Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam canlarım bugün çok güzel geçti bayram.adapazarından ablamlar geldi.bende kalıyorlar...geç te olsa topige ugradım
nazım malesef sana yetişemedim guzum.yarın düzceliler buluşuyo.size el sallayayım...DENEF ARKADAŞINIZI YENİ SAÇIYLA BEGENECEKMİSİNİZ BAKALIMsırnaşık şeyyarın akşam bakarsınız artık resimlere..hepinizi çok öpüyorum.iyi AkşaMLAR..

insallah kızlar hepimizin böle bebeleri olur..size bayram şekeri.umutlarımızı yitirmek yok canlarım....a.s.

ayyy denefcim bebişe bayıldım,ben çok severim böyle bebekleri,hayırlısıyla inşallah bizlerin de bebek hasreti son bulacak.2009 da hepimiz anne olacağız inşallah.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:Rabbim hepimize verecek inanıyorum...

Herkese iyi günleerr, iyi bayraamlaaar...
Bayramımız tekrar tekrar mübarek olsun..Hayırlara vesile olsun inşallah..
Annemler bayramın birinci günü Kdz. Ereğli'ye gitmişlerdi bugün dönecekler inşallah..Bende ablamda kaldım tebiki 2 gece..Gezdik gezdik ablama geldik..Onada misafirlerimiz geldi (kuzenlerimiz eşleri ve çocukları),çoluk çocuk, kıyamet koptu dün akşam..:))
Herşeye rağmen güzel bir akşamdı..Kestaneler pişirildi..Sofra bezinin etrafına oturuldu topluca, en çok kestane ayıklama yarışı gibi birşey yapıldı..
Yani benim ve ablamın ayıkladıklarına herkes gözlerini dikti..Ama kaptırmadık zafer bizim :)))
Henüz 3.günündeyiz bayramın..Şimdi annemler gelince bizede gelen olacak inşallah..
Bayram işte en sevdiğim tarafı gezmek, misafir, kolonya ve şeker..
Ben gene yazarım...Allah'a emanet olun..
Bayramın tadını çıkarın..
Seneye bayrama inşallah bebeklerinizle birlikte girersiniz Allah'ız izniyle inşallah..

hayat çok kısa günler su gibi akıp geçiyor

içimizde olan mutluluğu farkedelim arkadaşlar

bu yazıyı kk de biryerlerde buldum sizlerle paylaşmak istedim

Son düzenleme:
duyduk duymadık demeyin.düzceliler bayram buluşması yaptı.bu akşam fotolar buluşma topiginde olacak.denefinizi görmek isteyenlere merak edenlere duyurulur.:

Son düzenleme:
nehircim;sana da iyi bayramlar canım...kestane deyince canım çekti valla...kocişime söyleyimde bir koşu gidip alsın...güzel dileklerin için sağol canım...inşallah sende beyaz atlı prensini bulursun...

mumucum;gerçekten iletin çok güzel,insanın içinde bir sıkıntı varsa nasıl mutlu olunabilinir ki...şahsen ben içimdeki mutluluğu keşvedemiyorum...polyanacılık oynuyorum...

geleceğin SÜÜÜÜPPPPPPPPPPPEEEEEEERRRRRRRRRRRR anneleri
GÜNAYDINNNNNNNNNNN
bayramınız mubarekolsun seneye inşallah bebişlerle gireriz a.s.

günaydın şekerler....bayramınız nasıl geçiyo bakalım.benim süper.iyi dinlendim.ne zamandır böle tatil yapmamıştım..ailemle birlikte oldum.sevdiklerim yanımdaydı daha ne isteyeyim ..hepinizi çok öpüyorum..

cnm eğer polyanacılık oynuyorsan mutlusun demektir

hayat oyun ve eğlencedir güzellikler içimizde mutluluk saklı bizimle beraber

canım topik arkadaşlarım hepinize iyi günler diliyorum

a.s.a.s.a.s.a.s.

canlarım ben geldim..nasılsınız bakemm.:roflol:
denefim yaaa duygusala bağladın beni ağlıyom işte yaaaaa...:a015:
inşallah bizimde yüzümüz gülecek bebişlerimiz gelince inşşş...:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…