Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hosgeldın nazım yaaa bak kımsecıkler yok bende topıklerde gezınıyorum kocişi uyuttum turluyorum

benim kociş beni bekliyor canım tepemdeydide şimdi gitti
çık dedim erkeklerin okuması yasak:jeyyar:yattı ama gece lambasını
kapamadı canım ben çıkayım sana iyi nöbetler yarın iyi olur inş
rahat gireriz siteye öptüm canım iyi gecelermirmirmirmirmirmirmirmir

anacıııım yanlız kaldım kımsecıkler yok nazımda gıttı benı bıraktı ama ben tek basıma korkarıııııım hadı bırılerı gelsın artıkın

canım öncelikle çok çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:
Rabbim şu mübarek günlerde aylarda babacığına ve tüm hastalara acil şifalar versin inşallah:teselli:

günaydın kızlar işde gene kargalar kahveltı yapmadan geldim:1shok:
yine çarşamba oldu benim haftasonu hayallerim başladı pazar
günü olsun 2ye kadar yatıcam kalkmıcam yatağımdan dün gece gene
şekil a görüldüğü gibi geç yattım :çok üzgünüm:artık bünye kaldırmıyor.
ay nekadar karamsar başladım güne hadi sabah cimlastiğinehihoyyyt:dance::sm_cool:

günaydın canlarııım
nazım denef te bu görevi sana devretti heralde.sabah ilk girme ve günaydın deme görevini :)
dün akşam ben fazla girmedim.kociş yoksa bi daha hiç izin vermezdi bana .dün ona bırakayım dedim pc yi.ay ben ne çingeneyim yaa :)
babam için dua eden herkesten allah razı olsun.hastane ameliyatı bugüne ertelemiş.inşallah edilen duaların hürmetine hayırlısıyla atlatacak.
sen nsılsın nazım

günaydın kızlar.ben geldimmmmmmmm.oleyyyyyyyyyyyyyyyysırnaşık şey
nasılsınız bugün bakalım.hepinizi öpt.sositososito

kimse yokmu ya arkadaşlar burdasınız ama yoksunuz iştekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

insallah radyolojim, babanın ameliyatı güzel geçer ve saglıgına kavuşur.tabiki dua edecegiz.sen bizim gardaşımız degilmisin.seni seviyoruz canım kardeşim.

çok geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda iyileşir

gunaydın herkese
radyolojim rabbim babana acil şifalar versin canım
butun gece uyudum kemiklerim dökülüyodu resmen birde rahatlıkla nefes alabilseydim... bunada şükür rabbim kimseye dermasız dert vermesin canlarım
ben arara uğrarım azıcık yatayım öptum hepinizi

geçmiş olsun canım.ya bi dr gitseydin ya....ilaç falan kullanıyonmu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…