- Konu Sahibi bebekecem17
-
:roflol
Baya erken olmuş kız hakketen,ay güldürdün beni beeeeee.....:1hug:
ne gülüysun kızzzzzzzzzzzkötükedihüsoklava:
şuna bak yaw hem söölemiyo bu zaman kadar hem de gülüyo
bi kere senin topiğe üye olan herkese topik kurallarından önce bunu ilan etmen lazım
bi daha sakın böyle hatalar yapma bak heeeeklava:
bak mavi ayla acemkızının gelin görümce olduğunu cümle alem biliyo
ya şaka maka geçen sadece bi muhabbette biraz şüphelendim nehirin akrabası mı var topikte diye ama anlamadım.üzerine de gitmedim.meğer neler kaçırmışım:)))))))))))))
REZİL OLDUM REZİİİLsenağlama
KIZ nevın harbı soylemedınmı?????:mymeka:
radyolojı uzulme canım hem artık nehır hepımızın bacısı........sırnaşık şey
oyle degılmı nevıncıgım????a.s.
KIZ nevın harbı soylemedınmı?????:mymeka:
radyolojı uzulme canım hem artık nehır hepımızın bacısı........sırnaşık şey
oyle degılmı nevıncıgım????a.s.
slm canlarım ben geldııım huu huu nasılsınız
Aynen canım,Allah razı olsun sizlerden,herşey için...
Şekerlerim ben çıkıyorum şimdi dizilerim var onları seyredecem..2 saat sonra burdayım yine inşallah,eğer uyumazsam tabi.....Görüşmek üzereeee....
iyi geçeler kızlar ben geldım
slm canlarım ben geldııım huu huu nasılsınız
esracım yolladıgım ozel msjları ve arkadas talebını aldın mı canım????????
Aynen canım,Allah razı olsun sizlerden,herşey için...
Şekerlerim ben çıkıyorum şimdi dizilerim var onları seyredecem..2 saat sonra burdayım yine inşallah,eğer uyumazsam tabi.....Görüşmek üzereeee....
slm canım esrayı bılmem ama ben özel mesajını aldım canım nasılsın güzelim görüşmeyelı
arkadaşlar bugüne kadar hiç aramizdan ben hamile kaldım diyen oldumumerak ettim aylarca bekleyıp sonra hamile kalan oldumu:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar bugüne kadar hiç aramizdan ben hamile kaldım diyen oldumumerak ettim aylarca bekleyıp sonra hamile kalan oldumu:Saruboceq::Saruboceq:
esracım yolladıgım ozel msjları ve arkadas talebını aldın mı canım????????
ESRAAAAAAAAA benı duyuyomusun canım bı ses ver..........özelıne bak bır olurmu.......:1hug:
canım ya bugun cok yoruldum tup bebe merkezıne gttım aceleyle ..........baslıyorum artık....sen nasılsın?????a.s.
hangi merkezde başlıyacaksın canım bende ekimdecanım ya bugun cok yoruldum tup bebe merkezıne gttım aceleyle ..........baslıyorum artık....sen nasılsın?????a.s.
canım burdayım ama site çok yavaş yazdıklarım çok geç gelıyor senin yazdıklarınıda geç okuyorum kusura bakmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?