Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım ben su sıkıntıdan dolayı üst komsumu göremedım.onun gunlerı çoktur oda gelemedı.bır göreyım o anlar markadan bır ıkı gune haber verırım ok

radyolojim mesaj silinmiş sanırım milliyetin düzenlediği bir bebek yarışması tıklıyorsun en çok puan alan birinci oluyor teknolog arkadaşın verdiği linkteki bebiş çokkk tatlıydıııı Allahım hepimize nasip etsin inşallahhhhh:Saruboceq:
çileğin resmi nerde pekiiii bende onu göremiyorum amaaaaa:sm_confused:
alhanım hoşgeldinnnnn:1hug:

hosbulduk myhopem ıyıyız şimdilik sen nasılsın?ogluşunu gördün nasıl buyumusmuuu?kılosu boyu ne olmuss?

hosbulduk myhopem ıyıyız şimdilik sen nasılsın?ogluşunu gördün nasıl buyumusmuuu?kılosu boyu ne olmuss?

bizim doktor kilo boy vs söylemiyor yaaaa bakıyor bakıyorr çok iyi maşallah diyor sadeceeeee oda yetiyor ama dün bayağı bir zaman kımıldamamıştı korkuyla girdim usg ye ama elini ağzına götürdü esner gibiiiii annesine mi çekti ne uykucu olacak oğluşum galibaaaaa:roflol::roflol:

ooo çileğim sen işi büyütmüşsün valla
topiğin hayırlı olsun çok güzel olmuş
yeni modellerini bekliyoruz.
takipteyiz ona göre :)

ay yerım ben onun ellerınıı :) bızımkıde söylemıyorda ben soruyorum .ne yüzsüsm dımı?ama hakkımız ınsan merak edıyor yedıklerımız yarıyormu bebıslerımıze dıye?kızım en son 730 gr boyda 30 cm olmus dr cok ıyı dedı.ınsallah ayda 1 kılo alarak gıtse 3 700 ılıe dogursam ohh ne guzel olur..

ooo çileğim sen işi büyütmüşsün valla
topiğin hayırlı olsun çok güzel olmuş
yeni modellerini bekliyoruz.
takipteyiz ona göre :)

evet bu ara buna merak sardım kaydirigubbakcemile3
sağolasın cnm
tamam cnm 2-3 saat içinde müsait olursam yenileri eklemeye çalışıcam bakarsınız :1rolleyes:

olur mu öle şey alhancım :)
ismini başlığını ve yorumunu yazdın mı tamamdır.. birini eksik bırakırsan kabul etmez ama
güle güleee grş üzeree a.s.

alhancımm baktım şimdiii
çifter çifter gelmiş radyolojimle sendenn
tşk arkadaşlarımmm a.s.

Son düzenleme:
ya bende tam benimki de gitmedi diycektim
demekki yavaş gidiyo DEMEKKı NEYMııııŞŞŞ SABIRLI OLMAK LAZIMMMIIIIŞŞŞŞ.HER ZAMAN OLMASI GEREKTıĞı GıBı YANı

sizde kendinize blog kursanıza çok zevkli bişey gamyoncuiremsu
hobilerinizi, yaptıklarını, vs vs paylaşırsınızz
kendi dünyanız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…