Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlar.lotusumdan haber getirdim sizlere ..meraktasınız diye..dün akşam canım arkadaşımın kanaması olmuş...çok korkmuş bebelerine bişey oldu diye.bugün ultrasona girmiş ...bebeklerinde sorun yok kızlar.hepiside çok iyiler.arada böle olabilir demiş.tabi bizim ki çok aglamış.canım kıyamam sana....çok şükür bebeleride iyi kendide iyi.annesinde kalacakmış bi müddet.onun için gelemeyebilirmiş topigimize.hepinize çok selamı var.ayrıca lotusumuz 3 tane bebek bekliyor arkadaşlar.zannedersen seher arkadaşımız gibi bi bebeginin alınmasına karar verilmiş.hem anne saglıgı hemde diger bebekleri için...

canlarım ben burda en büyügünüzüm... kiminizin ablası kiminizde benim kardeşimden de çok ufaksınız.lütfen beni üzmeyin ben yaşlı bir kadınım..
burda kurmuş oldugumuz kader yolculuguna lütfen birbirimizi yanlış anlayarak üzmeyelim..umarım beni kırmazsınız...ben mumucugumun dedigi gibi ailemle bile paylaşamadıklarımı burda sizlerle paylaşıyorum....beni seven sevmeyen tüm topik arkadaşlarıma ricam kimse kimseyi kırmasın...burda aglıyoruz,depresyona giriyoruz .hamile kalan arkadaşlarımıza çok sevinip aglıyoruz..tedavisi olan arkadaşlarımızın tedavilerini paylaşıyoruz.topigimizin amacı bu degilmi zaten... gelen gelir gelmeyende kendi bilir.zorla kimse kimseyi burada tutamaz....bazen burda yazılan yazılarımız aslında şaka yazılsada karşımızdaki insanın o anki ruh durumuna göre degişebiliyo...yanlış anlaşılmalar olabiliyo...
hepimiz kardeşiz ve bu topik bizim kızlar...lütfen sahip çıkalım.sevgilerimle
:enbuyukkk:

denefim sağol canım..lotusuma çok geçmiş olsun diliyorum..hayırlısı olsun hakkında..bebekler çok olunca riskte o derece çok oluyor hayırlısıyla inşşş..:1hug:

canım çok sevindim iş yerine net baglandıgına.en azından sabahları bi günaydın desen yeter bizlere...o koçişine söle bizden kıskanmasın seni.10 dakikada olsa izin versin topige gelmene...kaydirigubbakcemile3

pinkim nasılsın bacum.neden senin nette sorun oluyo acep.bi ptt ye sölesene.benim bi arkadaşımında öle hat hep kesiliyodu.ince kablo baglamışlar megersem onun için hep kesinti oluyomuş...sonra kabloları degiştirdiler sorun kalmamıştı...

anlıyorum canım bugün böle bide dün daha önce olmazdı eşim bugün pttye sormuş arıza varmış bi yerde ama nerde bilmiyorum..ne demk anlamadım...:1hug:

AHHHHHHHHH CNM LOTUSCUM SEN 9 AY TOPİĞE UĞRAMA EN SONUNDA BEBİŞLERİNLE GELİRSİN BİZLER İNANKİ O ZAMAN ÇOKKKK MUTLU OLURUZ CANIMSIN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

DOĞRUSUN CNM DENEFİM SEN BİZİM ABLAMIZSIN BEN BÜYÜK SÖZÜ DİNLERİM SENİ DE SONUNA KADAR DİNLİYORUa.s.M

HAYAT BİR OYUNDUR BU OYUNDAKİ ROLUNU NASIL OYNARSAN ÖYLE DEVAM EDER

BEN HERŞEYE RAĞMEN MUTLUYU OYNUYORUM

SİZLERİ ÇOKKKKKKKKKK ÖPTÜM CANLARIM

bizde seni öpüyoruz canım. nasılsın datluuumm...büyük harfle yazma olurmu yasak gibi biliyom benn..:1hug:

lotuscum canım bacım çok geçmiş olsun,bir korku atlattık inşallah bununla son bulur,Allah bebeklerini sana bağışlasın...

canım ya ne kadar zor bır karar beklıyor lotusu sonlandırmak cok zor ama dıger turlude rıskı cok fazla ınsan dogru olanı bulamıyor benım şuan ıkız olmasına ragmen ınanın hamılelıgımın tadını cıkaramıyorum devamlı stres devamlı korku var erken dogum rıskıyle kaybetme olasılıgımız var bunca zamana kadar gebelık takvımıne cok ozenırdım sımdı kendım korkarak yaptım Allahım buyukdur ınşallah hepımız hayırlısıyla anne olucaz :Saruboceq:

herkez silkelensin diye biraz abartı yaparak yazı yazdım ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hala kimseçikler yok canınız sağolsun canlar

:roflol::roflol:

Hay sen çok yaşa mumucum,çok hoşsun yaaaa.....Ağzına sağlık...

Denefçim haklısın ablacım,sagımızda svgimizde sonsuz sana.Sen ne dersen o,okadar....

Lotusçum.canım,kıyamam ben sana yaaa....Nazar var üzerimizde nedir yaaa,bütün hamişlerimizin kanaması oldu,oooofffff offff...Geççek bu günler tatlım,üzme sen canını sakın ...Kızlar bolbol felak nas okuyorsunuz tamammı,yani hepimiz okuyoruz.Nazara karşı en güçlü duadır biliyorsunuz...Canım hamişlerim kendinize çok dikkat edin,kötü olumsuz şeyler düşünmeyin,iyileşeceğim,ayağa kalkacağım,bebişlerime sağlıkla kavuşacağım diyin hep emi?

Seherim sende aynen canım,olumsuz şeyler düşünmek yok,lütfen.Neler neler yaşadık biz,nelerle baş ettik,bunlarıda atlatıcaz Rabbimin izniyle tamammı canlarım,anlaştıkmı?

Radyolojim selam canım,nasılsın bakam?Mailime niye cevap vermedin bakam,bütün gün ekledim yanicime.....

canım nerihirim.bende sildim.çünki arada hamişlerimiz var.onlar şu an çok hassaslar.farklı yorumlanabilir.diye yazımı degiştirdim....

Son düzenleme:
sevgili arkadaşlar;
gününüz aydın,dileklerimiz ve dularımız kabul,kucaklarımız ise bebişlerle dolsun....

nevin 21;devlet uğraşıyo zaten ebriyo taransferi 2 olsun diye ve ben bunu duyunca çok sinirlendim,3
embriyo transferinde tutma şansın daha yüksek,3 de hiç tutmayan da var tutanda,normal yolla gebe kalıpta bebeğin durumu iyi değilse dr.lar ona bile sonlandırma kararı alabiliyorlar,kötü bir durum Allah kimseye yaşatmasın ama 3 ebriyo değil tek ebriyo transferinde bile bebekte anormallik varsa alınması gerekiyor deniliyor,üçüz gebelikler de var sağlıkla dünyaya gelen,lotusun da bebeğinin durumuna henüz kesin karar verilmiş değil,dua edelim inşallah 3.bebeği sağlıklıdır ve alınmaz,önemli olan önce anne sağlığı ve bebeklerin durumu...herşey ALLAHTAN...YÜCE RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN....

HAHAHAHa bende bekarken öyle idim.velne de göreyim seni.
valla eve giderdim yemeğim önüme gelir su isterim su aş isterim aş........
gider yemek yer duş alır saçımı başımı fönler sabah a hazırlık yaapr tv izler yatardım.........
şimdi o günleri özlüyorum.
ama çok şükür bebeğim beni yorsada ,çok üzmüyor çok şükür.allahım galiab dağına göre kış veriyor.
inşallah bundan sonrada hep herşey hayırlı olur.
.

allahım lotusumuda ,bebeklerinide korusun.
rabbim onu cümler erden beladan korusn.
hayırlsı ile bebeklerini dünayaya getirrip kucağına almak nasip etsin.
doktorlar gerekli dedilerse ,eğer mecburen olacak.çok zor işi allah yarıdmcısı olsun.
rabbim diğer bebeleride de lotusuda korusun.
allah yar ve yarıdmcısı olsun.
kzıalr görüşürseniz selamlarımı iletin lütfen olur mu?

günaydın yurdumun güzel insanları...günaydın hamişlerimizzz..günaydın hamiş olmak için çabalayanlar..

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
canuuuuummmmmmmmm
a.s.

sevgilerini ve selamını iletiriz bacım.zaten bir kaç gün sonra topikte olur lotusumuz..şimdi annesinin evinde keyif yapıyo sultanımız..haha bu günlerin kıymetini bilin dogumdan sonra herkes bebeleriyle baş başa kalacak...inga inga..ayyyyyy ne güzel..bende 2009 da doguracam kafayı bozdum kızlar.ya tüp bebek yada piknik tüp.olsunda saglıklı ne tüp olursa olsun.....:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…