- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #3.601
amin inşALLAH cnm
hiç suçluluk hissetme cnm eğer öyle birşeyi hissettirdiysem ben üzülürüm
ne güzel hayat devam ediyor sen hayırlısıyla git gel düğüne
ne yapalım bizler düşünemiyoruz bazı şeyleri gençken kanımız daha deli aktığı için
yaok koca zenginmiş fakirmiş evi varmış yokmuş yakışıklıymış işi yokmuş
ne diyoruz seviyorum aşık oldum
eşim duymasın da hepsi hava yami boşşşşşşşşşşşşşş
selam arkadaşlarımm , burnumun direği sızladı benim de(( nolurrr neşelenin birazcıkkkkk tamam mıı hadii güsel biişiler yazınnn..yoksa işime konsantre olamayacağım,sorumlusu siz olacaksınız ona göre...
doğru swetçim büyük lokma ye ama büyük söz konuşma
al bendende o kadar ben evlenirken acaba kimle evlendi diye düğünüme meraktan gelenlerin sayısı bir hayli fazlaydı
ama işte kısmet öleceğin gün ve kimile evleneceğin belliymiş yani rabbimin nasip kısmeti
yok cnm bizler iyiyiz sanırım duygusalllaştık işte
eeeeee gelinlik yerine yanlışlıkla damatlık dikersin yoksa
yok pinkçim sanırım ikimizde bugün duygusallaştık
hoş geldin cnm nasılsın görüşemiyoruz
beni msn sinde engelleyennnnnnnnnn
selam canlarım nasılsınız umarım keyifler iyidir,ben prova ve gelin adayları derken anca yazabildim..aralarda kaçamak kaçamak geçmişi okudum tabii:)))demek bu topic in ilk bebişi kız maşallah, ALLAH nazarlardan korusun
anam işte bülbül ne çker dilinden çeker demiş atalar.
dilime tüküreyim... ben
:)))))
ay hiç unutmam yüseksek okulda erkek arkdaşlar bize takılıyordu,kızılar siz niye okuyorsunuz çalışıyorsunuz ki sizin yüzünüzden iş bulamayacağız ,evimizi beleyemeyeceğiz ddiye.bende laf konuşuyorum güya cehalete bak.....
ne biliyorun belki bende kocamı besleyeceğim dedim:))))))))) ahhha ahhha dilim kafamçokkarıştı :1no2:
:)))))))-tatlicadiarzu-
yok pinkçim sana değil başkasına dedim
tesadüf profiline bakıyordum gördüm bende üzüldüm kimseye zorla yaptıramazsın hiçbirşeyi neyse boşverelim
swettim kız sende kaderdaşız ama benim eşim iyidirde ailesinden çok pozitif elektirik alamıyorum 10 tıldan beri
beyaz beyaz kız sende mi büyük konuşanlardansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?