Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ınsallah ben cıkmadan gelırler.malum yatarak yazmak zor oluyo benım için.esım yattıda gırebıldım bende.aman sende soguk odada hasta olmayasın.bende aksamdan beri hapşırıp duruyorum ınsallah sıfayı kapmamıstırım...

bizim evimiz sobalı olduğu için canım evin heryeri ısınııyorda
şu bilgisayar odası hariç arkada kaldığı için zor oluyor ısınması
bende kapatıyorum kapısını ama şuan soğuk değil yanımda
yana bişiy var ne olduuğunu bilmiyorum eşim almış ısınmak için
sıvı bir madde aman hasta olma sakın kendini kolla oralar soğukmuki çok
burda şuan kar tutttu ben istanbulun en yüksek kısmında oturuyorum da
önce bize geliyor kar.

burasıda cok soguk sobam sürekli yanıyor ama bende sıcakla bogusuyorum ara ara ates basıyo ılaclardanmı bılmıyorum.ist neresındesın canım sen?bende karı cooook severım ahhh orda olmak vardı şimdiii

istanbul da anadolu yakasında beykoz ilçesi canım burası istanbulun en yüksek
bölgelerinden kar önce bize gelir sonra dağılır:::))))

ıst calısmıstım evlenmeden önce bılıyorum ahh ahhh vazgecemedıgım bir sehır istanbul...ınsan alısınca vazgecemıyor yaaa .bagımlılık yapıyor bu sehır

alcanım ben sana vereyim istanbulu,çivisi çıktı artık ben aklım erdiğinden
beri sevmem istanbulu ailemde çok merak eder nedenini ama nedeni
yok sevmiyorum bu şehiri ramazan bayramında samsuna gittim cennetteyim sandım
çok güzel şehirler var türkiyede istanbulda neymiş dedim:dilcikar:

Aaa hanımlar istanbula laf atmayın yahu :)) Evliyalar şehri..Fatih Sultan Mehmedimizin şehri..Mübarek şehir..Ben bayılırım istanbula gitmeyi..Anadolu yakasından karşıya geçeceğimiz an heyecan basar beni, büyülenmiş gibi olurum..Ayy çok özledim İstanbulu en son ramazanda gittik ablamlarla..Küçüklüğümden beri orada yaşamayı isterim..İzmitide çok severim ama İstanbul başka..
Trafiğe izmittede alıştık nasıl olsa..

Alhancım iyi olduğuna çok sevindim..İnşallah bebişimizin gelişimi sağlığıda çok güzeldir..
Nazcım hayırlı olsun kardeşinin düğünü..ALlah tamamına erdirsin sorunsuz mutlulukla..İşleriniz rast gitsin inşallah..Darısı tüm bekarların başına :))

ahhhh samsun deme zırıl zırıl aglarım şimdi.ben samsunluyum aslen.ama bandırmaya evlendım .nasıp kısmet tabi ama aileden uzak olmak cok zor.helede aylardan berı ytıyorum keske yanımda olsalardı dedıgım çok oldu.canım müsaden olursa ben iznını ıstesem.sancım basladı bıraz yön degıstırecem.o şekılde yazmam imkansızda.ınsallah kısa zamanda tekrar görüşürüz tatlım.bızı unutma burda haaaa!

Dinlen dinlen alhancım..Sana müsaade sonsuz..Rahat ette nasıl yatarsan yat canım..
Allah'a emanet ol, Allah'a emanet ol..Yarın iyi haberlerini bekliyoruz inşallah..
Naz düğün ne zaman?

oyyy oyyy kimler gelmıs hosgeldın canım.valla ben kötülemedim istanbulu :1no2: bende bayıloıyorum yedi tepeli şehre....valla canım ınsallah bebıs ıyıdır teyzesi yarın kontrolumüz var ınsallah güzel hayırlı cevaplarla dönerım sizlere.bu arada izmitın neresınde oturuyosun canım?ben orda okudumda umuttepede

samsunlu olduğunu biliyorum canım konuşmuştuk müsade senin aman hemen dön iyigeceler
nehircim hoşgeldin nasılsın.

nehircim düğün ocak ayının 10 da istanbuluda ben kötüledim:1closedeyes:
ay napim sevmiyorum bu şehri :mymeka:aslında ben doğma büyüme
buralıyam başka memleketimde yok aslen selanik göçmeniyiz
yani gerçek memleketim yunanistanda ama orayıda istemem
böle memleketsiz bi soyum var benim:roflol::roflol:

Merkeze dahiliz ama Kuruçeşmede oturuyoruz..Seninde her yerde parmağın varmış alhanım ne güzel..
Yok şaka şaka herkes heryeri sevecek diye birşey ama istanbulda bir başka yaa :))
Hadi senyat artık, yorma kendini..

İyiyim nazım çok şükür sende iyisindir inşallah..
Oooo çok az kalmış düğüne ne güzel :))
Bu aralar daha yoğun olursun herhal..Çeyizdir,kınadır düğündür..Gerçi erkk tarafısınız ama genede iş çok :))
Denef ablayı görüyorum dırınırı dırınırı yakaladım seni :))

napayım canım parmagın uzun galıba :) belsa plaza duruyomu hala tren ylunda az turlamamıstım keske o zamanlar tanıosaydım senı nevını .ayyy cenem düştü hadı ben kacar canlarım sonra devam ederız nehırım....

nazım haklısın evet konusmustuk hatırladım şimdi ay bu bebıs aklımı aldı benden :)

hadı ıyı geceler canlarım son kez :) öptüüüüüüm

selam kızlar..denefiniz geldi.oy oy muhabbette çok güzel.geçmişi okudum onun için geç kaldım.bir satırı bile kaçırmak istemiyom sonra sazan kalmayayım demi ama...:roflol:
alhanım yarın cinsiyeti belli olucakmı acaba
nehirim canım benm darısı senin başına.artık bizide çagırırsın dügününe...:1rolleyes:
nazım aman dikkat kendine hasta olmayasın.kardeşini ALLAH bi yastıkta kocatsın...

neyse biz çeyize karışmadık canım kendileri serdi
öledirde zaten erkek tarafı karışmaz normalde
ağır işler bitti birde memnun olup yüzleri gülse
başka bişiy istemiyoruz ama insan oğlu işde hep daha
fazlasını istiyor.
evet denefi bende gördüm ama henüz mesajıyla bizi onurlandırmadı

Duruyor duruyor belsa plaza..Şimdi daha kalabalık..daha çok kullanılıyor..Tren yolunda yürümekte bir başkadır hani..Yat yat hemen yat geç bilem kaldın :))

Çağırırım tebi denef ablam ben evleneyim hepinizi çağıracağım..Olurda denk gelir belki gelebilirsiniz belli mi olur..Ayy en güzel olur yaa...Dur ben hemen evleneyim ozamanı :))

ahanda geldi hoşgelmişsen sefa gelmişen alhanla duamız kabul oldu
dedik gitmeden kızlar gelse başka bişiy istesem olacakmış sankim
nasılsın canım ay özledim vallaha ŞenizŞeniz

Hihihi bende öyle yapacağım işte memnun olmayacağım hiç birşeyden:roflol:
Aman memnun olsun olmason geçecek bugünler..Yaptıklarını kar mı sayıyorlar ne..Neyse dedikodu yapmayayımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…