Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ay arkadaşlarım..çok güzel bi haber aldım ya.burda kk da tanıştıgım arkadaşım.2.bebegini istiyodu senelerdir.şimdi hamile ..ve benle yaşıt.demekki napcez umudumuzu kesmicez...sositososito

:lepi:çok güzel bir haber ya...darısı başımıza inşallah

noluyor ya iki dak ayrıldım radyolojiyle msn de konuşuyorduk muhabbete bak
slm kızlar slm denefim demek ki napcez her zaman umutlu olcez

hoşgeldiniz güzel hanımlar.
aa denefim sen umudunu hiç yitirmemiştin ki zaten
biizde yitirmediydik senin için.biz şimdi haziranı bekliyoruz değil mi canım.bu sefer onikiden vurup ikiz yapıyomuşsun.ay ne güzel olur.
gülyüzüm hayırlısını diliyorum canım.cinsiyet seçme gibi bi lüksümüz yok.rabbim neyi uygun görürse artık.hepimizinki sağlıklı olsun da.
bu arada alhanla konuştum şimdi.şeker yüklemesi yapılmış.sonuçlarını pazartesi günü alıcakmış.bebişimiz iyiymiş.750 gr olmuş maşşallah. ayyyy :))))
yalnız bebi başaşağı dönmüş demiş doktor.ve aşşağı inmiş demiş.yine dikkat etmesi gerekiyomuş yani.şimdi müsait değilmiş.ayrıntılarını kendisi gelince anlatır.canım benim inşallah korktuğumuz şeyler olmaz.alhanımız ve diğer hamişlerimiz zamanları dolunca alırlar bebeklerinii kucaklarına

Ben geldim dur radyolojim aşağıdayken hemen soram.

Doktora gittimde doktor bugün yokmuş, pazartesi göstereceğim sonucu.
Ama mr sonucunu aldım.

Yorumunda yazıyorki:

Medial menisküs posterior hornda grade 1 dejenerasyon,
Eklem içerisinde minimal effüzyon.

..muş radyolojim. Ama anladığım kadarıyla:roflol: ciddi birşey yok.

Bu arada hoşglediniz hanımlar. Gülyüzüm iyi olmana çok sevindim. ınşallah dahada iyi olacaksın.
Denef ablam bende okudum o dediğin kişiyi. ınşallah inşallah umut kesmek yok tabiki.
Rabbim 'ol ' diyecek yalnızca. ınşallah...

Naz başka birşey olsa neysede. Orası çooook önemli yani. Bir çok hastalığın başlangıç yeri. Bir daha olursa doktora tamammı?

canım sıvı varmış dizinde
o kadr önemli değil.ilaçla kurutuluyor.zaten minimalmiş.grade 1 dejenerasyon da çok önemli değil.grade 3 olunca ameliyat ediyolar.demekki menüsküsünde tam bi yırtılma yok.ama dikkat et canım

CADIARZUCADIARZU
Teşekkür ederim radyolojim.. İyi sevindim. Sonuçta birşey olduğu ortadaydı ama hafifmiş çok şükür. Pazarteside tedavisine başlar herhalde. Artık ilaç milaç neyse.
Tekrardan teşekkür ederim heç bişey anlamamıştım:roflol: Anneciğimede veririm müjdeyi. Rahatlar kadıncağız:teselli:

nehircim tamam canım anladım senia.s
tekrardan geçmiş olsun bak radyolojimde önemli değil demiş yıttın yani :teytey:
bu denefde jet hızıyla yazıp çıkıyor ya yetişemiyoırum vallahi:roflol::roflol: sonrada
ben yaşlandım diyor :mymeka: öle dimi ama :sm_confused:

valla ne diyim denef te yaşlıysa ben ölüyüm o zaman.
kadının enerjisine hayranım.şahsen bende yok o enerji.o hayata bağlılık.o pozitiflik
maşallah maşallah maaşallah 41 kerre

iyi akşamlar arkadaşlarrr
fazla kalamıcam slm vermek istedim
öptüm hepinizi a.s.

bende çıkıyorum şimdi
bi daha ne zaman gelirim allah bilir.
eşimin kardeşi bizde olucak bu akşam.yarın akşama kadar.eşimle ikisinden bana fırsat kalmaz.
öpüldünüz canlarım
ilk fırsatta görüşmek üzere

aaaa nerde bu topıgın hatunları bakayım bugun cumartesı yarın tatıl erken yatılmaz kımse yok mu bacılar
denef ne guzel bı haber demek ıkncıye hamıs arkadas masallah
nehırcım cok gecmıs olsun sanırım sımdılık cok onemlı degıl ama dıkkatte fayda var canım....a.s
radyolojı canım bızde care tukenmez once ALLAH bı sekılde buyutcez bacım o yumosları oyle olmassa baska turlu.....baby yapıcaz onları merak etme sen....sengözlerimebaksanab
gulyuzum denk gelemıyoruz guzel bacım senınle........:1no2:a.s.
alhanım neymıs o seker yuklemesı:1shok:bıde bebenın durusu degısmıs demek yahu bu devrın hamıslerı nelerle ugrasıyoruz eskıden boyle seyler yok muydu,mılletın haberı mı yoktu bılmem:sm_confused:cooookkkkk gecmıs olsun alhanıma.s.:Saruboceq:
myhopem sagol canım bız ıyıyız sukur....herkese duacıyız......ınsallah sızde ıyısınızdır...:Saruboceq:
naz,pınk,cılek,nevın ve sayamadıgım herkes umarım hersey yolundadır ..........herkesı opuyoruzŞeniz

günaydınnnn bu topiğin çalışkan hanımları eee tabi bugün pazar
tembellik yapmak hakkınız bende erken kalkdım kankim gelecekdi kahvaltıya uykuya yenik düştü
gelsinde ben ona kahvaltı verecekmiyim bakalım sofra kaldı çay kaldı kociiş erken gitti
yanlızım ben ya hadi kalkın uyanınnnnnn.

topiğin güzel anneleri ve adayları tünaydın....hepinize iyi pazarlar....

lotusum,sen gece kuşusun bacım ondan denk gelemiyoruz...iki günden beri bilgeyle beraberiz...aslında gece 3 ten aşağıya yatmıyoruz ama nette değiliz...dertleşiyoruz...iki üç güne kadar işbaşı yapacak o yüzden bugün gidiyor...

nehircim,senin adına sevindim,menüsküsün ilaçla tedavisi olduğunu pek bilmiyordum...inşallah iyileşirsin biran önce

selam kızlar.nasılsınız.yazdıklarınızı okudum.hızıma yetişmemekten bahsetmişiniz.olurmu canlar.benle siz bir olurmu.arada 10 yaş var yaklaşık...şimdi çıkmam lazım.kusura bakmayın.öpüldünüz kızlar...

slm canlarım pazar gününüz nasıl gectı?benım ıyıydı kayınvalıdemlerden geldık şimdi.bır bakayım dedım bızım hatunlar ne alemde.....evet teknıkerım dün acılamıs size.bıraz canımı sıktı dr.bebek asagıya ınmıs erken henüz dedı.kendımı fazla yormayacakmısım .anlasılan bana yatak yolu görünecek yıne.kendımıde yormuyorum ama ..yengemle konustum bugun hemsıre olur kendısı.bence kendıne bır canta hazırla dedı ne olur ne olmaz dıye.off daha cok erken ama ALLAH ım ne olur bebegım zamanından önce gelmesiiin..... senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…