- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #4.121
kızlar çok mutluyum inş bu mutlulugum daim olur doktora gittim ve hiç bir sorun olmadigini soledi ve kısa zamanda hamile kalabilirmişim soledii iki üç tahlil daha istedi bakalım hayırlısı eşimden sper tahlili istedi odaiyi çikarsa dahada mutlu olcagiz inş bakalim hayırlısı..
a.s.
2009 yılının herkese sağlık,mutluluk başarılı bir yıl olmasını diler...Hamiş olanların bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını...hamile kalmayı isteyen,bu yola gönül koyan herkesin ise hamile kalmalarını dilerim....Allah hepimizin gönlünün muradını versin...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Selam Denefçim,nasılsın bacım?
allah daha mutlu etisn canım.umarım her zaman güzel ve mutlu şeyler olur hayatında.bende böyle gurbette gurbet kuşu oalrak devam ediyorum.:))Kesinlikle aynı şehirde olmak harika bir duygu. Bu konuda şanslıyım. Eşimin ailesi benim ailem hep bir aradayız. Evlerimiz de birbirine çok yakın. En ufak bir sıkıntımda yanımdalar, tüm mutluluklrımızı beraber paylaşıyoruz.
amin canım.amin.eşim aslında evlendşğimziden beri kzı çocuk sever ve isterdi.ben hamile olunca adam önce erkek sonra kız olursa kardeşini korur diye tutturdu.sonra bu sözüne ve annesinin erkek torun sevdasına inandı:))))ama şimdi %10 da keisnleşsin öyle kızım derim diyor deli şey...kızım diye diye oğlumu kız ettin dedi:)))))selam kızlar..swetim kızın hayırlı uğurlu olsun canım sağsalim doğsun inşallah..eşinde üzülmesin bi söz varmış kızı olanların söylediği..erkek adamın erkek damadı olurmuşş...hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşşş...
amin canım.inşallah çok güzel çıkar ve hemen ahmiş kalırısn.beslenmene dikakt et şekerim.kızlar çok mutluyum inş bu mutlulugum daim olur doktora gittim ve hiç bir sorun olmadigini soledi ve kısa zamanda hamile kalabilirmişim soledii iki üç tahlil daha istedi bakalım hayırlısı eşimden sper tahlili istedi odaiyi çikarsa dahada mutlu olcagiz inş bakalim hayırlısı..
selam kızlar.ancak gelebildim.misafrim vardı.swet canım senin adına çok sevindim.kız olsun erkek olsun önemli olan saglıklı olsun ...ama erkeklerde bu takıntı vardır.erkek adamın erkek evladı olur diye.ama olsun kız evladı olan bence çok şanslı oluyo...hayırlı evlat olur kızlar.her sıkıntıya koşarlar....
ay her kelimen amin demekten başka ne yapabilirm canım.allahım içimi biliyor.hepinizede ayrı ayrı istiyorum bir an evvel en gzüel ve sağlıklı en kolay şikilde anne olurverin diyeswetcim çok sevindim canım.allah kızını sağlıkla hayırla kucağına almanı,sağlıklı mutlu güzelliklerle dolu bi gebelik geçirmeni nasip etsin.myhope alhanımız seherimiz ve diğer hamileler içinde aynı duaları diliyorum.bize de bu güzel duyguları en kısa zamanda yaşamayı nasip etsin inş.
esracım senin adına da çok sevindim canım.umarım eşinin testleri de normal değerlerde çıkar.en kısa zamanda da hamiş olursun inş.
hoşgeldin canımgelecegin anne adaylarına bende katılabilir miyim.çok istiyorum anne olmayıııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?