Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

aminn..
Allah razı olsun arkadaşımm
ne güzel dua ediverdin hemen. Rabbim kabul buyursunn inş.

kızlar neredesiniz
ne yapıyorusnuz
benim hiç halim.yok
ben de sizden dua istiyorum .
perşembe günü şeker tahlilim var. ona gideceğim.biliyorsunuz 1. yüksek çıkmıştı
allah yarımdıcımız olsun.

teşekkürler çilekim.
inşallah öyle olurç
insna yasak oalan karşı biraz meylediyor galiba.
1 haftadır şeker diyeindeyim.
:)))))

swetim allah yardımcın olsun.inşallah bu sefer normal sınırlarda çıkar şekerin.
ama sen şimdi beynini şartlandırırsan şeker diyetindeyim diye daha çok zorlanırsın.düşünmemeye çalış.
bende tatlıları çok severim.ama şimdi rejimde olduğum için yiyemiyorum.hafta sonu kaynımın evine giderken benim en sevdiğim tatlıyı aldık.sööleyemim şimdi canınız çekmesin.herkes gözümün önünde nasıl da yedi.bana da diyolar yemiyomusun hayır dedim.ve hiç te canım istemedi.çünkü yaptığım şeyin bana faydalı olduğunu düşündüm.yersem akşam eve gidince pişman olacağımı ve bütün emeklerimin boşa gideceğini düşündüm.şimdi de çok mutluyum.iyi ki yememişim nefsime yenilip.
iradeli karıyım ben :))

evet arkadaşım katılıyorumm sana.. a.s.
bendee tatlı delisi bi insanım ama senin gibi düşünüp oturuyorum aşağı :roflol:
6 kilo verdimm

ay kızlar ben bir de şöyle düşünüyorum.normal yaşantımd akini yiyeyim ki az oalrak,şeker ne ise o çıksın.şimdi yemezsem hiç düşük çıakr sonra yükselirse farketmeyiz ,:)
hem zaten çok sevmem bazen tutar benim tatlı kririzm.
şu an tututu.
bakkala gititm.bir tane hzır kek aldım.
bir de portkallı bisküvi .yiyorum.delimiyim ne :))))
zaten çarşamba saat 9 dan sonra hiç bir şey yemeyecğeim.:)))))

selam kızlarrrrrrkaydirigubbakcemile3
dün kontrolüm vardı oğluşumu gördümmmm çok iyiymiş doktorum bizi özel bir hastaneye yönlendirdi fetal ayrıntılı usg içinn ayrıntılı neyse de bunu ilk kez duyuyorum neyseee kalbe daha çok bakılacak herhalde ben fetal eko isteyecek zannediyordum ama bunu yeterli gördü herhalde haftaya bir mani olmazsa gidecez inşallahhhh bizden şimdilik haberler bu kadarrrrrrr
bebekimmm çok sevindimm hayırla sağlıkla büyütesin kızını inşallahhhdarısı hepimizin başınaaaaa
swetem inşallah normal çıkacak bu sefer canımmmm
radyolojimmm çatlatmışsın yumoşlarıı inşallah bebişin hemencik geliverir canımmmmm:Saruboceq:
alhanım dikkat et canımm ama stres de yapma bebişin tam zamanında geliverecek kollarına inşallahhhhh
esramm hoşgelmişsin özletme kendini arada uğra canımmmm:1hug:
mumucum siz iyi olun yeterki canımmm arada biz iyiyiz deyin yeter Allaha emanet olun aklımız duamız hep sizinleeee
nevinim aynı halsizlik bende de var havadanmıdır nedir bilmemm:sm_confused:umarım şimdi daha iyisindir canımmmm:1hug:
çileğimmm Allahım tüm dileklerini gerçekleştirsin inşallahhhhhhh canımm:Saruboceq:
pinkim biz iyiyiz sen nasılsınnnnna.s.
nehirim sen nasılsınnnnn:1hug:
denefimmm canım yoğunsun galiba kolay gelsinnnnnnna.s.
berinim zuhalim nazım sizler nasılsınızzzzz:1hug:
gününüz güzel geçsin inşallah hepinizi öpüyoruz canlarımmmmmŞenizŞeniz

myhope ben eh iyi sayılırım malum şu krızden dolayı epey gerginiz inşallah bebegım bunalım yakılmıyordur benim gibi... sen nasılsın inşallah saglıcaklı bı şekılde kucagına alırsın melegını canım

çileğimmm Allahım tüm dileklerini gerçekleştirsin inşallahhhhhhh canımm:Saruboceq:

hayırlısıyla inş. myhopçum.. Allah razı olsun Şeniz
sen de hayırlısıyla, kolay bi doğumla bebişini kucağına alırsın inş.

radyoloji teknikeri;
çilekim ben de 4.5 kilo verdim.devam ediyorum azimle ve kararlılıkla :)

iyi vermişsin sende cnm ne güzell
gebelik öncesi kilo vermek en mantıklısıı ve en güzeli :CüvCüv:

canım aynı dert hepimizde varrr 270 dedi doktorum ayrıntılı usg için ama bulacaz bir şekilde iştee bebişimize herşey feda değil miiiii ama yinede fazla stres yapma onlar hissediyorlar bizi annesii yeterki sağlıklı olsunlar değil mii para bir şekilde bulunur Allah onların yokluğunu göstermesinn inşallah şu krizmidir nedir biran önce biterde herkez rahat bir soluk alırr:Saruboceq:
myhopem inşallah canım
allahdan hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bebiş istiyorum
inş.

inşallahhhhh canımm aminnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
teknoloğum tıkladım canımm maşallah çok tatlıymışşşş Allah nazardan saklasınnnnn

anam cılegım yakaladın bebı ajanlık yapıyodum :) saka saka gecmısı okuyordum geldım .cüüümleten nasılsınız kızlar?
bebekecemne coook sevındım darısı biz hamişlerın basına insallah.
berınım,myhopem,cılegım,swetım,nevınım ,denefım,nehırım,pinkim,nazım hepınız ıyısınızdır ınsallah?

yok cnm :roflol:
az önce teknolog isimli bi arkadaş bi link verdi myhop ondan bahsediyor

hamdolsun alhancımm buna şükür diyelim yuvarlanıp gidiyorruzz iştee :1closedeyes:
sen nasılsın herşey yolunda dimi :CüvCüv:

ipin rengini markasını söle de cnm bu hafta müsait günlerim olacak başlayayım yapmaya cicilerini

ama ben neden göremiyorum teknolog diye birisinin yazısını
bizim topikte mi verdi linki
ben de gözükmüyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…