- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #4.161
günaydın mı demek lazım yoksa, tünaydınmı-tatlicadiarzu-.bende yeni kalktım...nasılsın radyolojim.evet bende gereksiz buluyom böle kutlamaları.ben anacıgımla muhabbet edip geldim.sonra biraz pC ye takıldım.sonrada 2de yattım...şimdi bana müsade kahvaltı yapayım.sonra görüşmek üzere..Şeniz
inanamıyorum denefim sen de mi çalışmıyorsun bugün
ağlamak istiyorum
biz çalışıyoruz çünkü maalesef.
ben işteyim şu anda
ve kocişimin evde olduğu günlerde çalışmak kadar zoruma giden bişey yok
yaaaaaaaaa(((( senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hoşgeldin dimplehawk topiğimize
takvimine baktım da bebişin mi var senin
kendini anlatırmısın biraz
allah istediğin zamanda anne olmayı nasip etsin
fakat burdaki diğer arkadaşlarımın da benim de pişman olduğumuz bi çok hatamız var.eğer topiğimizi takip etmeye devam edersen burada bi çok hikayeyi öğrenmeye dinlemeye fırsatın olacak.ben 3.5 yıllık evliyim.önceleri istemedik korunduk olmasın diye.şimdi de bazı problemler yaşıyorum.1 yıldır korunmuyoruz.prolaktinim yüksek.ayrıca çikolata kistim var.korunmanın hata olduğunu düşünüyorum.şu anda herhangi bi tedaviye başlamadım ama artık bir an önce anne olmak istiyorum.
rabbim bu güzel duygudan kimseleri mahrum bırakmasın.hayırlısını versin.
inanamıyorum denefim sen de mi çalışmıyorsun bugün
ağlamak istiyorum
biz çalışıyoruz çünkü maalesef.
ben işteyim şu anda
ve kocişimin evde olduğu günlerde çalışmak kadar zoruma giden bişey yok
yaaaaaaaaa(((( senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
merhaba kader arkadaşım :1hug:
aynı şekilde bende çalışıyorum..sokaklar ve msn listem bomboşş Çok üzgünüm çoook ve kocacım evde dinlenirken miss gibi.....
benim de çalışmak zoruma gitti bugün..klava:
suratım asık
merhaba kızlar... kutlamalar havai fişekler bence de saçma maksat sevdiklerinle bir arada olup her şeyi unutup biraz felekten gün çalmak... biz ailelerimizle birlikteydik tombala oynadık, yemek yedik, tv izledik, yemek yedik, sohbet ettik, yemek yedik, müzk dinledik, yemek yedik... sabah kalktığımda çatlamak üzereydim... ancak sindirebildim... inşallah güzel bir yıla uyanmıştır herkes güzel ve bebişli bir yıla... :)
günaydın canlarım yepyeni yılımızda yepyeni mutluluklarla karşılaşalım bebeklerimizle inşşş....nasılsınız bakiiimm...
Herkese iyi günlerr..Bende çalışıyorum bugün hanımlar yalnız değilsiniz..
Yeni yıl mı o da ne? 1 ocak olmuş takvim benim için yalnızca..Gittikçe yaşlanacağım demek..
Dün akşam biz Mekke'nin Fethi kutlama programındaydık..Aynı zamanda Kur'an ziyafeti vardı..
Tasavvuf müziği eşliğinde semazenler, Kur'an-ı Kerim dinledik..Çok güzeldi..
Vee tabiki Filistindeki kardeşlerimize dua ettik..Ben böyle bir gece geçirdim ve çok mutluyum..Zaten hemen hemen her sene aynı şeyleri yapıyoruz..Çünkü bize ait olmayan birşeyi kutlamak anlamsız geliyor..
Ama tabiki girdiğimiz bu sene inşallah hepimizin çok hayırlı bir sene olur..
Hepinizi çok öpüyorüm..Pek keyfim yok dünden çok yorgunluğum var bugünde erken kalktım..Akşamı nasıl edeceğim hiç bir fikrim yok..Off poff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?