Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm kızlar bende geldim yahuu dün gece amma kaynatmışınız
bilsem bende gelirdima.s
radyolojim senden haber çıkmas ne güzel şimdide msn de gördüm
iyi merakım geçti canım :1hug: bugün size günaydın diyemedim çünkü
geç kalkdım evi toparlayıp kaçtım gene ama haber geldi kocişden
eve geç geliyom diye:çok üzgünüm:bende geldim ne yapayım
aslında kocam çok hasta gelsede ilaç içsede yatsa iyi olsa:Saruboceq:
denefim pinkim nehirim beyazım nasılsınız yahu alhanım senide gördüm
kaçmadın gözümden nasılsın bacımŞeniz
hepinizi öpüyoorum veeee bahçeye çıkıyorum çamaşırlarımı asacağım.

herkese merhaba,umarım hepimiz gelecekte anne oluruz...görüşmek üzere...

Merhaba,hşgeldin KK'nın en güzel,en samimi topiğine...Olucaz inşallaha.s.

swethome canım insallah rüyan gerçek olur .öbür ay nevinırmak burdan hamileyimmmmmmmmmmmmm diye yazar.ay heyecan bastı bana.kaydirigubbakcemile5.hadi hayırlısı.artık zten çok ara verdik hamiş haberlerine..

Ayyyy inşallah Denefçim..Yaawwww gaza getiriyonuz beni heeee...Yine hayal kurmaya başlıcam valla...Ara vermiştim halbuki:roflol:

Canım inşallah hepimiz burdan bağırıcaz bigün hamileyiiz diye...Sonrada yeni topik açıcaz 2009'un en güzel anneleri diyesırnaşık şeysırnaşık şey
Sonra böyle olcaz:CüvCüv:
Sonra böyle:ecrin_bebek:
Sonrada böyle...............................Devam etçek gitçek inşallah canım...

Swetçim Allah razı olsun canım mmmmuuuuccckkk...
Nazcım geçmiş olsun,ayy gelip yatarlarmı hiç,hasta hasta dolanıp dururlarkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Iyiyi canım ne olsun bayram telaşı ,
işyerinde maaş dağıtma işi ile uğraşıyorum.
Inşallah güzel bir bayram geçiririz

merhaba hoşbulduk:)inşallah...sizlerle hamileyiz diye avaz avaz bağırmak için sabırsızlanıyorum :1rolleyes::sm_cool: görüşmek üzere

selam kızlarrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
2 haftalık zorunlu bir aradan sonra geldim ama kimsecikler yok galibaaaaa ben yokken neler oldu bilmiyorum ama umarım güzel şeyler olmuşturrr düşük tehlikesi olduğundan yatmam gerekiyordu annemlerde tahminimden uzun kaldım bu yüzden yarında malum bayram köye gidecez bakalım bayram sonrası ne yapacam bende bilmiyorum şimdilik evde olunca yatamıyor insannn neyse bugün kontrolüm vardı pıt pıtı gördük bebişim 27.8 mm olmuş şimdilik herşey yolunda teyzeleriiiiiiiii:teytey::teytey:
ee sizler nasılsınızzzz denefim lotusum swetem radyolojim nevinim nehirim mumucum esmerim acemim mavişim pinkim nazım esram seherim alhanım g_b_k im ladyim zuhalim gülüm hepinize kocaman öpücüklerrrrrrrŞenizŞeniz

selam kızlar bugün dr gittik malum yapılması gereken testler vardı

sadece bir tane testim düşük çıktı 15 gün sonra tekrar bakılacak daha ayrıntılı ultrasonda

bakalım RABBİMDEN hayırlısı

canlar geçmişi okumadım çok yazmışsınız iyi olmanız hepimizin mutluluğu olur

hamişler pıt pıtlar çok güzel inş sırasıyla bizlerde pıt pıtları duyacağız

slm kızlar iyi geçeler ben yarın bayramı annemlerin yanında geçirecegim için onların yanına gidiyorum
şimdiden bayramınız kutlu olsun hayırlı saglıklı bebeklı yıllar nasıp etsin allahım sizlere dualarınızı en yakın zamanda kabul eylesin aminnnnnnnnn
herkez önce kendine sonra bebeklerine en sonda eşlerinize iyi bakin herşeyin kıymetini bilelim yarın bize neolcagını bilmedigimiz için onu düşünerek yaşıyalım
hepinizden öptum byy çok iyi bakım canlarım kendinizea.s. a.s. a.s.:teselli: :teselli: :teselli: :teselli:senağlamasenağlama

myhopem canım iyi olmana sevindim bende bu kız nerelerde diyorduma.s.
bütün hamilelerde aynı risk var ya artık alışıla geldik oldu yediğimiz içdiğimiz
hep suni önceden tarlada tapanda büyüklerimiz hamileyken çalışırlarmış
ama beslenmek doğalmış çok dikkatli olmalıyız kuzucuklar çok zor
tutunuyor annelerine:çok üzgünüm:
esram güle geüle canım iyi bayramlar
pinkim nasılsın canım hadi sıra sende hamiş haberin yakın
mumum canım inş en kısa zamanda tedavin cevap veriri
denef radyoloji alhan lotus hadi kızlar nerdesiniz gelinkaydirigubbakcemile

bende buralardayım
asi bitti takılıyorum işte öööle
esracım güle güle git gel kazasız belasız inş.
iyi bayramlar sana da .bizi unutmayıp haber verdiğin içinde sağol cnm

kociş geldi kaçıyorum gece uğramaya çalışırım öpüyorum hepinizi.

bu gece benim şansıma kimse yok bende sahurumu yapar yatarımmirmirmirmir
iyigecelermirmirmirmirmirmirmirmir

günaydın canlarım...işteyim bugünde çalışacagım ben.bakalım kaçta çıkacagım.:çok üzgünüm:
[B]esram güle güle git güle güle gel...yolun açık bahtın bol olsun guzum...
ben akşam annemdeydim onun için gelemedim topige....yoksa hep aklımdaydınız.
myhope canım sen iyi olda.....sakın bak iyiyim kanamam durdu diye yorma bayramda kendini....bol bol dinlen..

bende geldim selamlar
arkadaşlarım nasıllarmış bakalım bu sabah
moraller iyidir inş.
ben yine moralimi bozacak bişeyler buldum kendime
artık mutsuzluk kronik olmaya başladı bende.menapoza mı giriyorum ne
naapsam ki

Son düzenleme:

merhaba denefcim,yeğenlerimle hasret gideriyorum vallahi,görmeyeli çok olmadı ama değişmişler,gözden uzak olunca farklı geliyorlar işte...benim bir tek abim ankarada yoksa sülale boyu hepimiz burdayız...sen üzülme ablanla güzel vakit geçirmeye bak,,,inşallah onlarla da en yakın zamanda görüşürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…