Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam canlarım.ALLAH NASİP EDERSE PAZARTESİ BAYRAM.BAYRAMDA KÜSLER BARIŞIRMIŞ.BÜYÜKLERİN ELLERİ KÜÇÜKLERİN GÖZLERİNDEN ÖPÜLÜRMÜŞ.BÜYÜKLERİMİZ HEPİMİZE MUHAKKAK ÖGRETTİ BUNLARI...ŞİMDİ BAKIN BEN KAYINVALİDEMDEN ÇOK ÇEKTİM BANA ÇOK KÖTÜ LAFLAR SÖLEDİ.KALBİMİ OKADAR ÇOK YARALADIKİ.AMA ŞİMDİ KENDİ ELİMLE AGZINA PİPETLE SU VERİP İÇİRİYORUM...OTURTURKEN BELİNDEN TUTUP OTUTTURUYORUM...KAYINVALİDEM BİLİNÇLİ OLSAYDI ASLA BEN ONA YAKLAŞMAZDIM ...BENİ ÜZDÜGÜNDEN DOLAYI...SAGLIGI İYİ OLSAYDI.ODA BENDEN HALA ŞU AN NEFRET EDERDİ...BUNLARI NİYE YAZIYORUM.BANA AFERİN DEYİN DİYE DEGİL.SABAHA SAG ÇIKACAGIMIZ BELLİ DEGİL.BURDA HEPİMİZ BİRBİRİMİZİ SIKILMADAN DİNLEDİK.DUALAR OKUDUK.BU DA Bİ HAKTIR....
BU DÜNYA ÖLÜMLÜ DÜNYA .BUGÜN VARIZ YOKUZ....ONUN İÇİN LÜTFEN ARKADAŞLARIM Bİ SİLKELENİP KENDİMİZE GELELİM.BENDE DAHİL TABİKİ..
NEYİN MÜCADELESİNİ VERİYORUZ.VE BİZ ŞU AN NE KADAR BASİT ŞEYLERİ KAFAMIZA TAKIP BİRBİRİMİZİ KIRIYORUZ...BİRİLERİNE KÜSÜP BEN YOKUM DEMEK BU KADAR KOLAY OLMAMALI.BİR KİŞİ İÇİN YORGAN YAKILMAMALI.....KALMAK İSTEYENE KAPIMIZ HERZAMAN ACIK...SEVGİLERİMLE.....:enbuyukkk:

NOT.... HEPİMİZİ TOPARLAMAK İÇİN YAZDIGIM SON YAZIMDIR...

Son düzenleme:
sana en yakın benim canım ama sana yemek yaptırırmıyım hiç
ben yapar hepsini getiririm sana yediririm hamiş kadın yorulurmu hiçŞeniz
:teytey: :1hug::teselli:
alhanım canım geçmiş olsun smilerden anlıyorum iyisin çok şükür:lepi:
hepsi geçicek bizler yanındayızŞeniz

ah benim hassas bacım üzülme herkeas toparlancak üzülsekde
kırılsak da bizler birbirimizi seviyoruz:dance:
bu arada RADYOLOJİYİ gören bilen haber etsin yok kız
işe girdi biliyorum ama merak ettim işde:sm_confused:

denefim boşverrrrrr ben varım sen varsın biz birbirimize yeteriz cnm

zaten bizler as üyelerizya ondan

selam arkadaşlarım nehirim denefim burdasınız galiba
nazım radyolojiden haber gertirdim.
kendisi iyi.iş yeri iki gündür bayağı yoğun olduğundan yazamamış.bu akşam da misafiri varmış daha yeni gitmişler.hemen pc başına oturmuş sizi sevdiğini söyledi.buraya gelmeyince sizi özlüyomuş.kocasına rağmen gece gece pc başına oturmuş kıymetimi bilsinler diyo. :))))))))))))))
kimse varmı bana cvp vereceeekkkk

ben varım gülüm senin ışıgını görünce kapatmadım.tam kapatıyodum bi bakam dedim.mesajın geldi.ya ama biz de özlüyoz seni.benim eşimde mışıl mışıl uyuyo....ondan çekinmiyomda sabah erken kalkıyomya ya uyanamasam korkusu var.onun için bana müsade .kib canım.bizi habersiz bırakma

Ben varım..Hoşgeldin radyolojim..
Kolay gelsin..Yorulmuşsundur şimdi evide toplamak lazım..
İşinde hayırlı olsun alışabildin mi?
Bu arada ne zaman doktora gideceksin dört gözle bekliyorum..

sağolun canım
bende iszleri özlüyorum inan.girmeyince aklım burda kalıyo
ama iş yerimde de henüz düzenimizi kuramadaık.işler yavaş gidiyo onlarla uğraşıyoruz.netim var ama başına oturmaya hiç fırsatım olmadı inanki canım.biraz toparlayabilirsem durumları rahatlarım inş.
BEN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.
BENİ DE SEVEN DE SAĞOLSUN SEVMEYEN DE

Ben varım..Hoşgeldin radyolojim..
Kolay gelsin..Yorulmuşsundur şimdi evide toplamak lazım..
İşinde hayırlı olsun alışabildin mi?
Bu arada ne zaman doktora gideceksin dört gözle bekliyorum..

AHH NEHİRİM AHHHH
bana doktor demeyinde ne derseniz diyin
regl olunca diyorum ki biterbitmez gidicem.bitiyo ha bugün gidicem ha yarın.ben gidene kadar ikinci ay geliyo.böööyle kısır döngüde kalıyorum işte cesaretsizliğim yüzünden.
bayramda girdi zaten araya.bayramdan sonra inş.
evet yoruldum.misafirler yemeğe gelmediler.çaya geldiler.valla bulaşık felan yıkayamam bu saatten sonra.ayaklarım iflas etti zaten.aslında yarına da bırakmayı sevmiyorum ama naapalım bugün de böyle olsun.
iş yerime çabuk alıştım çok şükür.bi sıkıntı yok ta işte zamana ihtiyacım var.yeni açılmış bir yer olduğu için zorlukları oluyor tabi.ama düzelecek inş.
sen de iyi misin canım

git yat canım dinlenmek lazım.bende çıkıyorum şimdi
hayırlı geceler canım arkadaşlarım.
uyku hepiimiz için çok önemli.bende uyanamıyorum geç yatığım zaman
hoşçakalıınn

Çok şükür elhamdülillah iyi diyelim iyi olsun..
Doktor beklemez radyolojim beklemez..Gitmek lazım..hemde hemen..
Ağrılar sızılar başlamadan..Mecbur kalmadan gitmek lazım..
Oyalanma artık..oyalama kendini..
Amaan boşverrr..yat gitsin..yıkanmasa noolur sanki.Yarın yıkarsın..Yat sen dinlen..Hem çalış hem misafir zor iş..

Bende yatacağım birazdan.. herkeslere iyi geceler..Allah'a emanet olun...

RAdyolojim ve nehirim ayrılamıyom sizden guzularım...hadi cidden bana müsade.üzülerekte olsa...senağlama

Git git denef ablacım..yat hadi..
Bende işten gelince uyudum 2 saat o yüzden ayaktayım hala..Yoksa çoktaan sızmıştım..
Bende çok zor kalkıyorum sabahları geç yatınca..O kadar uyudum ama benimde çok uykum var..Bende yatıyorum hadi iyi geceler..
İkinizede iyi geceler..Tüm uykuda olan anne adaylarınada..

Günaaaayyyydıııınnnn şekerlerimhihoyyythihoyyyt

Hahaytttt ilk günaydın benden bugün,şaşırdınız dimi?Kocişi işe uğurladım,sevgili yatağıma dönmeden sizlere günaydın demek ve şuanki duygularımı paylaşmak istedim.yerimseniben

Bugün,canım kocamın,aşkımın,herşeyimin doğum günü.İyiki doğmuş ve iyiki benim olmuş.:asigim:Rabbim hayırlı sağlıklı huzurlu nice nice yıllar nasip etsin,beraber ve mutlu...Tüm sevenlere nasip etsin...Sevdiğini bekleyenlere hayırlısıyla kavuşmak,kavuşanlara uzun uzun ömürler nasip etsin,kazasız belasız....

Zaman zaman beni çok kızdırsada bazen üzsede,kırsada,onun yerini hiçbir şey dolduramaz.O benim canım,kanım ,her şeyim,herbir şeyim...Ona sımsıkı sarıldımmı,her şeyi,tüm olumsuzlukları unuturum ben,bütün kaprislerimi nazlarımı bıkmadan usanmadan çeker...Rabbim,Sen her şeyin en iyisini bilirsin görürsün...Bizim bu mutlu yuvamıza,katından hayırlı sağlıklı evlatlar,nesiller nasip eyle,bu mutluluğun katlanarak,çoluk çocuk torun torba,mutlu sağlıklı hayırlı,tüm ailemle tüm sevdiklerimle uzun uzun bir hayat yaşamak nasip eyle...Evlatlarımızı hayırlı bi şekilde yetiştiribilmek nasip eyle,onları hayatın tüm kötülüklerinden muhafaza et,bize yardımcı ol.İsteyen bütün arkadaşlarıma,bekleyen tüm arkadaşlarıma,bu güzel duyguları nasip eyle.Hamile olan tüm arkadaşlarıma şifa ver,sağlıklarıyla bebeklerine kavuşmak,büyütmek nasip eyle...Senden bunlarını isterken,bir kusurumuz olduysa affeyle,senden layıkıyla istemeyi öğrenmemizi nasip eyle.Amin...

Kızlar,arkadaşlarım,güzellerim böyle işte...Kendinize iyi bakın emi?Görüşmek üzere,her şartta yanımda olduğunuz bana moral ve destek verdiğiniz için sizlere çok ama çok teşekkür ederim,Allah razı olsun,öpüyorum ve kucaklıyorum sizleri...

Ve aşkım,seni çok seviyorum,canımsın,canımın ta içisin:asigim:

Haydi hep beraber:dance::dance::dance::dance:

Son düzenleme:

ne kadar mutlu oldum bir bilsen seni böyle sabah sabah şen şakrark görğnce.
allah biryastıkta beraber yaşlanmak nasip etisn.
içinden geçen diline dökğlen ve dökülmeyen tüm dualarına aminnnnnn
amn
arkadaşım aslında ben bu sabah sana yazmak için açtım burayı.
gece rüyamda seni görüdm bebeğim.
nevinıramk yüzünü görmedim ama nevinırmak olarak ismini görğdm ve konuştum seninle ve sen 5 günlük hamileymişsin.
bunu ancak 5 günlük olmuş ama farkında değilmişsin ama bana söylüyor gibisin fakar başkası söylüyor aslında nevinırmak 5 günlük hamile diyor.
hayrola inşallah.
rabim herkesin gönlüne göre verisn.

gnaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…