Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ay öyle uykum var ki.saırım müthiş bir baş ağrısı çekiyorum ondna.
masada uyuklamaya başlamıştım.kimse yok diye ,ama patron hemen geldi.
allahtna biizm buradaki kzı uyanıkmış o uyandırdı beni:)
yoksa adama ilk de olsa hep uyuyorusnuz diyen tiplerden ,yani diline düşmekten kurtuldum çok şükür.
neyse bua rada bloğuna bakacağım ama başağrım geçince çilekim.
ama seni tebrik ederim canımcığım.

tamam swetimm eklemeler de yaptım az önce buyurr :)

poff yaa inş. sıkıntılardan feraha ulaşırımm.. noluyoo banaa böylee :1closedeyes: :bbo:

haydin ben kaçıyomm :a015: .. iyi akşamlar size a.s.

slm kızlar.......bı msj yazıp kacıcam hemen....... merak ettırmeyeyım dıye grdım........bugun grıp oldum canlar her yerım kırılıyor,basım cok agırıyor,tansıyonum dusuk......:çok üzgünüm:yatıyorum evde........:çok üzgünüm:
nehırım sormussun canım asıyı cuma olmustum bugunde dr kontrolum vardı smdılık hersey yolunda ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:
radyolojım ınan dun gece cok dua ettım sana ve hepımıze........ALLAH kabul buyursun ınsallah:Saruboceq:
hepınızı optum kızlar:1hug:

Burdayım çileğim buradyım. Bloğuna baktım öyle geldim :))
Hayırlı akşamlar hanımlar. Bugün hiç giremedim.
Evdeydim bugün, hamur işi yaptım birasçık :))
Yarın sabahtan görüşürüz.
Herkesler iyidir inşallah.. Denef ablamı pek göremiyorum nerelerde acaba. Eskidende iş yerinden girerdi. Ama çok girerdi. Artık hiç girmiyor neredeyse.. Özledik seni ablam olmuyor böyle..
Lotusum aşağılarda görüyorum seni nasılsın?

OOoo geçmiş olsun lotusum. Ben sormadan söylemişsin.
Bol bol dineln. Zaten başka yapabileceğin birşeyde yok. Ama olsun. Kontrolünün iyi olduğuna çok sevindim.
Kesinleştimi cinsiyetleri acaba? Neyse çıkmadıysan cevap verirsin. Allah şifa versin..

selam canlarım nasılsınız.ben anlayamadım ne blogu.nasıl oluyo ...
okadar okudum ama anlayamadım-tatlicadiarzu-
ben çok şükür iyiyim canlarım hep aynu bende...buralardayım.merak etmeyin..

ıyi geceler....

Denefçim selamlar....Merak ediyoz valla gelmediğin zamanlar,alışığız gelmene kuzum.:)))

Bugün daha iyiyim şükür,dün ve ondan önceki gün çok kötüydüm ama bugün iyiyim.Sanırım herkeste var bi halsizlik durumu,havalar çarpıyor heralde:))))

Sen iyi olda,telafi edersin canım benim,olsun...ıyi olduğuu öğreniyoruz yaa,buda yeter:)))

radyolojım ınan dun gece cok dua ettım sana ve hepımıze........ALLAH kabul buyursun ınsallah
selam canlarım
allah razı olsun lotusum.rabbim dualarımızı kabul etsin :Saruboceq:
kızlar ya.belimde ve karnımda çok ağrılar var.adet olucam galiba.adet öncesi sancılar gibi.özellikle belim kopuyor ve bana huzursuzluk veriyor.naapalım.herzaman söylediğim gibi.bu ay olmazsa bi dahaki ay.yeterki hayırlı evlat olsun.sağlıklı evlat olsun.değil mi
nem kaçıyorum.annemden yeni geldim.çok uykum var.hepinize allah rahatlık versin.iyi uykular
Şeniz a.s.

Radyolojim,yumurta çatlama ağrısı onlar,sıkıntı yapma kendine,iyi bir şey yani,yumurtanın çatladığını gösteriyor...

ınşallah güzel şeyler olur içinde canım,yumoş embriyoya dönüşür ve rahmine tutunur güzelce ve sağlıkla inşallah canım...

ıyi geceler herkese,iyi uykular...

hayırlı sabahlarr arkadaşlarımm a.s.

henüz kimse gelmemiş
lotuscum geçmiş olsunn
nehirrr ne yaptın bakiim dün :jeyyar: .. benim de cumt. misafirlerim var diyet bozulcak gene CADIARZU
denef:
selam canlarım nasılsınız.ben anlayamadım ne blogu.nasıl oluyo ...
okadar okudum ama anlayamadım
ben çok şükür iyiyim canlarım hep aynu bende...buralardayım.merak etmeyin..
slm denefim hamdolsun iyiyim..buna şükür yanii :1hug:
ben geçen gün bi blog kurdum kendimee ondan bahsediyorduk cnm kaydirigubbakcemile3
siz de kurun diyordumm kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versinn

Günaydın arkadaşlar.
Nasılsınız
çileikm bloğuna bakıyorum çok güzle olmuş .
Daha inceliyorum yorum yazarım ilerledikçe:)
hayırlsı olsun vblogun

bugün biraz koşturudm geç kaldım off
tamda malzeme teslim edileceği gün .
Canımı sıktı bu olay umraım gelicne ğatron da hım hım konuşmaz değil mi ?

günaydın swethome,günaydın çilegim.....nasılsınız
çilegim ben baktım bloga.emegine saglık.
swethome canım sabah sabah bu ne stres bacım.bırak inceldigi yerden kopsun.aman
ben bu günlerde pek pozitifim ya.agzım kulaklarımda geziyom..kaydirigubbakcemile3:roflol:

oyy oyy maşallah
bacım hep böyle ol
bacım
ay işte stres olur arada ve geçer geçti off ne yaapyım be
değil mi

günaydın kızlar nasılsınız acaba ben pek iyi değilim kocişle atıştık gene
sabah sabah offf bu adam beni deli edecek 2 tane pantolonunu çamaşır suyu yapmış
sonrada ütüsüz pantolonu giyip gitti neymiş ben ütü yapmıyomuşum ay varya
üşütücem kafayı canım pantolonlar mahvolmuş söleyince kabahat oluyor.
sabah sabahda size anlattım ama patlıcaktım yani
denefim swetim nasılsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…