Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

:1no2:

ama ne zaman olucaz beklemeden sıkıldım sinirlerim bozuluyo çok üzülüyorum:1no2::1no2::1no2:

hoş geldin canım....beklemekten hepimiz sıkıldık ama yapacak malesef bişey yok.senağlama.alnımıza ne zaman yazıldıysa. ..söle bakem kaç senedir bekliyosun..ben 17 senedir bekliyom..senağlama

:1no2:

ama ne zaman olucaz beklemeden sıkıldım sinirlerim bozuluyo çok üzülüyorum:1no2::1no2::1no2:

aaa hoşgeldin ama böyle umutusz olmaz hadi bakım gül
ve olacak bunu bil
allahım nye ol dememiş ki olmamaış haa
olcak güzleim inşallah olacak

kimse yokmu bayanlar

bende ilk ben geldim sansım
geçmişi okurken siz yazmışsınız tuhhhh burdaydım yoksa yaaaa

hoş geldin canım....beklemekten hepimiz sıkıldık ama yapacak malesef bişey yok.senağlama.alnımıza ne zaman yazıldıysa. ..söle bakem kaç senedir bekliyosun..ben 17 senedir bekliyom..senağlama

canım olmaz ama olmaz ben umutusuz olunca kızıyordun bana .
canım elbette her sabır bir şekilde ödüllencek.
sen allahımmdan sabır değil artık afiyet iste canım..
aifiyet ver yarabbim de gülüm benim.
2009 un annesi

canım nasılsın.ben iyiyim merak etme.sen anladın onu.ben geldigimde sen burdaydın dogru gülüm.ama malaesef bugün ilk gelme işini misafire kaptırdık.oda terk eyledi bizi....

Son düzenleme:
şimdilik bana müsade biraz işlerimi halledem.yoksa patron kovcek beni....:roflol:
görüşmek üzere canım.gel bi öpem seni...Şeniz

canım nasılsın.ben iyiyim merak etme.sen anladın onu.ben geldigimde sen burdaydın dogru gülüm.ama malaesef bugün ilk gelme işini misafire kaptırdık.oda terk eyledi bizi....

sen iyi olda gülüm
benim morlaim bozuk dünden akşam tam giderken patron moralimi bozdu.
kafam o akdar karıştı ki ,elim ayağım bağlı bir şey yapamıyorum.
bana geliş gidiş saatlerini değiştirip kısalatacak ve cumartesi gelme diyecekmiş.
bunuda maaşımdan düşecekmiş.
krizde böyle bir şey yapması gerekiyormuş
deli oldum.
ne kadarnereye kadar düşeceğinide söylemdi.
oda sıklıdı belki söyelerken ama
bana uzun çalışma sattleri ve cumartesi tam gün çalışmayı açaıklarken ,
uzun çalışıyorusnuz ama arada izin aldığınızda gelmedğinzide bunlar karşılansın diye de bir açıklama yapmaıştıç
benim işim olduğunda hiç anlayış göstermedi.
ama şimdi bende ona acımıyorum.
iş arasam kşm bana iş verirki hamileyim:)))))))
işi bırakamam ki eşim henüz iş bulamadı.
offffffffff alt üst oldum resmen.
dün burdaki kız bana bı konuaşrın üstüen keşke bebek olmasaydı diye düşündün mü dedi.
asla dedim.asla o benim içimde artık ,
onu görüdm kıpır kıpır ederklken, rüyalarıma giriyor, onunla konuşuyorum ,
nasıl ben onsuz bir hayatı çözüm oalrak düşünebilirm ki.
canım o benim canım
allah onu korusun.
uamrım çok şanslı ve bahtı açık bir bebek olur.
yavrum benimnn

Tamamdır artık bu son mesajım..
Kimseyi yargıladığım falan yok benim..
Bu topik geleceğin anne adayları topiği..Annelik özlemiyle yanıp tutuşan, yıllardır çocuk sahibi olmanın peşinde olanların topiği..Burada tabiki herkese yer var..Bana yer olduğuna göre..
Başta ablam olmak üzere buradaki ablalarımın yaşadıkları şeylere birebir şahit olduğum için, korunmak bana hala saçma geliyor..
Ben sana demedimki naz niye korunuyorsun..

Bu sefer herkesten çok kırıldım yani..Sadece sana değil..
Ben biraz ara veriyorum kusura bakmayın..
Kimseyi anlamıyormuşum gibi davranılmasına çok kırıldım..
Bekar olabilirim, ama benimde normal yolla çocuk sahibi olma ihtimalim az..
Herneyse ben hepinizi seviyorum.Hoşçakalın..

günaydın kızlar nasılsınız canlarım..swetim canını çok sıkma sakın biraz gevşer iş saatlerin sende biraz dinlenme fırsatları bulursun hiç değilse cumartesi günü için .biraz iyi tarafı vardır ordan bakalım dimi...zaten çalışma saatlerin uzundu yorulmuyomuydun canım..dediğin gibi bu zamanda işsiz kalmak daha zordur ..hayırlısı olsun be canım..eşinde en kısa sürede iş bulur inşallah rahatlarsınız o vakit inşşş..kendini sıkıp stres yapma bebeğin bunu yapmaman için en önemli sebep canım..unutma hayatımızda olanlar tesadüf değilki..taşıyamıyacağımız yüküde ALLAH vermez..canım nolur kendine dikkat et..bu can sıkılmayla nereye kadar..üzme kendini bi tanem..a.s.
ben dün adet oldum kızlar yaaa..geçtiğimiz ay uyguladığım hurma çekirdeği poleni..bal tarçın..incir kürü eşimin keçiboynuzu kürü işe yaramadı yaaa...ufffff...
senağlama senağlama senağlama

swethome canım ..sakın üzülme.herşey yoluna girecek...en önemlisi anne olma şansını yakaladın.ya bişey söleyeyimmi.bu patronlar krizi bahane ediyorlar...heryerde kriz var.ama kendi özel hayatlarındaki harcamalardan asla taviz vermezler.işyerindekilerden acısını çıkartırlar..insalah eşinde en kısa zamanda eşin iş bulur canım...
nehirim canım....ne olduya..ben yaşlandımda artık sizleri anlayamıyom galiba.birimiz a diyor öbürü b anlıyo.ne demek canım tabiki sen bizim kardeşimizsin.canımızsın.her zaman küçükler büyüklerden bişeyler ögrenmez.bende sizlerden çok şeyler ögrendim.ama böle terk edersen bizi,, çok üzülürüm...lütfen ya yapmayın böle....herkes burda birbirini yanlış anlamaya başladı..
seninde bebegin olacak .benim arkadaşıma asla çocugun olmaz dedi doktor.şimdi 1 yaşında kızı var.bu topik hepimizin sahip çıkalım...gel senide bi öpem..Şeniz

Son düzenleme:
canım gitme bu son mesaj ne demek biz seni seviyoruz hemde çok..ben anlamadım ne olduğunu bi kusurum olduysa affet canım gel lütfen..yanlış anlamadır düzelir canım benim..:1hug:

canım sakın bırakma kürlere devam.en ez 4-5 ay kullanılması gerekiyomuş

Aaaa kim nereye gidiyor kızlar yapmayın ama
lütfen bizim hepimiz tek tek bir zinciriz.
Paylaşım yapıyoruz, lüten kızıp alınmayın.
Bakın hepiniz seviyorum ve burada bulduğum sıcaklığı başka yerde bulamdığım için hiç birine gitmiyorum.üstelik en az yazı yaızlan topik bile olsak.
Ben arkadaşlarım gelmiştir. Diye her gördüğm yaızda buraya atlıyorum.
Nehir bacım nereye gel bee anam senide doğurtana kadar buradayız hadi be bacım.
Daha biz doğurmadık duır sen sıranı bekle ama :))))
gülüm be gel anam gel herşeyi allah bilir .
Bak mesela bende maddi konualrsna dolayı eşimi ikna edemediğim için ilk evlendiğimzde korunmak zorund akalıdk yani o korundu bende bir şye yapamadım.allah büyük deidm.
Ağla zırla aslerden gelince ikna oldu.
Bek gene kader bu defa da kriz geldi.
Olsun bebeğimde yolda rabbim onun şansını bajtını rızkını açık etsin.
Korusun esirgesin.
Gelin anam gelin beeee dertliyim zaten
hadi baaaa yaaa

AAAAAAAA ne demek pinkim
birde fada olur mu
sende lütfen hiç tedavi olamdan bie tutması kaç ay sürüyor.
canım sen hepsine full devam.
hepside faydalı şeyler ,zaarsız devam canım devam belki 2 ay omaycak ama sonunda olacak gurban olduğummmmmseniiii haaaklava:

canım sakın bırakma kürlere devam.en ez 4-5 ay kullanılması gerekiyomuş
sağol canımdevam edicem inşş..senağlama
canım öpüyorum seni haklısın ALLAH büyük..:a015:

kızlar ben kahvaltı edip gelirim kendinize iyi bakın çamaşır falan atıcam makineye biraz geç kalsamda ara ara gelicem bayram yaklaşıyo ya biraz başlıyayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…