Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

teknıkerım nasılsın canım dualarımız baban için ınsallah güzel gececek amelıyatı.
denefım sanada gunaydın canım bakıyorum nesemız yernde aman yerınde olsun
burcucum cok gecmıs olsun canım neyın var kızlar dıkkat edelım kendımıze sız bıze lazımsınız yaw

günaydınnnnnnnnnnn .ne haber canıkom.ben süperim.insallah sabah sabah agzından bal damlıyooooo..

herzaman damlatırız sızın için ne demek sekerım a.s. bende ögleden sonra dr gıdecem su kısciklerım ne durumdaymıs dr bakacak ona göre klomen verecek yıne hayırlısı bakalım

canlarım benım bıraz işlerım var dr gıdecem malum temızlık vaktı işim bitince görüşürüz güzeller

alhanım çok sağol.kaçtın heralde ben gelene kadar :)
burcum sağolun arkadaşım
sana da tekrar çoook geçmiş olsun
ama böyle evde iyileşmeyi beklemekle olmaz ki be canım
doktora gitsen?belki enfeksiyon felan kaptın.belki ilaç vitamin felan verir.daha çabuk toparlarsın.
allah acil şifa versin.
esracım günaydın.
nasılsın

burcucum cok gecmıs olsun canım neyın var kızlar dıkkat edelım kendımıze sız bıze lazımsınız yaw[/QUOTE]

canım cok teşekkur ederim solunumyolları enfeksiyou canım ciğerlerim üşütmüşüm nefes almakta cok zorlanıyom canım... nekadar zormus nefes alamamk rabbim akciğer hastalarına acil şifa versin onları düşündüm ben 2 gunde böyleysem onlar nasıl zorlanıyorlardır kimbilir:çok üzgünüm:

canım sanada geçmiş olsun inşallh kistlerin kendilinden yok olmustur :Saruboceq:

herzaman damlatırız sızın için ne demek sekerım a.s. bende ögleden sonra dr gıdecem su kısciklerım ne durumdaymıs dr bakacak ona göre klomen verecek yıne hayırlısı bakalım

canım . baktır bakalım şu kisciklerine.söle öbür ay mumtazam çalışşınlarda bebe olsun artık demi...

ya kızlar bu ne yoğun mesajlaşma böle hangibirinize cevap vereceğimi şaşırdım
alhancın inş geçmişdir kisciklerinde birdahaki ay hamiş olursun
radyolojim baban çok iyi olcak allahın izniyle hepimizin duaları kabul olur
inş en kısa zamanda burcucum canım çok geçmiş olsun tekrardan
benimde dün burnum tıkandı ama şimdi iyiyim bende soğuk su içiyorum çok
ne olacak bilmiyorum bu halim.ayyy hepinize vevap yazdımmı acaba ay dur
esrayı unuttum hoşgeldin esra nasılsın canım...

nazcım ya bişey sorcam
bu kk ticaret ne oluyo
denefte 1 yazıyodu baktım sen mesaj yazmışsın oraya
ne olduğunu biliyomusun

baktım ama bana uygun bısey bulamadım yaaaa sevgılı kocacıgım sagolsun ıstese bulur bana ama hıc calıstırma taraftarı degıl ne yapcam bılmıyorum yaa

baktım ama bana uygun bısey bulamadım yaaaa sevgılı kocacıgım sagolsun ıstese bulur bana ama hıc calıstırma taraftarı degıl ne yapcam bılmıyorum yaa

hayatım ne işin var çalışmakla yaa
otur evinde yap yemeğini temzliğini mis gib ooohhh yan gel keyfine bak
hem çalışıp hem evle ilgilenmek çok zor bişey.ben kaç parçaya ayrılacağımı şaşırıyorum valla.
ya da ben çok beceriksizim :)

yaaa ben buraya yabancıyım canım 1 senedır tekbır arkadasım yok hep esımın tarafı evde oturarak ben nasıl cevre arkadas edınecem.hem bılmdıgım yer canım çok sıkılıyor kendıme bır ugraş olsun istıyorum yaaa

bıde su evlılık takvımınden yapayım dedım olmadı yaaaa

nazcım ya bişey sorcam
bu kk ticaret ne oluyo
denefte 1 yazıyodu baktım sen mesaj yazmışsın oraya
ne olduğunu biliyomusun

radyoloim ordan birbirimize negatif yada pozitif diye seçim yapıyoruz
bende tesadüfen girdim bazı arkadaşlarda oranın 1,2,3 olduğunu görünce dedim
bakim burdada bişiy var üzerine tıklayın oluyor zaten bende tesadüfen yapdıma.s

alhan onu nasıl yapacağını sık sorullan sorularda bulursun canım
ben öle yadım ben yapdıysam sende yaparsın kaydirigubbakcemile

yok ben de çözdüm nasıl yapıldığını da
ticaretle felan alakası yok o zaman
ben de reklamı yapılan ürünlerden felan alınınca mı 1-2 oluyo diye merak ettim de
ondan bi sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…