Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

centaurea canım kusura bakmazsan, bende çıkıyom.yarın malum çalışacagım...kib canım.bu topikte seni gördügüme çok mutlu oldum.hep gel emi.burda başka arkadaşlarda var.onlarlada tanışırsın.hepsi çok iyi arkadaşlarımdır.senide seveceklerdir...allaha emanet ol.insallah en kısa zamanda bebegini kucagına alırsın...iyi akşamlar...

Ya kusura bakmayın..Dün akşam bir iyi geceler diyemeden yattım..Bilgisayar kitlendi, düzelmedi..
Bizde biraz kar seyrettik yattık ablamla..Yoksamki aklımdaydınız..

Vee şimdide günaydınlar herkese..Swet nerde olaki doktora falan mı gidecekti?
Sen nasılsın denef abla? Martta mı başlayacaksın tedaviye. Hadi inşallah hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evladına kavuşursun inşallah..
Mumu nerde? Hiç sesi çıkmıyor sankim? Tedaviye başlamıştı nasıl gidiyor acaba?
Bende beyaz beyazı soracaktım, ama gelmiş dün gece benden sonra..
Radyoloji yoğun iş hanımı bak hele bizede arada aaa :))
Lotus ne zaman gelecek yaaa.Nerdeyse doğuracak iki kelime konuşamadan :))
Herkese çok iyi hayırlı günler olsun inşallah..

Burdayım canım gidecğim daha ama saat 2,5 da ama görünüşe göre araştırıdm oda amniosentez isteyecek ama bilmiyorum kafam iyice bulandı deli oalcağımi
ben onu yaptırmak istemiyorum ancak heen hemen bütün doktorlar mecbur tutuyorlar
yaş felan bilmem ne diyerek
inşallah gerek kalmaz

swet canim doktorlarin gerekli diyorlarsa yaptirman gerekiyo/..hem kafandanda atarsin kotu dusunceleri.tabi son karar sana ait canim.ben seni etkilemek istemem.cunki cok zor bi durum...
nehirim bende diyodumki bu bacim bize niye iyi aksamlar demedi...kusecektim ha...kaydirigubbakcemile3

selam kızlar....ben gittikten sonra bol muhabbet etmişsiniz yaaa...keşke kalsaydımm...hepinizi çok özledimm...alhanım gittinmi dr a nasılsın anlat hele...görüyom senii...

slm canlarım bende geldım.dr gıttık bugün bebısım çok ıyı masallah teyzeleri .kuzum ınatcı cıktı bacaklarını bağdaş yapmış bir türlü göstermedı sıpa :) benım kanamamda cok azalmış evın içinde gezme iznim çıktı.2 hafta sonra 3 lü teste gıdecez canlarım.ettiğiniz dualarınız için ALLAH razı olsun hepinizden canlarım.

swetım canım lütfen sıkma canını yegenım cok ıyı merak etme annesı.dr tedbir için amniosentez yapacaktır.dualarım senınle canım...

ay canım benım kalp kalbe karsıymıs :) sen dun gıttın nazla ben geldım kıl payı kacırdık senı elımızden :)

canim senin adina cok sevindim.:teytey:...dun sen gittin ben geldim topige...kacirdim seni...

alahn çok sevindim güzel haberler.
ya görüdn mü sende bağsaş kuruduğunu ay ben onu göermeyi çok isterdim.
inşallah her zaman güzel haberler ile bitirisin 9 ayı

ay canım benım kalp kalbe karsıymıs :) sen dun gıttın nazla ben geldım kıl payı kacırdık senı elımızden :)

evet canım maalesef öyle olmuş..olsun kalplerimiz gönüllerimiz bir hepimizin..

bacim sen nasilsin.bu arada yaptigin resimleredee bayuldum....ellerine saglik canim.

iyiyim denefim sağol canım..martta tedaviye başlıyomuşsun yanlış hatırlanıyorsam canım hayırlı olsun tatlımm..çok sevindim yepyeni güzel başlangıçlar olucak meleğinle tanışacaksın inşşşş...

alahn çok sevindim güzel haberler.
ya görüdn mü sende bağsaş kuruduğunu ay ben onu göermeyi çok isterdim.
inşallah her zaman güzel haberler ile bitirisin 9 ayı

canım benim nasılsın 2009 yılı sana sağlıklar hayırlı evlatlar işler şanslar getirsin inşşş canım..çok stres yapma kıyamam sana...

selam
ya bu nasıl iş .ben geceleri geliyorum hep bakıyorum kimsecikler yok.bi dün gece giremedim.maaşallah olmayan yokmuş yani.siz bana inat olsun diye mi yapıyosunuz bakiiimmm.hıııııı
sizi gidi siziiiiii
ya ben artık geleceğin anne adayı olmaktan sıkıldım.asil üyeliğe geçmek istiyorum.adaylıktan kurtulmak istiyoruuumm.seçimler ne zaman acaba bilen var mııııı

Seçimler için çalışman laızm şekerim.doktordan kaçmayacaksın.birde malum çalımaları yapacaksın.
Sonra hemen huppppp anne oalcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…