- Konu Sahibi bebekecem17
-
slm kızlar ben geldım 1 saat önce geldım çok yavaştı gire3medım buraya
Selam kızlarrrrr........Keyfim yok be yaaa.....Böle içim sıkılıyor bişey olcakmış gibi,oooooffffff...((((
Selam kızlarrrrr........Keyfim yok be yaaa.....Böle içim sıkılıyor bişey olcakmış gibi,oooooffffff...((((
hayır olsun canım benimde öyle hiç keyfim yok ama sebebi var
akşama eşimin ark. iftara davet ettiler gittik 2 çocukları var ve kadın demesinmi spral çıkarmış bu ay ve hamile kalmış büyük ihtimalle yaşıda 46 ama inş. değilimdir deyip duruyor inanırmıısınız migrenim tuttu ya
yok canım öyle deme olumsuz düşünmek olumsuzluk getirir allah korusun
benim de eşim rahatsız.bağırsaklarını bozmuş.çok ta halsiz.ben de ona üzüldüm
ben aldım canım fazlasıylacanlarım benden özel msj almayan arkadasım var mı???????????
banada özel mesajın geldi canımcanlarım benden özel msj almayan arkadasım var mı???????????
ben aldım canım fazlasıyla
bu arada ben nevinırmakla nehirin kardeş olduklarını bu akşam nehirden öğrendim:)))))))
bayağı geç olmuş dimi
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Baya erken olmuş kız hakketen,ay güldürdün beni beeeeee.....:1hug:
ben aldım canım fazlasıyla
bu arada ben nevinırmakla nehirin kardeş olduklarını bu akşam nehirden öğrendim:)))))))
bayağı geç olmuş dimi
haklısın canım msja bogdum senıa.s. hersey yolunda gıbı ama dımıkaydirigubbakcemile5
ne gülüysun kızzzzzzzzzzzkötükedihüsoklava:
şuna bak yaw hem söölemiyo bu zaman kadar hem de gülüyo
bi kere senin topiğe üye olan herkese topik kurallarından önce bunu ilan etmen lazım
bi daha sakın böyle hatalar yapma bak heeeeklava:
bak mavi ayla acemkızının gelin görümce olduğunu cümle alem biliyo
ya şaka maka geçen sadece bi muhabbette biraz şüphelendim nehirin akrabası mı var topikte diye ama anlamadım.üzerine de gitmedim.meğer neler kaçırmışım:)))))))))))))
REZİL OLDUM REZİİİLsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?