Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

okuyorum cnm özelımı lotuscum nezamandan beri anne olmayı düşünuyorsun canım ya inş olumlu olur tutar inş canımkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ALLAH hepımıze nasıp etsın ınşallah canım......bugunlerde reglı olcam ve kan testıne gıdıcem ınsallah bu hafta baslıyorum yanı........a.s.

kızlar umutsuzluga kapanmak istemiyorum ama olsaydı eger bir sorun olmasaydı olurdu şimdiye kadar dimi 9 ay oldu nerdeyse bir seneden sonrada tedaviden çok korkuyom kızlarya Allah yardımcımız olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar yaa
sohbet kısmındaki bütün odalar boş
ordan daha hızlı sohbet edebiliriz
gelmek isteyen var mı
kız alhaaaan nerdesin bakiiim kaçtın bakıyorum da yine

ah canım sakın umutsuzluga kapılma bende senın gıbıyım 1 yıllık evlıyım ama olmayınca olmuyor işte tedbır bızden takdır ALLAH tan canım

sohbet oadasına nasıl giriyosunuz yardım edin ne olur

canım üstte pembe kısmlar var ya anasayfa felan yazan oralara bak göreceksin sohbet yazıyor
yanında da bişey yanıp sönüyor

ama şu anda benden başka kimse yok zaten gelmeye de niyetleri yok galiba
ben de çıkarım birazdan

canlarım bır sorun olursa bana yada radyolojı teknıkerıne ıletırsınız olurmu????????kactım ben ıyı geceler herkesemirmirmirmira.s.

radyoloji canım çok geçmiş olsun ya...neden erteliyorsun doktora gitmeyi sen hem bide sağlıkçısın yani sen ertelersen bizler neler yaparız...biz geç gidince bize kızıyo herkes ama
kesinlikle ihmat etme lütfen bir an önce doktora git ...hayat ve yaşam ertelenmeye gelmez canım

Allaha emanet ol...Acil şifalar diliyorum canım:teselli:

bebekım ,acemim,lotusum,mavı ayım ,denefım,burcucum,nazım,mumucum,seherım,teknikerım ve adını hatırlamadıgım bütun arladaslarım nasılsınz bugün?

alhancım canım bayadır görüşemiyoruz tatlım...teşekkür ederim canım ben iyiyim sen nasılsın bakalım ...:1hug:
neler yaptın inşallah bi yaramazlı yoktur...artık sık sık görüşürüz inşallah
öpüyorum Allaha emnaet olun

myhope cum nasılsın canım...sizlerle pek sık görüşemiyorum bu aralar ....
ben iyiyim canım sen nasılsın..varmı herhangi bi gelişme falan....
neler yapıyosun...:1hug:

mavişim burda mısınnn
ben mamamı yedim geldimmmmmcokacimcoook
sen de gelmişsin canımmm hoşgeldinnnnn:1hug:

evet canım burdayım topicleri dolaşıyordum nasılsın ....
bayadır görüşemiyoruzz:1hug:

evet canım burdayım topicleri dolaşıyordum nasılsın ....
bayadır görüşemiyoruzz:1hug:

evet canım görüşemedikkaydirigubbakcemile
ben iyiyim geçen hafta kontrolüm vardı kistim gitmiş kasımda aşılamaya karar verdik doktorumla ama bu arayı da değerlendirelim dedi ovülasyon kiti tavsiye etti yarın gelecek bakalım önümde iki ay var kit bi yandan dualar bi yandan bakarsın aşılamaya gerek kalmaz değil miiiii
sen neler yapıyorsun aşılama yapacam demiştin en son iğneleri değerlendirmek için yaptırdın mı canımmm:1hug:

inşallah canım aşılamaya gerek kalmaz beki de hamile kalırsın süpriz olur gerçkden ne güzelde olur hani....
yok canım ben yaptırmadım 3. aşılamayı ağustos sonunda yaptıracaktım ama yaptırmadım bacaklarımdan doktora gitmişdim o nedenle ertelemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…