Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nazım geldim gı.aşkolsun.özledim bacılar hepinizi muhabbetinizi.
nehirim dag daga kavuşmaz insan insana kavuşurmuş....bu yaz yap ama dügünü.kışın zor olur hem senin için,hemde bizim için...

CADIARZU bu sene mimkin deel..tamam kışta olmasın bi dahaki yaza artıkın..Netçen önce koca bulmak lazımkaydirigubbakcemile3

aman be nehirim istedikleri kadar yapsınlar onların karşısında
benim annem var kaynana olarak açıkcası gelinimiz adına çok üzülüyorum:roflol::roflol:
annem diş biliyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
evet nehircim denefe katılıyorum düğünü yazın yap bitaraflarımız donmasın
abimin düğününe abiye giyemicem zaten eşim çok kati tembihledi
bu kış çok hasta oldum üçüncüyü kaldıramam sanırım o sebepden abiye yok
kalın çorap pantolon ceket vs zaten eşim şuan uyuyor burda buz gibi odada olduğumu
bilse:mymeka: kızar bana sizler için ne çilelere katlanıyorum ben kaydirigubbakcemile3

nazım canım kız evi ,naz evi bilmiyonmu gülüm.erkek tarafına kök söktrürler.gerçi ben yapamadım da.neyse yaramı deşmeyeyim...:çok üzgünüm:

Süste önemlide, sağlık daha öenmli tabiki..Doğru sen bu sene çok hasta oldun..Dikkat et kendine..
Bu arada ben ablamdayım hanımlar..Eniştem gececi..Tek bilgisayar var tabi..Ben başındayım şu anda..Ablamda çok selam söylüyor, öpüyor hepinizi..

nazım canım kız evi ,naz evi bilmiyonmu gülüm.erkek tarafına kök söktrürler.gerçi ben yapamadım da.neyse yaramı deşmeyeyim...:çok üzgünüm:

ah denefim ah bende yapamadım valla çok seviyorum kız
kocişimi napim ben hiç üzmedim sağolsun oda beni üzmedi Şeniz
onlarda anlarlar ilerde hatalarını bunlarınki nazı geçti caza geldi:mymeka:

sende çok slm söle canım ablana öpüyorum iyi saçını çekmiyor kalk diyekaydirigubbakcemile

hadi ya valla çok uzun süre ben iyi bilirim 6 sene bekledim
allah sabır versin nehirim hakkında hayırlısı giden gitsin kalan sağlar bizimdir...

herkeze iyi geceler bende geleceğin anne adaylarındanım Allah nasib ederse

hoş geldin canım.seni davet edecektim bu topige.acaba gelirmisin diye düşündüm.sonra vazgeçtim...nasılsın...burda bizler anne olamama yolunda dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşıyoruz..insallah bir gün anne olacagız..aramızda hamile arkadaşlarımız bile var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…