- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #4.181
allah istediğin zamanda anne olmayı nasip etsin
fakat burdaki diğer arkadaşlarımın da benim de pişman olduğumuz bi çok hatamız var.eğer topiğimizi takip etmeye devam edersen burada bi çok hikayeyi öğrenmeye dinlemeye fırsatın olacak.ben 3.5 yıllık evliyim.önceleri istemedik korunduk olmasın diye.şimdi de bazı problemler yaşıyorum.1 yıldır korunmuyoruz.prolaktinim yüksek.ayrıca çikolata kistim var.korunmanın hata olduğunu düşünüyorum.şu anda herhangi bi tedaviye başlamadım ama artık bir an önce anne olmak istiyorum.
rabbim bu güzel duygudan kimseleri mahrum bırakmasın.hayırlısını versin.
hoş geldin arkadaşım.insallah evinin borcu bitip en kısa zamanda bebegini kucagına alırsın.mutlu yıllar.
amin canım sağol inş.hımm... çok üzüldüm :çok üzgünüm:
evet bende bu durumu çokk kişiden duydum ve merak edip araştırma yaptım bi ara. korunupta sorun yaşayan çok çift var ama öte yandan da çoğu dr lar korunmanın dr kontrolünde olduğu sürece hiç bir sorun oluşturmayacağını söylüyorlar nasıl oluyor anlamıyorum..:sm_confused:
ve açıkçası benimde tedirginliklerim yok değil :çok üzgünüm: ömrümüz olursa yaşayıp göreceğiz inş..
kalpten diliyorum inş. rabbimden isteyelim hayırlı zamanda ve hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve tüm isteyenlere inş.. :Saruboceq:
Korunurken var olan sorunlarımızla yüzleşme erteleniyor bence asıl sorun da o, bekarken veya evlendiğimiz zaman tam almıyla tüm tahlillerimizi yapdırmış olsaydık sorunlarla karşılaşmazdık bence. Çocuk istemeye başlayıncada çok az insan herşey yolundamı die doktora gidiyor, aklımız başımıza çocuk istemeye başlayıpda aradan 1 yıl geçince geliyor :jeyyar: Çevremdeki bekar veya yeni evli herkezi şimdiden doktora yönlendiriyorum keşke birileri de bizi zamanında uyarsaydı
Herkese iyi günlerr..Bende çalışıyorum bugün hanımlar yalnız değilsiniz..
Yeni yıl mı o da ne? 1 ocak olmuş takvim benim için yalnızca..Gittikçe yaşlanacağım demek..
Dün akşam biz Mekke'nin Fethi kutlama programındaydık..Aynı zamanda Kur'an ziyafeti vardı..
Tasavvuf müziği eşliğinde semazenler, Kur'an-ı Kerim dinledik..Çok güzeldi..
Vee tabiki Filistindeki kardeşlerimize dua ettik..Ben böyle bir gece geçirdim ve çok mutluyum..Zaten hemen hemen her sene aynı şeyleri yapıyoruz..Çünkü bize ait olmayan birşeyi kutlamak anlamsız geliyor..
Ama tabiki girdiğimiz bu sene inşallah hepimizin çok hayırlı bir sene olur..
Hepinizi çok öpüyorüm..Pek keyfim yok dünden çok yorgunluğum var bugünde erken kalktım..Akşamı nasıl edeceğim hiç bir fikrim yok..Off poff..
hoş geldin dimplehawk... borçlar yavaş yavaş bitiyor bizde aynı durumdaydık şükür şimdi biraz daha rahatladık... inşallah borçsuz harçsız bebişli günleri görürsün
bu arada yenı gelen arkadaslarıma da hosgeldın demek ıstıyorum....bizim topiğimiz bır harıka alısınca vazgecemeyeceksınız :)
bu arada korunma konusunda ben sanslıyım sanırım polikistikover oldugumu evlendıgım ılk aylarda ögrendım.ve korunmayı bıraktım sorunun ne oldugunu bılırsek basımıza geleceklerı ve nasıl bır yol ızlemeız gerektıgınıde bılırız.umarım rabbım dileyen herkesın kucgını bebıslerle doldursun.
merhaba canlarım nasılsınız?ben bugun bomba gıbıyım çünkü bugun dogum günüm hihoyyyt delikafadulden :sm_cool: bır yas yaslandım ama olsun bu yıl bebısımı kucgıma alacagım ALLAH nasip ederse.ılk kez gunler aylar gecsın dıye heyecanla beklıyorum bu yıl.dilerim herkes için saglıklı,mutlu ve barış içinde gecen bir yıl olur.....
merhaba canlarım nasılsınız?ben bugun bomba gıbıyım çünkü bugun dogum günüm hihoyyyt delikafadulden :sm_cool: bır yas yaslandım ama olsun bu yıl bebısımı kucgıma alacagım ALLAH nasip ederse.ılk kez gunler aylar gecsın dıye heyecanla beklıyorum bu yıl.dilerim herkes için saglıklı,mutlu ve barış içinde gecen bir yıl olur.....
ALLAH kabul etsin.2009, kimselerin savaş yüzünden ölmedigi bir yıl olsun insallah..Herkese iyi günlerr..Bende çalışıyorum bugün hanımlar yalnız değilsiniz..
Yeni yıl mı o da ne? 1 ocak olmuş takvim benim için yalnızca..Gittikçe yaşlanacağım demek..
Dün akşam biz Mekke'nin Fethi kutlama programındaydık..Aynı zamanda Kur'an ziyafeti vardı..
Tasavvuf müziği eşliğinde semazenler, Kur'an-ı Kerim dinledik..Çok güzeldi..
Vee tabiki Filistindeki kardeşlerimize dua ettik..Ben böyle bir gece geçirdim ve çok mutluyum..Zaten hemen hemen her sene aynı şeyleri yapıyoruz..Çünkü bize ait olmayan birşeyi kutlamak anlamsız geliyor..
Ama tabiki girdiğimiz bu sene inşallah hepimizin çok hayırlı bir sene olur..
Hepinizi çok öpüyorüm..Pek keyfim yok dünden çok yorgunluğum var bugünde erken kalktım..Akşamı nasıl edeceğim hiç bir fikrim yok..Off poff..
hoşbulduk yerimseniben evet çok sevdim ben burayııı kaydirigubbakcemile5
polikistikover nedir? biraz özetler misin lütfen.
ben 3-4 ay önce kontrol amaçlı dr gittim ultrason istedi ve şükür ki bi problem olmadığını söyledi. :asigim:
doğum günün kutlu olsun ve kucağın bebeğinin kokusuna doysun :)
canım benim.dogum günün kutlu olsun.iyiki dogdun ALHAAANNNNNNNN.SENİ SEVİYORUZ.BEBİŞİMİZ NASIL .başladımı kıpraşmaya.ay yerim ben onun poposunu...bi dogsunda azıcık ısırak demi...kaydirigubbakcemile3
ah canım bende sızı cooooook sevıyorum canım.bebısımde iyi teyzesı bazan kıprastıgını hıssedıyorum ama tam emın olamıyorum . fisfisfis teyzesı ısırma poposunu yaaa yazık kıyamam ben onaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?