Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

radyolojim bugün yoğunsun yani.
hem iğne telaşı hem iş günççççç analrısn işte.
hadi boo bol beslne gündüzden.misafir de kabul etme hadi hayırlsı

nehir seni az önce başka topikte misafir görüdm be gülüm:))))))
maşallah hemen buraya zırplamışsın

Ben heryerdeyimkaydirigubbakcemile2
Oraya ilk zamanlarından beri bakarım.. Ohoooo sesizce misafir olarak geldiğim okadar çok yer varkiHelede hamişlerle ilgiliyse hiç kaçırmamhihoyyyt

ben heryerdeyimkaydirigubbakcemile2
oraya ilk zamanlarından beri bakarım.. Ohoooo sesizce misafir olarak geldiğim okadar çok yer varkihelede hamişlerle ilgiliyse hiç kaçırmamhihoyyyt

korkulur senden be bacım
aman aman gel benim eve de misafir ,
heryere gidiyornd abana mı gelmiyon bir tek
aşkolsun

Yok beee.. Benimkisi gariban merakı işte:teselli:
Ne hissediyorlar, napıyorlar felan. Zararsızım yani.
Sen çalışıyorsun ben çalışıyorum nasıl gelem swetim. ınşallah bebiş doğduktan sonra. Zaten bu tarafta oturuyorsun kalkar gelirim bebişi görmeye hazır ol :))

gel bacım çok sevinirm.
c.tesi günü biraz stresli idim.yani sinirlerim bozuktuı ama dışarı vuramadım galiba o yzüden de uyuyamadı.
ama uyuyamadıkça da sinirlerim bozuldu.
neyse yarım saat dalıp uyanıyorudm galiba bir ara.
hangi ara rüya görüdm ise o stres ile kabus oldu tabi.
rüyamda biizm evde ki tezgaha mutafak tüpü yerlerştiyoruz ki doğlagazlı yani, saçmlaık işte ,
onun borusunu çıkarıyoruz eşimle.
ben bir kapak daha çıakrıyorum.eşim giidyor yanımdan ,ortalığı birden gaz sarıyor.
boğuluyorum ,heryeri bulanık görüyorum.cama doğru gimeye çaışıyorum.gidemiyorum gözlerim artık net görmüyor .
hemn dönüp tüpü kaatıyorum.
gaz kesiliyor cama gidiyorum .bebeğime bir şey olmasın diye düşünüyorum ama hala neffes alamıyorum.
o sırada dışraısı garip ve karanlık.
eşimin babası evin ordan elinde fenerl ile yürüyor ama fenerin ışığını biel sis kapatmış gibi. korkuyorum nefes almaya çalışırken bir yandan bağaırmaya başlamışım.
eşim beni uyandıracağım diye bana seslenirklen ben avazım çıktığı akdar bağırarak uyandım .o da korktu uzun çığılığı duyunca,o d abağırdı ,
sorna sakinleitim uyumaya çalıştım.yavrucğum bir oraya bir oraya çarpıyor bir baktım korkmuş kıızm benim de,teyzeleri nsıl epeyce çarptı durud bana içim titredi valla .
kendime kızdım snra bu akdar stres yapacak ne var diye
neyse işte böyle.nehir bacım bne deli miyim ne

selam kızlar nasılsınız..swetim rüyan hayırlara çıksın inşş.bidahada stres yapma canım bebişi düşün olurmu

ya nehirim.benim de kafama takıldı saat söylemedi.sorsammı acaba.saati önemli değildir heralde o kadaar
radyolojim bugün yoğunsun yani.
hem iğne telaşı hem iş günççççç analrısn işte.
hadi boo bol beslne gündüzden.misafir de kabul etme hadi hayırlsı

evet canım.tatlı bi heyecanım var.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.güzel düşünmeye olumlu düşünmeye alışıyorum ama ok ta ümitlenmek istemiyorum.kaç ay uğraşıp ta denk getiremeyenler var.hayırlısını diliyorum şimdi de.herzaman olduğu gibi

evet rüya tamamı ile saçma sapan ama psikolojik bir şey.
ben sıkıntı da olursama kabus görürüö.
ama bebeğimin etkilenmesine üzüldüm.
aniden fırladım çünkü.
çok komik oluyor yavç
korku filmi giib.
birden bağırarak çığlık çığlığa yatağun içinde oturrr vaziyete geliyorum.
gzöerlim ayrılmış bir şeiklde.
yazık kocacığıma ödü patlıyorç
ama bu defa bebeğiem acıdım yazık yavrum çok korktuç

selam... dimplehawk,radyolojim

radyolojim,ben yumurtlama takibine girdiğim zaman dr.bana pregnyl 5000iu iğnesi vermişti vurulduktan sonra istediğin zaman (o günü geçirmemek koşuluyla).....yapılabilir...istersen dr.bir konuş....Allah emeğini boşa çıkarmısın:Saruboceq:

günaydın arkadaşlarımm kaydirigubbakcemile5

anca gelebildim dişçideydim :1closedeyes: kaplama için kesim yapıldı.. benneyaptımki diş çekiminden daha zor bişeyy :1no2:
denefim, nevincim selamlarınızı aldım ve aleyküm selam arkadaşlarımm

radyolojim işin zor kısmını atlattınn hadi bakalım hayırlısı inş. biz de seni çok seviyoruzz.. Şeniz

gülyüzüm banada pregnyl 5000 verdi.ama iki tane vurulacak dedi.zaman söylemedi.demekki önemli değilmiş.bugün ve yarın ilişki olsun dedi.
teşekkür ederim canım.sormama gerek yok o zaman.

çileğim bilmiyorum.zoru atlattımmı atlatmadımmı
ama inşallah bundan sonrası daha zor olmasın.yani bu ay tutmazsa daha ok işim var.hsg var.en önemlisi yani

SLM kızlarrrrrrrrr ben geldim hepinizzzz nasılsınız neler yaptınızzz görüşmeyeli
kisme yok bende çıkıyorum şimdilik görüşmek üzere byyyyy:CüvCüv:

ben umutluyum inş. canımm.. :CüvCüv:
hem Rabbim hakkımızda en hayırlısını bilir ve dua edene verir inş. a.s
bunu düşünüp tevekkül ettiğinde umutsuzluk ya da mutsuzluk hissine kapılmıyorsun yerimseniben

şu altta konuyu okuyan üyerli gösteren bölüm varya orada tek görülünce kendimi ıssız bir salond abekliyor ve kendi kendine knuşuyormuş gibi hissediyorum.
yine aynı offf be neredesinzi bir nöbetçi bırakın bari yaaaaa
korkuyorum ama ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…