Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hımm... çok üzüldüm :çok üzgünüm:
evet bende bu durumu çokk kişiden duydum ve merak edip araştırma yaptım bi ara. korunupta sorun yaşayan çok çift var ama öte yandan da çoğu dr lar korunmanın dr kontrolünde olduğu sürece hiç bir sorun oluşturmayacağını söylüyorlar nasıl oluyor anlamıyorum..:sm_confused:
ve açıkçası benimde tedirginliklerim yok değil :çok üzgünüm: ömrümüz olursa yaşayıp göreceğiz inş..
kalpten diliyorum inş. rabbimden isteyelim hayırlı zamanda ve hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve tüm isteyenlere inş.. :Saruboceq:

Korunurken var olan sorunlarımızla yüzleşme erteleniyor bence asıl sorun da o, bekarken veya evlendiğimiz zaman tam almıyla tüm tahlillerimizi yapdırmış olsaydık sorunlarla karşılaşmazdık bence. Çocuk istemeye başlayıncada çok az insan herşey yolundamı die doktora gidiyor, aklımız başımıza çocuk istemeye başlayıpda aradan 1 yıl geçince geliyor :jeyyar: Çevremdeki bekar veya yeni evli herkezi şimdiden doktora yönlendiriyorum keşke birileri de bizi zamanında uyarsaydı

amin canım sağol inş.

çok doğru söylüyosun ama şöyle de bi durum var
benim 2.5 yıl hiçbir problemim yoktu
hepsi sonradan başladı.kisitm çıkalı daha 6 ay oldu
o yüzden bence 1 taneden sonra korunmak daha mantıklı

hoş geldin dimplehawk... borçlar yavaş yavaş bitiyor bizde aynı durumdaydık şükür şimdi biraz daha rahatladık... inşallah borçsuz harçsız bebişli günleri görürsün

selam kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3
misafirlerim olduğu için-ve de pc de bana yer kalmadığı içinnnnn-iki gündür yokum ama geç olsunda güç olmasın demişler dimiiiiiiiii
yeni yılda umutlarımız yeşersin dileklerimiz gerçekleşsin kucaklarımız bebişlerimizle dolsun evlerimiz cennet olsun dertlerimiz bitsin mutluluk gelsin sevgi sarsın dört bir yanımızııı tüm güzellikler sizlerin olsun yeni yılınız kutlu olsunnnn​

harikasın a.s
sizin gibi duyarlı inançlı insanlarla birarada olduğum için çok mutluyum Şeniz

hoş geldin dimplehawk... borçlar yavaş yavaş bitiyor bizde aynı durumdaydık şükür şimdi biraz daha rahatladık... inşallah borçsuz harçsız bebişli günleri görürsün

hoşbulduk arkadaşım :teytey:
çok şükür allahımaaa :sm_cool:

merhaba canlarım nasılsınız?ben bugun bomba gıbıyım çünkü bugun dogum günüm hihoyyyt delikafadulden :sm_cool: bır yas yaslandım ama olsun bu yıl bebısımı kucgıma alacagım ALLAH nasip ederse.ılk kez gunler aylar gecsın dıye heyecanla beklıyorum bu yıl.dilerim herkes için saglıklı,mutlu ve barış içinde gecen bir yıl olur.....

bu arada yenı gelen arkadaslarıma da hosgeldın demek ıstıyorum....bizim topiğimiz bır harıka alısınca vazgecemeyeceksınız :)
bu arada korunma konusunda ben sanslıyım sanırım polikistikover oldugumu evlendıgım ılk aylarda ögrendım.ve korunmayı bıraktım sorunun ne oldugunu bılırsek basımıza geleceklerı ve nasıl bır yol ızlemeız gerektıgınıde bılırız.umarım rabbım dileyen herkesın kucgını bebıslerle doldursun.

hoşbulduk yerimseniben evet çok sevdim ben burayııı kaydirigubbakcemile5
polikistikover nedir? biraz özetler misin lütfen.
ben 3-4 ay önce kontrol amaçlı dr gittim ultrason istedi ve şükür ki bi problem olmadığını söyledi. :asigim:

ve unutmadan DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..Şeniz
hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inş.

doğum günün kutlu olsun ve kucağın bebeğinin kokusuna doysun :)

canım benim.dogum günün kutlu olsun.iyiki dogdun ALHAAANNNNNNNN.SENİ SEVİYORUZ.BEBİŞİMİZ NASIL .başladımı kıpraşmaya.ay yerim ben onun poposunu...bi dogsunda azıcık ısırak demi...kaydirigubbakcemile3

ALLAH kabul etsin.2009, kimselerin savaş yüzünden ölmedigi bir yıl olsun insallah..
benimde keyfim yok.öle boş boş oturuyom.ah ah evde olmak vardı şimdi....mirmirmirmir

bu bir yumurtalık hastalığı.her ay yumurtlama olmayabılıyo yada yumurta gereklı olgunluga erısmeden kıste dönuşmesi.yumurtalıklarda küçük küçük kıstlerın olusumu kısacası.şükürler olsunkı rabbım bana bebegımı nasıp ettı ama bu hastalıktan dolayı uzun yıllar bebegı olmayanşlar cok.bu yuzden ben çok sanslıyım şükürler olsun. bu arada ıyı dıleklerın için tesekkür ederım...

BURCUM SOBELEDİM SENİ.NASILSIN FISTIK.2009 DA SENDE BEBEGİNİ KUCAGINA ALIRSIN İNSALLAH...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ah canım bende sızı cooooook sevıyorum canım.bebısımde iyi teyzesı bazan kıprastıgını hıssedıyorum ama tam emın olamıyorum . fisfisfis teyzesı ısırma poposunu yaaa yazık kıyamam ben onaa.

ah canım bende sızı cooooook sevıyorum canım.bebısımde iyi teyzesı bazan kıprastıgını hıssedıyorum ama tam emın olamıyorum . fisfisfis teyzesı ısırma poposunu yaaa yazık kıyamam ben onaa.

canımmmmmm.ay bende kıyamam .küçücük olcek poposu....:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…