Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlar.ancak gelebildim.misafrim vardı.swet canım senin adına çok sevindim.kız olsun erkek olsun önemli olan saglıklı olsun ...ama erkeklerde bu takıntı vardır.erkek adamın erkek evladı olur diye.ama olsun kız evladı olan bence çok şanslı oluyo...hayırlı evlat olur kızlar.her sıkıntıya koşarlar....

esracıgım senin adına çok sevindim.2009 da bebegini kucagına alırsın insallah canım..:Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq:amin canım.2009 hepimiz için bebiş yılı olur..

İnşallah canım,yarın görüşmek üzere diyelim ozaman....Yat tebi dinlen canım benim...

Valla Mumucumdan haberi yok bende merak ediyorum.Bilgisayara bişeler oluyor demişti galiba,bozuldu düelmesini bekliyordur belkide....

İyi uykular herkese,tatlı rüyalar,öpüyorum hepinizi:)))))Bayyyyy

swetcim çok sevindim canım.allah kızını sağlıkla hayırla kucağına almanı,sağlıklı mutlu güzelliklerle dolu bi gebelik geçirmeni nasip etsin.myhope alhanımız seherimiz ve diğer hamileler içinde aynı duaları diliyorum.bize de bu güzel duyguları en kısa zamanda yaşamayı nasip etsin inş.
esracım senin adına da çok sevindim canım.umarım eşinin testleri de normal değerlerde çıkar.en kısa zamanda da hamiş olursun inş.

Ben burdayım yavrucum,nasılsın,görüşemiyoruz doğru düzgün,ne ar ne yok,neler yapıyorsun işin dışında bakalım:)))))

kocaman bir hiç canım
işin dışında bişey yaptığım yok.git gel aynı.
annemlerdeydik yeni geldim.bi bakayım dedim arkadaşlarıma.sen nasılsın canım
güzel haberler alınca da mutlu oldum maaşallah.topiğimiz kendini topluyo yavaş yavaş
allah nazarlardan saklasın

Amin canım,aynen...Baya canlandı,baya uğraştık ama başardık sonunda....

Valla ben işede gitmiyom artık,asıyorum bu aralar hatta bayadır:))))Evdeyim,evdeyim,evdeyim....Hiç dışarı çıkasımda yok,öle oturuyom işte,iş güç dolan dur:))))

ya hava soğuk olunca insanın bişey yapası olmuyo biliyorum.ben de şimdiden yarının kaygısındayım.işe gitme kaygısında.sabah erken kalkmaktan çok sinir oluyorum.hava buz gibi.ev buz gibi.yatak sıcacık.bizim evde doğalgaz soba hattı var ama biz sobayı kurmuyoruz.ufo yakıyoruz.öyle olunca da sabah ev soğuk oluyor.neyse allahtan şimiye kadar havalar güzel gitti.şurda bi kaç ay da idare edecez artık.
ben yatsam iyi olacak canım.sen uyursun ne de olsa öğlene kadar :))
bana müssaade.hayırlı geceler nevinim.allah rahatlık versin
bu arada kimse gözümden kaçtı sanmasın.dün gece ben yoktum herkes burdaymış.bu gece ben burdayım herkes yok.ne iş anlamadım ama neyse.sorarım ben size diğer kızlar tamammı?

Aynen canım yaaa haklısın,soğukta insanın kıpırdayası gelmiyor.....

İyi geceler canım,yarın gece buluşuruz inşallah.Nehir yanımda ,ama tek bilgisayar olduğu için ben kaptım bu gece:)))Selam söylüyor ve öpüyor canım seni...İyi geceler diyor...

İyi uykular,tatlı rüyalar...Yarın için Allah kolaylık versin bacım...

sağol canım
ben de seni de nehiri de öpüyorum.
a.s sende ona selam söyle
size de tatlı uykular
hakkaten yarın gece gelebilenler gelsin de iki lafın belini kıralım ya karşılıklı
özledik birbirimizi
hadi ben kaçar bys

allah daha mutlu etisn canım.umarım her zaman güzel ve mutlu şeyler olur hayatında.bende böyle gurbette gurbet kuşu oalrak devam ediyorum.:))
amin canım.amin.eşim aslında evlendşğimziden beri kzı çocuk sever ve isterdi.ben hamile olunca adam önce erkek sonra kız olursa kardeşini korur diye tutturdu.sonra bu sözüne ve annesinin erkek torun sevdasına inandı:))))ama şimdi %10 da keisnleşsin öyle kızım derim diyor deli şey...kızım diye diye oğlumu kız ettin dedi:)))))
amin canım.inşallah çok güzel çıkar ve hemen ahmiş kalırısn.beslenmene dikakt et şekerim.

ay her kelimen amin demekten başka ne yapabilirm canım.allahım içimi biliyor.hepinizede ayrı ayrı istiyorum bir an evvel en gzüel ve sağlıklı en kolay şikilde anne olurverin diye
gelecegin anne adaylarına bende katılabilir miyim.çok istiyorum anne olmayıııııııııııııı
hoşgeldin canım
seflar getirdin.anne olacaksın inşallah hepimiz burada birbirmiz anne olmasını sitiyoruz.
çok fazla istek ve dua var inşallh hepsi olacak

günaydın 2009 anne adayları mart ayına kadar çalışnlar 2009 da kucağına alır.ama tembellik eden nisana bırakan 2010 da kucağına alır bende söylemesi.
allah yeni yılımızı hayrılsı ile gönlmüzden geçen her dileiğin olduğu sevgi -mutluluk,güzellik,sağlık,bebek ,eş,anne ,baba,kardeş,hatta kayınavlide ,görümce ve tüm ülke için en güzelini verisn.
kriz gitsin ülkmeziden ve dünyadan ,aminn
mutlu yıllar

amin amin amiin
günaydın günaydın günaydııınnn
swetcim yeni yıl güzel gelsin .barış getirsin.gül getirsin.gülücük.getirsin.sağlık getirsin.huzur getirsiiin.
bi de boooolll bool BEBİŞ GETİRSİİİNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…