Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım günaydın...ALLAH MUTLULUGUNUZU HİÇ BOZMASIN.EVİNİZİN MUTLULUGU BEBEK SESLERİYLE ÇINLANSIN.KOMSULARINIZ ŞU ÇOCUGUNU SUSTUR DİYE KAPILARA GELSİN...ALLAH saglıklı huzurlu yıllar beraber yaşlanmanızı nasip etsin uzun yıllar...sevgilerimle canım.

günaydın sevgili nevinırmak;

Duygularını çok güzel dile getirmişsin,neti yeni açtım ve senin güzel msj.nı okuyunca duygulandım,bütün güzel dileklerin için teşekkürler,duaların kabul olur inşallah canım.

İnşallah bir daha ki doğum gününüze çocuklarınızla girersiniz.Kocanla nice nice mutlu mesut günler geçirmenizi diliyorum,yuvanızın çocuklarla şenlensin....

Günaydın denefcim,nasılsın güzel bacım?

Swethome sana da günaydın...

üçümüz netteyiz galiba...ben şöyle bir bakayım dedim,biraz sonra çıkarım,abimler uzun yoldan geldiler anneme gideceğim kahvaltı yapacağız...yeğenlerimi çok özledim...hasret gidereyim...öpüyorum hepinizi....

sanada günaydın canım...iyiyim hamdolsun...oh oh ne iyi hasret gider yegenlerinle.benim bi adapazarındaki ablam geliyo digerleri gelemiyo...biraz üzüntülüyüm bu yüzden..keşke hepimiz bi arada olabilseydik...bayramda kalaba olcanki güzel geçsin...

günaydınlar herkeseeee
sabah sabah ne güzel dilekler ne güüzel dualar ne güzel rüyalar böyle maaşallah maşşallah
nevincim kocanla beraber nice mutlu huzurlu yeni yaşlar yeni seneler diliyorum.allah birbirinizden ayırmasın sevginizi daim eylesin inş.bebeğinizle pekiştirsin
swetim rüyan gerçek olsun inş.
ben de çalışıyoru hastanedeyim.bugün biraz daha sakiniz çok şükür
denef bacııımmmm öpüyorum hayatıımm

Günaydın rayolojim
kolay gelisn valla ben şimid çıkacağım kzıalr bayramınız şimdiden kutlarım biraz yoğunum.
Unutursam affederisniz.
Ama bayramınız çok güzel ve çok mutlu geçsin inşallah.
Hepinizi öpüyorum.

Ayy canım amiiin amiiin...senağlama
İnşallah..

Ayy swet ne kadar harika bir rüya bu inşallah..
Hayır olsun inşallah..Çok duygulandım yaa..
Bir açtım ablamın yazısı, sonra hemen senin rüyan..çok güzel..Hayırlara vesile olsun inşallah..
Hadi bakalım ablamı rüyasında gören görene..İnşallah hayırlı olarak gerçekleşir..Amin..
Herkeslere günaydınlaarr..Hayırlı cumalar..
Dualarımız kabul olsun inşallah..
Bak swet hem hamişsin hem cuma akşamı görmüşsün, hem eniştemin doğum gününde ...Nasip kısmet tabiki:1rolleyes:

Herkeslere hayırlı cumalar...:1hug:

Kız sweeeet

Ne güzel rüya bu böyle,hayır olsun hayırlara gitsin inşallah...Bende sabah kocişi gönderir göndermez açtım bilgisayarı,en erken sen mesaj yazıyorsun ya,dedim sweti geçecem bugün,süpriz yapıcam herkese:roflol::roflol:Sonra ben mesajımı yazdım,biraz dolandım evde yatmadan bi bakam dedim,senin süper mesajını ve rüyanı okudum,duygulandım o düşüncelerle uykuya daldım.Dedim kalkınca cevap yazarım,şimdi uyklu uykulu yazmayayım..Sonra uyudum ve rüyamda hepiniiiiizz,cümbür cemaat bana gelmişsiniz oturmaya,ay nasıl hizmet etçemi şaşırıyorum sevinçten,sohpetler kahkahalar ,çok güzeldi valla,böyle yayılmışız yerlere bi yandan yiyoz bi yandan gülüyoruz eğleniyoruz.

Özellikle son bir aydır ben kardeşim ve babam benzer rüyaları çok görür olduk,Babacım gözleri dolarak anlatıyor.Hepsine hayır olsun,hayırlara gitsin inşallah diyoruz.İnsanı gerçekten umutlandırıyor rüyalar..Swetçim bu aralar tamda yumurtlama günlerim hee,valla bilemiyorum yani, çalışmaları hızlandırıyım bari:roflol:

Denefçim,Radyolojim,Gülyüzlüm,Nehircim ve Swetçim
Çooooook teşekür ederim,Allah razı olsun,Dualarımız kabul olsun,çok tatlısınız,balsınız bal...
Swetçim bu arada,dualarını eksik etme tatlım,karnına yaratılan muhteşem mucizenin,meleğinin hatırına Rabbim tüm dualarını kabul buyursun.

Hepinize önce buuuuu:1hug::1hug:

sonrada buuuuuuuŞenizŞeniz

Son düzenleme:
selam kızlar hayırlı günler öpücükler size ..bu gün işlerim çok fazla giremem kendinşze iyi bakın işleri olana kolaylıklar diliyorum hoşçakalın kızlar arada gelirim yine ..

Oyy canım abla kardeş beni nasıl mahçup ettiniz.
Ben dua ediyorum hepinzie .her zaman allahım diyorum o topikte adlarını bilmeidğim yzülerini görmediğim doatarlımın anne olma hasretini dindir, kucaklarını bebekle doldur, evlerini şenlendir diye.
Uzun zamandır kuran okuyamıyordum ama , dün okudum(türkçesi tabi :)) allah kabul etsin ,:)
sonrada rüya gördüm , inşallah rabbim hayırlara vesle eder.gönlüne göre verir herkesin senind e

swethome canım insallah rüyan gerçek olur .öbür ay nevinırmak burdan hamileyimmmmmmmmmmmmm diye yazar.ay heyecan bastı bana.kaydirigubbakcemile5.hadi hayırlısı.artık zten çok ara verdik hamiş haberlerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…