- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.301
Günaaaayyyydıııınnnn şekerlerimhihoyyythihoyyyt
Hahaytttt ilk günaydın benden bugün,şaşırdınız dimi?Kocişi işe uğurladım,sevgili yatağıma dönmeden sizlere günaydın demek ve şuanki duygularımı paylaşmak istedim.yerimseniben
Bugün,canım kocamın,aşkımın,herşeyimin doğum günü.İyiki doğmuş ve iyiki benim olmuş.:asigim:Rabbim hayırlı sağlıklı huzurlu nice nice yıllar nasip etsin,beraber ve mutlu...Tüm sevenlere nasip etsin...Sevdiğini bekleyenlere hayırlısıyla kavuşmak,kavuşanlara uzun uzun ömürler nasip etsin,kazasız belasız....
Zaman zaman beni çok kızdırsada bazen üzsede,kırsada,onun yerini hiçbir şey dolduramaz.O benim canım,kanım ,her şeyim,herbir şeyim...Ona sımsıkı sarıldımmı,her şeyi,tüm olumsuzlukları unuturum ben,bütün kaprislerimi nazlarımı bıkmadan usanmadan çeker...Rabbim,Sen her şeyin en iyisini bilirsin görürsün...Bizim bu mutlu yuvamıza,katından hayırlı sağlıklı evlatlar,nesiller nasip eyle,bu mutluluğun katlanarak,çoluk çocuk torun torba,mutlu sağlıklı hayırlı,tüm ailemle tüm sevdiklerimle uzun uzun bir hayat yaşamak nasip eyle...Evlatlarımızı hayırlı bi şekilde yetiştiribilmek nasip eyle,onları hayatın tüm kötülüklerinden muhafaza et,bize yardımcı ol.İsteyen bütün arkadaşlarıma,bekleyen tüm arkadaşlarıma,bu güzel duyguları nasip eyle.Hamile olan tüm arkadaşlarıma şifa ver,sağlıklarıyla bebeklerine kavuşmak,büyütmek nasip eyle...Senden bunlarını isterken,bir kusurumuz olduysa affeyle,senden layıkıyla istemeyi öğrenmemizi nasip eyle.Amin...
Kızlar,arkadaşlarım,güzellerim böyle işte...Kendinize iyi bakın emi?Görüşmek üzere,her şartta yanımda olduğunuz bana moral ve destek verdiğiniz için sizlere çok ama çok teşekkür ederim,Allah razı olsun,öpüyorum ve kucaklıyorum sizleri...
Ve aşkım,seni çok seviyorum,canımsın,canımın ta içisin:asigim:
Haydi hep beraber:dance::dance::dance::dance:
Günaydın denefcim,nasılsın güzel bacım?
Swethome sana da günaydın...
üçümüz netteyiz galiba...ben şöyle bir bakayım dedim,biraz sonra çıkarım,abimler uzun yoldan geldiler anneme gideceğim kahvaltı yapacağız...yeğenlerimi çok özledim...hasret gidereyim...öpüyorum hepinizi....
Günaaaayyyydıııınnnn şekerlerimhihoyyythihoyyyt
Hahaytttt ilk günaydın benden bugün,şaşırdınız dimi?Kocişi işe uğurladım,sevgili yatağıma dönmeden sizlere günaydın demek ve şuanki duygularımı paylaşmak istedim.yerimseniben
Bugün,canım kocamın,aşkımın,herşeyimin doğum günü.İyiki doğmuş ve iyiki benim olmuş.:asigim:Rabbim hayırlı sağlıklı huzurlu nice nice yıllar nasip etsin,beraber ve mutlu...Tüm sevenlere nasip etsin...Sevdiğini bekleyenlere hayırlısıyla kavuşmak,kavuşanlara uzun uzun ömürler nasip etsin,kazasız belasız....
Zaman zaman beni çok kızdırsada bazen üzsede,kırsada,onun yerini hiçbir şey dolduramaz.O benim canım,kanım ,her şeyim,herbir şeyim...Ona sımsıkı sarıldımmı,her şeyi,tüm olumsuzlukları unuturum ben,bütün kaprislerimi nazlarımı bıkmadan usanmadan çeker...Rabbim,Sen her şeyin en iyisini bilirsin görürsün...Bizim bu mutlu yuvamıza,katından hayırlı sağlıklı evlatlar,nesiller nasip eyle,bu mutluluğun katlanarak,çoluk çocuk torun torba,mutlu sağlıklı hayırlı,tüm ailemle tüm sevdiklerimle uzun uzun bir hayat yaşamak nasip eyle...Evlatlarımızı hayırlı bi şekilde yetiştiribilmek nasip eyle,onları hayatın tüm kötülüklerinden muhafaza et,bize yardımcı ol.İsteyen bütün arkadaşlarıma,bekleyen tüm arkadaşlarıma,bu güzel duyguları nasip eyle.Hamile olan tüm arkadaşlarıma şifa ver,sağlıklarıyla bebeklerine kavuşmak,büyütmek nasip eyle...Senden bunlarını isterken,bir kusurumuz olduysa affeyle,senden layıkıyla istemeyi öğrenmemizi nasip eyle.Amin...
Kızlar,arkadaşlarım,güzellerim böyle işte...Kendinize iyi bakın emi?Görüşmek üzere,her şartta yanımda olduğunuz bana moral ve destek verdiğiniz için sizlere çok ama çok teşekkür ederim,Allah razı olsun,öpüyorum ve kucaklıyorum sizleri...
Ve aşkım,seni çok seviyorum,canımsın,canımın ta içisin:asigim:
Haydi hep beraber:dance::dance::dance::dance:
ne kadar mutlu oldum bir bilsen seni böyle sabah sabah şen şakrark görğnce.
allah biryastıkta beraber yaşlanmak nasip etisn.
içinden geçen diline dökğlen ve dökülmeyen tüm dualarına aminnnnnn
amn
arkadaşım aslında ben bu sabah sana yazmak için açtım burayı.
gece rüyamda seni görüdm bebeğim.
nevinıramk yüzünü görmedim ama nevinırmak olarak ismini görğdm ve konuştum seninle ve sen 5 günlük hamileymişsin.
bunu ancak 5 günlük olmuş ama farkında değilmişsin ama bana söylüyor gibisin fakar başkası söylüyor aslında nevinırmak 5 günlük hamile diyor.
hayrola inşallah.
rabim herkesin gönlüne göre verisn.
gnaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnna.s.
herkese merhaba,umarım hepimiz gelecekte anne oluruz...görüşmek üzere...
herkese merhaba,umarım hepimiz gelecekte anne oluruz...görüşmek üzere...
Hoşgeldiiina.s.
öyle gelecekte deyipte hüzünlenmeyin yahu..
Yakın gelecek o inşallah..2009 yani (innnnşallah..)
insallah arkadaşım.....:Saruboceq:
amiiiiinn canlarım benim ağzınıza sağlık..benide unutmayın ama dua edin olurmuu..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?