Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

getirisin radyoloğum getirisn.
bizim topikteki bu kadınalrın hepisni anne yapsın.kucaklarına alsınalr, bağıra çağıra doğum yapıp
, mutlu mutlu bebekerlini emzirsinler.oyyy denef seni gördm .
hadi şanslılıar sizi erken kalkan çabuk anne olur, radyolog ve denef 2009 annesi oalcka inşallah hadi 2009 anneleini bekliyoruz.
yoksa 2010 a kalıyorunuz .tembeller nerdesiniz

günaydın gelecegin en güzel anne adayları.sizlerle olmaktan çok mutluyum...2009 da ALLAHIM hepimizin yüzünü güldürsün insallah.:Saruboceq:mutlu yılllar..

bende geldimmm..günaydınlar..kalkalı çok olduda buraya gelemedim...mazeretim vardı denefim swetim..bende 2009 da anne oliim 2010 a kalmak istemiyom..inşşş ALLAHIM hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşşş....

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınız da güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Yeni yılın sizea ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim.her şeyden önemlisi mutlu sağlıklı bebeklerimizi hayırla kucağımıza almayı dilerim Mutlu Yıllar hepinize ,2009 annesi oalcka ,geleceğin tüm anneleri.sizi seviyoruz

Huuuu huuuuu ben geldimmmm.....

Güzel dualarınıza amin amin....

2009, 2008 'den daha güzel daha sağlıklı daha huzurlu daha mutlu olsun inşallah...Bebişlerimiz hayırlısıyla sağlıklarıyla gelsinler inşallah....

Swet kız doğru söylüyon bacım yaaa,marta kadar tutturmak lazım demikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah:CüvCüv:

Tüm hamişlerimiz sağlıklarıyla bebeklerini doğursun büyütsün baksın emzirsin,en güzel günlerini görmek nasip olsun inşallah....Sizleride bebişlerinizi öpüyorum canlarım....
Şeniz

ya geçen bi hastamız vardı.
6. hissinin kuvvetli olduğunu iddia eden :)
bana martta hamile olacağımı söyledi
bende hiç inanmam böyle şeylere
fallarla işim olmaz
ben rabbimden diliyorum herşeyi
ama bende 2009 annesi olmayıo çok istiyorum

Son düzenleme:

olursun inşallah şekrim .inşallh allah söyletmiştir.omu
söyleyene bakma söyletene bak demişler değil mi

Arkadaşlar herkese maerhabalar diyorum..Uzun zamandır giremedim topiğe umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..
Tüm arkadaşlarımın yeni yılını kutlamak istedim...
İnşallah geride bıraktığımız seneler gibi hepimizin sıkıntıları kederleride geride kalır...
İnşallah bundan sonraki yıllar herdaim sağlık huzur ve mutluluk getirir vede sevdiklerimizle daha uzun yıllar birlikde olmamız nasip olur inşallah.... :Saruboceq:

HERKESE MUTLU SENELER DİLİYORUM..YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN..
NİCE SENELERE ARKADAŞLAR.. :1hug:

teşekkür ederiz mavi ay sağolaısn.
sana da aynı dilekleri biz iletiyoruz canım.
seni aramızda görmek ne kadar güzel.
nerelerdeisn.arada uğra selama.s. ver hayatım

herkese iyi yıllar kızlar... Allah hepinizin o güzel dualarını kabul etsin, hepimize anne olmayı nasip etsin... :)

arkadaşlar bende 1 aydan beri doktora gidiyorum bu ay ilk defa klomen hap kullandım günde 2 tane adetimin 13. günü yani 29 aralık da doktor yumurta takibi için çağırdı solda yumurtan 21mm. olmuş dedi büyümüş baya hemen pregnyl iğne alıp vurun dedi. ve dün akşam dahil olmak üzere 3 gün ilişki olsun dedi. dün birinci ilişkiydi iğne olalı 2. günüm bugün belimde baya ağrılar var. bu ağrılar oluor mu? normal mi acaba. inş. bu ay olur. Allah isteyen herkese nasip etsn inş. görüşmek dileğiyle hoşçakalın.
HERKESİN YENİ YILININ SAĞLIKLI,MUTLU , HUZURLU GEÇMESİ DİLEĞİYLE...

HOŞGELDİN YENİ YIL 2009

Yaşamın kaynağı .Sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle daha nice mutlu yıllara!

Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2009 no'lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. MUTLU YILLAR...:CüvCüv:

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2009 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

YENİ YILDA; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez... Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine... MUTLU YILLAR!!

2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar!!:dance:

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!

2009 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2008yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle..
a.s
Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

2009 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle. İyi ve sağlıklı seneler!:CüvCüv:

Yeni yıl bizlere kutlu olsun.. Yeni yıl sizlere de kutlu olsun.. Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun..

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar...

En kötü günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle mutlu yıllar.:1hug:.

Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle ..en içten sevgilerimle..

Daha iyi yıllara, hep birlikte, elele.. MUTLU YILLAR !!!

Şeker gibi tatlı, rüya gibi güzel bir yıl geçirmenizi diliyorum.. iyi yıllar

sizleri çooook seviyorum herşey dilediginiz gibi olsun bol bol saglikla ve mutlulukla geçsin onlarda olunca zaten gerisi geliyo a.s.a.s.

a.s.[/I]yeni yılı ve bundan sonraki yıllarınızı sağlık. mutluluk ve huzurla geçirmenizi dileyerek mutlu yıllar dilerim 2010 ' da bebişlerimizle gireriz inşallah herkesi öpüyorum...delikafadulden:ecrin_bebek:

mutlu yıllar size mutlu yıllar size mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar sizeee:teytey::teytey::teytey::teytey:
YENİ YIL BÜTÜN ARKADAŞLARIMA SAĞLIK MUTLULUK VEEEEE BEBEK GETİRSİN İNŞ:ecrin_bebek::ecrin_bebek: hepinizi çok seviyorum.
zuhalcim tam 12 den vurmuşsun bacım tebrikler mutlu yıllar:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…