Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Hoşbulduk 1.5 yıl oldu görünürde çok sıkıntı yok polikistik over var ama adet düzenli neden kaynaklandığını düşünmekde fazlasıyla yordu yıprattı beni artık düşünmeme ve üzülmemeye karar verdim bide soğan suyuna başladım

nehirim.bak sana ne yazacagım.
giden gitmiştir, giden zaten benim için ,gittigi gün bitmiştir.
nasıl ama..o derdine yansın.bu arada nevinırmagımıda öpüyom.çok selam söle

insallah olur arkadaşım....sogan suyunun faydasını gören çok bu kk da...

Allah şifa versin görünen görünmeyen tüm hastalıklara inşallah..
1,5 sene olmuş daha çok olmamış..Olur inşallah en kısa zamanda..Belli mi olur belki soğan suyu sebep olur inşallah.. ..Zamanını bekliyor işte ne bir gün önce ne bir gün sonra..Takdir Allah-u Teala'dan..

nehirim.bak sana ne yazacagım.
giden gitmiştir, giden zaten benim için ,gittigi gün bitmiştir.
nasıl ama..o derdine yansın.bu arada nevinırmagımıda öpüyom.çok selam söle

İnşallah biter denef abla daha bitemedi ama:çok üzgünüm:

allahım bu adam kalkmıyor offf sobada yanıyor iyice mayışmış
denefim söz süper alkışlıyorum sen görmesende

nehirim aşk acısını bilirim canım.bende gençken bir zamanlar aşk yaşadım ama kavuşamadım.şimdi beni seven, sayan deger veren bi eşim var..iyiki o kişiyle evlenmemişim dedim...ben akıllılık ettim beni sevenle evlendim.ben kendi sevdigime gitseydim çok acılar çekerdim .şimdi boşanmış bile olurdum.ALLAH SENİ ÇOK SEVEN BİR ERKEKLE KARŞILAŞTIRSIN CANIM..:Saruboceq:

Çok düşünmek stres yapmak iyi değil dio geçen burdaki kadın doğum uzmanıda dedi istemeden ovulasyonu baskılarsın iyi yumurtlama olmaz düşünme bırak dedi sende öyle yap denefcim ben bu ay düşünmiycem die söz verdim kendime

umarım evlenmeden önce korunmadığın an hamile kalcakmışım gibi geliyodu , gerçek öyle değilmiş. Sen ne zamandır istiyorsun denef
..aşk olsun sana kızarmıyım nazım ben.
.ben 17 senede 3 bebek kaybettim canım.nedensiz bebek ölümleri diye tarihe geçtim.doktorlar bişey bulamadılar...ben hamile kalıyom ama bebeklerim yaşamıyo karnımda...hemde büyük gebelikler..5 aylık.8 aylık ve 7 aylık.şimdide olmuyo...tüp bebek önerdiler.onu düşünüyoz...

Bencede kesinlikle seni sevenle evlenceksin biz bayanlar biraz safız hemen seviyoruz ama erkekler öyle değil akıllı seni seven kıymetini bilcek biri karşına çıkar hiç ummadığın anda. kısmetin karşına çıkınca zaten dilin tutuluyor:lepi:

ya kızlar sohbetinize asla doyamam ama gitmem lazım hem çok üşüdüm
hem uykum geldi kocişi kaldırmam lazıma.s yarın iş var hadi sizde yatın
bakın sizide bırakamıyorum:a015:hepiciğinizi öpüyorum ve güzel sohbetinizden
ayrılıyorum yarın bi iş görüşmesine gidecem dua edin :Saruboceq::Saruboceq:
denefim nehirim iyigeceler tatlı rüyalarŞeniz

denef aynı senin durumda denizlili bir arkadaşım var canım yıllarca düşükler yapmış büyük bebek hepside en sonunda izmirden bir doktorla yola devam etti şimdi 2 yaşında oğlu var istersen dr adını sorayım senin için denizli izmir yakın hem

ben kaybettiklerime yanıyom güzel bacım.ama gidenler gitti.şimdi ileriye bakmak zorundayım.Allah ne yazdıysa kaderime onu yaşıyom malesef...evet stres hamileligi önlüyomuş....sende takma kafana.daha çok gençsin.insallah olur...:Saruboceq:

sagol canım.ALLAH RAZI OLSUN.ama ben düzcedeyim.gelemem oralara.gerçi ablam yaşıyo denizlide...sana zahmet olmazsa adını ögrenirsen sevinirim.bellimi olur belki yolumuz düşer.aklımızda olur.zaten tedaviyede mart gibi başlarız heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…