende temmuz annesiyim.biliyorusn zaten.
ama burası benim ilk yuvm oldu kulubte.
hala da vazgeçemiyorum.o akdar candan ki burada arkadaşlarım.hala
onlar ike dertlemek gülmek beni çekiyor.
geleceğin anneleri oalrak herkes burada hepinizi bekliyoruz.
anne olmak üzere olanalr ve anne olmak için çırpınan anne adaylarını.
şimdi bziler hamiş oalrak anne olmak isteyen arkadaşalrımıza dua ediyoruz .a.s.

amiiiinnn canım bende sizin için dua edicem sana evladına ve eşine hayırlısıyla kabul olur inşşş..öpüyorum canım...ben evden çıkıcam pazara ve kayın valdeme gidicem gece gelirim şimdilik hoşçakalın..Şeniz

hoşgeldin canım nasılsın iyisindir inşşş öpüyorum hamişliğinide tekrar tebrik ediyorum tatlım..a.s.

hoşgeldin sefalar getirdin...amin canım.... istiyoz, istiyoz ama elde var sıfır.biz bi yerde hata yapıyoz ama nerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…