Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

menepozmu :roflol::roflol::roflol: hadi canım sende seninki
can sıkıntısından herşeyi takıyon kafana.a.s
slm kızlar nasılsınız bakalım ben evdeyim bugün
börek yapdım ayıpdır sölemesi iftarı bekliyorumcokacimcoook
akşamda kadayıf yapacağım ay ben ahçı oldum işsizlikdensırnaşık şey

radyolojim ben 40 a yaklaşıyom daha menopoza girmedim.sen 25 yaşındamı menopozamı gireceksin.ALLAH SENİ NE GÜLDÜRDÜN BENİ..:roflol:

birazdan köye gidecem sizlere uğramadan gidemedimmmmm:1hug:
hepinizin bayramı mübarek olsun​

radyolojim ben 40 a yaklaşıyom daha menopoza girmedim.sen 25 yaşındamı menopozamı gireceksin.ALLAH SENİ NE GÜLDÜRDÜN BENİ..:roflol:

naber canım nasılsın
yaw menapoz işte,başka ad koyamıyorum kendime
bugün hastanemdeki kadın doğumcuyla tanıştım.tipini beğendim bayramdan sonra giderim belki:roflol::roflol::roflol::roflol:
cesaretim biraz yerine geldi kadını görünce.ay hakkaten manyağım ben yaaa

radyolojim bende çok iyiyim.ya senin çalıştıgın yer özel hastanemi...bak ne güzel işte artık tedavine en kısa zamanda başlarsın. senin adına çok sevindim...:sm_cool:

evet canım özel hastane
zaten görüntüleme merkezi olsaydı ben çaışmıycaktım.biliyorsun iş aramıyordum gör merk de çalışmamak için.
hastane olduğu için kabul ettim sadece.öbür türlü ne doktora gidebiliyodum ne tedavime devam edebiliyodum.burda çok rahatım çok şükür o yönlerden

selam kızlar nasılsınız

radyolojicim ne menopozu daha çok var benim ki 2 ay geçikmeli oldu yine korktuğum hiç bir şey çıkmadı

sen daha çok gençsin sana şu kadar söyleyeyim 25 yaşında olmak tedavi süreci için en güzel zaman zamanı geriye almak olmuyor ama

kızlar lotusumuzun selamı var.çok iyiymiş.bulantıları başlamış.annesinde kalacakmış...merak edenlere duyurulur...

saol denefim merak etmez olurmuyuz lotusumuzu iyi olsun da bu günler en güzel günler herşeyiyle

RABBİM hayırlısıyla bizlerede nasip etsin de ................................

aleyküm selam
allah lotusumuza ve bebeğine sağlğıklar versin inş.
kız mumucum öyle menapoz demedim yaw
hani stresli oluyo ya insanın o dönemleri.bende bu dönemlerde herşeye sinirleniyorum.kendime de sinirleniyorum.mutlu etmiyo beni hiçbişey.tedaviyi felan da düşündüğüm yok aslında.sebrbini bilmediğim bi huzursuzluğum var.bi geçiyo bi tekrar geliyo.herkese de oluyo mu bilmiyorum

radyolojim düne kadar bende öleydim.kocayı ızgarada pişiresim geliyodu sinirden.hatta çig çig yiyesim geliyodu.... neyse pişirmeden depresyondan çıktım....:roflol:

radyolojim düne kadar bende öleydim.kocayı ızgarada pişiresim geliyodu sinirden.hatta çig çig yiyesim geliyodu.... neyse pişirmeden depresyondan çıktım....:roflol:

dur kurban bayramı geldi canım
çiğ et yeme hissini bi kaç gün sonraya sakla
haha:roflol::roflol::roflol::roflol:

SLM kızlarrrr nasılsınız bakem ÇANLARIM a.s.ŞİMDİDEN HEPİNİZİN KURBAN BAYRAMI MUBAREKOLSUN sağlıklı mutlu nice bayramlara a.s.
hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…