- Konu Sahibi bebekecem17
-
hangi merkezde başlıyacaksın canım bende ekimde
hadı hayırlısı canım ne zaman tam olarak baslıyosun?ayy ben heyecan yaptım gun sayacaz desene allahım yarı yolda bırakmasın senı ve hepımızı.bende bıldıgın gıbı işte pkoy la ugrasıyorum işte.adetlıyım suan dr da izindeymıs ne yapcam bılmıyorum.
benımkı adanada baskent unıversıtesı canım.....:cüvcüv:....senın neresi?????:cüvcüv:
kızlar umutsuzluga kapanmak istemiyorum ama olsaydı eger bir sorun olmasaydı olurdu şimdiye kadar dimi 9 ay oldu nerdeyse bir seneden sonrada tedaviden çok korkuyom kızlarya Allah yardımcımız olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sohbet oadasına nasıl giriyosunuz yardım edin ne olur
sohbet oadasına nasıl giriyosunuz yardım edin ne olur
ramazandan sonra gidicem canım inş.
zaten korkudan sürekli erteliyorum doktora gitmeyi
burda okumuştum.bu kistten olanlardan doktorlar hsg istiyorlarmış genelde.(rahim filmi var ya)
ödüm kopuyo ondan da
ne yapıcamı bilmiyorum
bebekım ,acemim,lotusum,mavı ayım ,denefım,burcucum,nazım,mumucum,seherım,teknikerım ve adını hatırlamadıgım bütun arladaslarım nasılsınz bugün?
günaydın kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
rad. teknikerim geçmiş olsun canım rahim filmini bende çektirdim öyle korkulacak gibi değildi ama yinede eğer gerekirse-ki inşallah gerekmez canım-anestezili çektir arkadaşların dediği gibiii
burcum sanada geçmiş olsun canımmm
denefim lotusum acemim mavişim nevinim nehirim alhanım pink rosem swet homem nazım bebekecemim mumucum nasılsınızzzzzzzza.s.
evet canım burdayım topicleri dolaşıyordum nasılsın ....
bayadır görüşemiyoruzz:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?