Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selamlr denefim ben geldim sen gidiyosun.
bizde bugün kaynımın evine gittik.bayağı uzak onların evi bize 60 km felan var.eltim hamiş biliyosunuz.alhanla aynı hemen hemen.karnı kocaman olmuş ne güzel.rabbim bize de nasip edecek inş.
ben de yoruldum bugün. yarın iş var.muayene var
alhanım seni görüyorum nasılsın canım.

ıyıym canım sen nasılsın?eltın hamıs ya işler sanamı kaldı bugün?nasıl ıyıdr ınsallh bebıse ısım buldularmı?

ıyıym canım sen nasılsın?eltın hamıs ya işler sanamı kaldı bugün?nasıl ıyıdr ınsallh bebıse ısım buldularmı?

canım bayağı kalabalık gittik
eşimin iki yengesi de vardı.ben pek bişey yapmadım.zaten eltim yemekleri felan hazırlamıştı.biz sadece bulaşıkların makinaya yerleşmesine bi se sofranın toplanmasıyla çaya yardım ettik.bebeğe isim bulmuşlar ama iç beğenmedim.behiye beyza düşünüyolarmış.kesin değilmiş.
behiye bi çocuk için hiç güzel bir isim değil ama nerden çıktı anlamadım
benim kaynımla eltimin ikisi de hocalar.kesin dini bir isimdir.alımlı kadın demekmiş.kendileri bilir tabi değil mi

hayırlısı olsun canım tabıkı anne babasının hakkıdır ısmı koymak.teyzesı kızım ıcın dua et olurmu?erken gekmye kalkmaz ınsallah.ama bısey dıcem ben hareketlerını hıcbır zaman yukarda hıssetmedımkı hep asagılarda tekme atıyodu acaba hep ordamıydıkı?offf kafam karısık cok...

korkma canım hiçbişeycikler olmayacak inş.

iyigeceler alhanım radyolojim daha erken gelecekdim net yokdu
alhan canım korkma bişiycik olmazz allah korur sizi

sagol nazım sen geldın ama ben kacıyorum.erken geleydın kız bıraz....neyse cok öpüyorum hepınızı.yarın görüşmek üzere kızlar....

ben geldim ama kimsecikler yok çıkıyorum bendesenağlama

alhancım,bebişin allaha emanet inşallah birşeycikler olmayacak...

Günaydın günaydın günaydın.....

Şaşırdınız dimi?Arada şaşırtıyorum böyle işte....

Kocişi işe gönderdim,bi günaydın diyim dedim arkadaşlarıma...

Sabah şekerleri Swetime ve Çileğime selamlar,sevgiler,öpücükler....

Alhancım,geçmiş olsun bacım,Allahın izniyle her şey yolunda gidecek ama sen tedbiri elden bırakma,istirahat et tatlım...Annemde Nehirde yaşamış bunları,çok aşağıdaymış,annem sanki kucağımda oturuyordu,okadar aşağıdaydı der,doğuma kadar yatmış sadece tuvalet için kalkmasına izin varmış.Ama gördüğünüz gibi sapasağlam dünyada çok şükür:)))

günaydın günaydın nevinim sanada günaydın...
alhanım bacım yatman gerekiyosa yat canım.olsun aslan yata yata büyürmüş derler.gerçi senin ki kızdı...olsun oda yata yata güzelleşşin.
çilegim ve swethome bacılarım gelmemiş...kızla hepinizi öpüyorum.şimdi kalkayım biraz işler var.öpt bacılar hepinizi..

günaydın
hanımlar
geçömişi oıkumaktan mesaj yazmadım.
çok kaynatmışsınız.
hadi bakem bazı haberler iyi bazılarıda iyiyie dönecek inşallah.
alhanım yaztıyorusn o zaman canım .yorma bebeişi.dışarıyı merak etmiştir.
bir bakem diye eğilmiştie.
sen yat dinlern o gri yukarı yuvasına çıkar inşallah canım.benm.
allah hepimizin gönlünden geçen hayırları verisn.

Günaydın herkese.
Sabah sabah gelir gelmez bir müşteri canımı çooooook sıktı. Hiç keyfim yok şu an.

Alhanın aynen ablamın dediği gibi. Annemin rahim açılması 4.-5. ayda başlamış. Ve doktor geç farkedilmiş demiş. Annem doktora yukarda annem oturuyor ona çıkabilirmiyim demiş. Doktorda anneme ben sana yataktan kalkmayacaksın sen bana merdiven çıkabilirmiyim diye soruyorsun demiş.
Annem 9 ayın sonuna kadar hep yatmış. (Allah razı olsun) Ama annem diyor 1 gün bile erken gelmedin.
Bütün işleri babam ve yukarki katta oturan ananem ve yengem yapmış.
Annem kılımı kıpırdatmadım der. Sadece doktor kontrolü için çıkmış evden.
Yani önce tedbir.

Senin çok ciddi bir durumun yok daha ama bol bol yat alhanım. Yorma kendini. Tedbir bizden takdir Allah'tan..

Nehır baım senın acelecı olduĞun taaa anne karnında bellı mıŞ.
Allahtan annen tedbırlı ÇıkmıŞta ,ıÇerde durabılmıŞsın kıızm :)))))))

günaydın canım arkadaşlarım.
ben kotrolümü olup geldim.yumoş 20 mm olmuş.bu akşam iki tane çatlatma iğnesi yapılacak.
gayet güzel dedi doktorum.rahim de çok uygun şuanda dedi.işte ööle.
alhanım.senin bebişini de doktoruma sordum.hiç farketmez dedi.erken doğum belirtisi olabilir mi dedim.yok dedi.korkma canım.ama tedbiri de elden bırakma.
denef swet nevin nehir ilek ve diğer bütün arkadaşlarım.sizi seviyorum.günaydııınnn
bu arada bebekecem martın ilk haftalarında doğum yapacaktı.inşallah hayırlısıyla almıştır bebişini kucağına.darısı diğer hamişlerimizin başına

radyolojim hadi hayrılrıs olsun canım.
inaşşah ilkinde kavuşurusn mutlu son a.bebeğim.
yine de rabbim en hayırlsı olanı verisn.
ama senide üzmesin tabi dileimiz.
bebekecem ayy maşallah zaman ne çabuk geçiyorrrrrr
haber alırısan haber ver bzie de canım.ve bziden selma söyle hayatım.

Nehİr baım senİn acelecİ olduĞun taaa anne karnında bellİ mİŞ.
Allahtan annen tedbİrlİ ÇıkmıŞta ,İÇerde durabİlmİŞsİn kıızm :)))))))

Aaa ne aceleciliğimi gördün kızzzz:dilcikar:
Osa olsa anne karnından beri problemmişim derim kendime:sm_cool:

Ohhh maşallah sübhanallah.. Sonunda radyolojim yaa.. Elhamdülillah..
Ohh çatlat bakalım yumurtalarını...
Kaç saat sonra dedi:jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol:Şaka şaka kızma sakınsırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…