- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.181
selam kızlar.lotusumdan haber getirdim sizlere ..meraktasınız diye..dün akşam canım arkadaşımın kanaması olmuş...çok korkmuş bebelerine bişey oldu diye.bugün ultrasona girmiş ...bebeklerinde sorun yok kızlar.hepiside çok iyiler.arada böle olabilir demiş.tabi bizim ki çok aglamış.canım kıyamam sana....çok şükür bebeleride iyi kendide iyi.annesinde kalacakmış bi müddet.onun için gelemeyebilirmiş topigimize.hepinize çok selamı var.ayrıca lotusumuz 3 tane bebek bekliyor arkadaşlar.zannedersen seher arkadaşımız gibi bi bebeginin alınmasına karar verilmiş.hem anne saglıgı hemde diger bebekleri için...
günaydın canlarıımmmmm
ay bu ne yaaa
ben kimlere yazıyorum kimler üzerine alınıyo hayret bişey.
burcum senin alıngan olduğunu biliyorum yazdıklarım sana değil canım.okumamış olayım seninkileri tamam mı
denefcimcanım sen güzelliklerin umutların kadınısın acıların değil.ben kimseye küskün değilim yaw :) küsmek bize yakışır mı hıııı? yakışmaz dimi canım
swetim alhanım lotusum bu kadar sabırsız olmayın canlarım ya duyarsınız allahın izniyle inş.
bizde bi gün duyarız inş.
iş yerime net bağlandı bu arada ama eskisi kadar rahat yazabileceğimi sanmıyorum.olsun buna da şükür.sizlere günaydın diyebilmekte güzel.
öptüüüüümmmmmm
pinkim nasılsın bacum.neden senin nette sorun oluyo acep.bi ptt ye sölesene.benim bi arkadaşımında öle hat hep kesiliyodu.ince kablo baglamışlar megersem onun için hep kesinti oluyomuş...sonra kabloları degiştirdiler sorun kalmamıştı...
AHHHHHHHHH CNM LOTUSCUM SEN 9 AY TOPİĞE UĞRAMA EN SONUNDA BEBİŞLERİNLE GELİRSİN BİZLER İNANKİ O ZAMAN ÇOKKKK MUTLU OLURUZ CANIMSIN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
DOĞRUSUN CNM DENEFİM SEN BİZİM ABLAMIZSIN BEN BÜYÜK SÖZÜ DİNLERİM SENİ DE SONUNA KADAR DİNLİYORUa.s.M
HAYAT BİR OYUNDUR BU OYUNDAKİ ROLUNU NASIL OYNARSAN ÖYLE DEVAM EDER
BEN HERŞEYE RAĞMEN MUTLUYU OYNUYORUM
SİZLERİ ÇOKKKKKKKKKK ÖPTÜM CANLARIM
selam kızlar.lotusumdan haber getirdim sizlere ..meraktasınız diye..dün akşam canım arkadaşımın kanaması olmuş...çok korkmuş bebelerine bişey oldu diye.bugün ultrasona girmiş ...bebeklerinde sorun yok kızlar.hepiside çok iyiler.arada böle olabilir demiş.tabi bizim ki çok aglamış.canım kıyamam sana....çok şükür bebeleride iyi kendide iyi.annesinde kalacakmış bi müddet.onun için gelemeyebilirmiş topigimize.hepinize çok selamı var.ayrıca lotusumuz 3 tane bebek bekliyor arkadaşlar.zannedersen seher arkadaşımız gibi bi bebeginin alınmasına karar verilmiş.hem anne saglıgı hemde diger bebekleri için...
herkez silkelensin diye biraz abartı yaparak yazı yazdım ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hala kimseçikler yok canınız sağolsun canlar
HAHAHAHa bende bekarken öyle idim.velne de göreyim seni.Herkese iyi akşamlar..
Lotusçum geldiğinde haber vermeyi unutma..Bak bekliyoruz..
Ahh swet ahh..seni bilmem ama ben hamişken evde olmak isterdim..
Evlendikten sonrada inşallah çalışmayı düşünmüyorum..
Şimdi hem hamişsin yorgunsuz, hemde işin yorgunluğu..Bide git yemek hazırla şu bu..Ay zor iş..
Ben çalışıyorum ama annemle babam elimi sıcak sudan soğuk suya soktormuyor derler ya aynen çyle..
Sehpaya koyduğum bardağı kaldırmam yerinden, çalışıyorum yorgunumya :))
Normalde öyle değilim tabi ama çalışırken böyle..
İnşallah rahatsındır..
allahım lotusumuda ,bebeklerinide korusun.selam kızlar.lotusumdan haber getirdim sizlere ..meraktasınız diye..dün akşam canım arkadaşımın kanaması olmuş...çok korkmuş bebelerine bişey oldu diye.bugün ultrasona girmiş ...bebeklerinde sorun yok kızlar.hepiside çok iyiler.arada böle olabilir demiş.tabi bizim ki çok aglamış.canım kıyamam sana....çok şükür bebeleride iyi kendide iyi.annesinde kalacakmış bi müddet.onun için gelemeyebilirmiş topigimize.hepinize çok selamı var.ayrıca lotusumuz 3 tane bebek bekliyor arkadaşlar.zannedersen seher arkadaşımız gibi bi bebeginin alınmasına karar verilmiş.hem anne saglıgı hemde diger bebekleri için...
günaydın yurdumun güzel insanları...günaydın hamişlerimizzz..günaydın hamiş olmak için çabalayanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?