- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #4.061
herkeze iyi geceler bende geleceğin anne adaylarındanım Allah nasib ederse
Hoşbulduk 1.5 yıl oldu görünürde çok sıkıntı yok polikistik over var ama adet düzenli neden kaynaklandığını düşünmekde fazlasıyla yordu yıprattı beni artık düşünmeme ve üzülmemeye karar verdim bide soğan suyuna başladım
Hoşbulduk 1.5 yıl oldu görünürde çok sıkıntı yok polikistik over var ama adet düzenli neden kaynaklandığını düşünmekde fazlasıyla yordu yıprattı beni artık düşünmeme ve üzülmemeye karar verdim bide soğan suyuna başladım
nehirim.bak sana ne yazacagım.
giden gitmiştir, giden zaten benim için ,gittigi gün bitmiştir.
nasıl ama..o derdine yansın.bu arada nevinırmagımıda öpüyom.çok selam söle
Sen ne zamandır istiyorsun denef
..aşk olsun sana kızarmıyım nazım ben.umarım evlenmeden önce korunmadığın an hamile kalcakmışım gibi geliyodu , gerçek öyle değilmiş. Sen ne zamandır istiyorsun denef
Çok düşünmek stres yapmak iyi değil dio geçen burdaki kadın doğum uzmanıda dedi istemeden ovulasyonu baskılarsın iyi yumurtlama olmaz düşünme bırak dedi sende öyle yap denefcim ben bu ay düşünmiycem die söz verdim kendime
denef aynı senin durumda denizlili bir arkadaşım var canım yıllarca düşükler yapmış büyük bebek hepside en sonunda izmirden bir doktorla yola devam etti şimdi 2 yaşında oğlu var istersen dr adını sorayım senin için denizli izmir yakın hem
iyi geceler denefcim nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?