Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyorswethome cnm kızın olacakmiş hayırlı olsun cnmnasılsınız kızlar inş iyisinidir benden sonra hamiş kaln vramı

merhaba
ne güzel lobide bayağı insa var
hye arkdaşalr mutşu oldum
esra sağol canım
allahım sizlere de verisn inşallah.
yok canım henüzama tedaviye başlayan arkadaşalrımzı var.
çilelim sen olurudn sen deyoksun ne zaman gelsem deli olsum
myope seni görüyoprum selamlar

slm kızlar...............esra,patria kacaklar sobeeeeeeeee...........nbr kızlar ıyımısınız hersey yolunda mı???????
radyolojım hadı bakım catlat su yumosunu bebışin hemen kossun ınsallah,yumosun bebıs olsun canımmmmmm:Saruboceq:
alhanım cok gecmıs olsun bacım yat dınlen care yok bıde seyı soracagım dr bebısın asagıda oldugunu nasıl anladı ultrasonla fılan mı alt muayene mı merak ettım........ah su nazlı bebeler hayırlarla ve saglıkla bı gelseler hepımıze:Saruboceq:
nehııııııırrr demek sende nazlı bebısmıssın annecıgını bızım yaramazlar gıbı yatırmıssın ha???:mymeka:cok sukur kı aramızdasın canım.........nevını mı de opuyorum........kaydirigubbakcemile5
svetım hayırlara cıksın ruyan hamıslık ılerledıkce kabus gorulurmus bacım karnın agırlasıyor yayerimsenibenbu yuzden sırtustu degıl de yan yatmak gerekırmıs karın ve gogusler kalbe baskı yapmasın dıye........:smiley-cool:
denefım nbr kosturmaca mı?????a.s.gulyuzum sende yoksun gezmelere mı kactın bacım nerdesınlülülülülülüŞeniz
myhopem nbr??ıyısınız ınsallah dımı canım????ya kızlar mumudan bır hbr alabılen yok mu?????????ıyıdır ınsallah.........
yarın benım de tup bebek merkezındekı dr uma kontrolum var...yoluzak bıraz sehırler arası gıdıp gelıyoruz....ınsallah hayırlı haberlerle dönerım:Saruboceq::Saruboceq:
çilegım,pınkım ve sayamadıgım herkes gelın bı opem:1hug:

Son düzenleme:
bende senii öpimm lotuscum a.s. hoşgeldin a.s.

swetcim her an burda olmasam da ben buralardayımm... sen yaz ben okuyorumm merak etme a.s

kızlar ben geldim yine
az önce çatlatma iğnemi oldum.bugün benim için çok dua edermmisiniz.nooollurr.
bugün herkesin duasına çok ihtiyacım var.hepinizden allah razı olsun.
ben artık evime gideyim.çok değişik duygular içerisindeyim.ümidimin kırılmasını istemiyorum.rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
haydin hepiniz öpülldünüz canlarııımmm

ta ta ta taammm kaydirigubbakcemile2
işte özel gün gedi çattıı :jeyyar:

merak etme radyolojimm inş. dualarım seninle olacak inş.
bir de okunması gereken bi dua varr onu da okumayı unutma.. çok rahat ol ve sakın olumsuz düşünmee
tevekkül et.. bu çok etkiliyor biliyorsun a.s

amin radyolojim amin
allahım cümle hayır ve güzel olanı senden yana etisn.
melekler yardımına gelsin inşallah
ay canım heyecan yapma .korkmasın bebeişimiz.olmaz mı
hakkında hayırslı tabi canımç
allah gönlüne göre verisn

ıyı aksamlar ccanlarım bugunden berı net yoktu gelemedım.. nasılsınız?
esracım nasılsın canım özlettın kendını arada bır hatrımızı sor yahu olmuyor bööle.
kımsecıkler yok yaw nerdesınız?????
lotusum dr ultrasonla baktı bebek asagıya ınmıs dedı.zaten elle muayene ıstemem.rahım acıklıgın var falan demedı rabbım buyuk ne derse razıyım ben...
radyolojım canım aradasım kızım ve ben duacınız bugece.hayırlara vesıle olur ınsallah...

hangi dua çilekim
ben bilmiyorum galiba

alhancım nasılsın cnm bebeişsin nasıl cnm ben fazla nette girmiyom cnm bunuda söylemiştim zaten arada işte böyle kaçamak yapıyom sizleri merak ediyom nasıl gidiyor hamilelik cnm radyolojim dualarımız seninle cnm inş en kısa zamanda yavruna kavuşursun cnm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol esroşum.perşembe günü belli olur belki son durum.perşembe kontrolüm var çünkü.doktor kanda test isterse belli olur.tabi perşembe nası gelir onu da bilmiyorum artık.inşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız

kızlaaarrr
müjdemi isteriiim
bebekecem 10 martta sezeryanla kızı meleknazı kucağına almış
ikisi de çok iiyilermiş.allah analı babalı büyütsün
darısı da bizim hamişlerimize ve de bizlere

iyiakşamlar kızlar radyolojim darısı senin başına canım bebekeceminde gözü aydın
allah analı babalı büyütsün inş amin.
canım senin şimdi çatlatma inen oldu ya bu ara çalışmalarmı olacak yani
benimki de soru ya olmadan nasıl olacakki anlamıyorumki böle şeylerden pek
bu gece senin için dua edeceğim canım allah yardımcın olsun inş.

nerdesiniz yahu şimki kociş gelecek çıkacağım gündüzleri ben yokken kaynatıyonuz
gece kimse yok ofofof

selam kızlar sürekli yattığım için sizlerden ayrı kalıyorum

çok çok fazla mide bulantım olduğu için çok halzizim şikayet etmiyorum hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alayım bu günleri unuturum

sizleri çok öpüyorum herkeze iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…