Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ne işi olacak ki arkadaşının imalathanesi var boş vakitlerinde
ordan deterjan alıp satıyor orda değdirmiş cinlerim tepeme çıkıyor
ya bide damatlık takımın pantolonu daha çok sinir oldum ben

günaydın arkadaşlarım hayırlı günler olsun
naz geçmiş olsun.canınız sağolsun canım.cana bişey gelmesin.önemli olan o.mal geri yerine gelir.ama insanın canı da sıkılıyo tabi.
bende dün eşimle atıştım biraz ama sonra barışmak zorunda kaldık tabi.malum :)
annemlere gitmiştik akşam.ben hafta sonu annem beni neden aramadı diye biraz üzülmüştüm .kendi kendime sitem etmiştim.eşimde bunu gidip anneme söyledi.bende kızdım neden söyledin diye.erkekler hakkaten bazen çok düşüncesiz davranabiliyolar.bi de dillerinin kemiği hiç yok
denefim canım.ben zaten senle tanıştığımızdan beri senin ya bir kere ya iki kere negatif olduğunu gördüm.sen zaten hep pozitifsin.maşşallah bacıma benim.temmuza kadar topla pozitif enerjileri depola.lazım olcak canım.
çileğim günaydın canım.ne kadar çokörgün varmış meğer seniin.bende bir iki tane sanmıştım.emeğine sağlık
swetim günaydın canım.azıcık ta anlayışlı olsun patronunyaa.hamile kadınsın.bi gün geç kalmışsın noolmuş yani.şurda ne kaldı ki zaten.
bende keyifsizim grip mi olcam nedir.içim eziliyo.sesim değişik çıkıyo.başım ağrıyo.ay hiç olmak istemiyorum yaa.allerjik bronşitim var ya ağır geçiriyorum ben.inşallah olmam

nazım takma kafana aman salla gitsin.akşam hoş geldin dersin,, bi kucaklaşırsınız barışırsınız.:lepi:

denefcim elbet barışırız ama olmazki yani bukadar da yok zamanda iki pantolon birden
nese sabah sabah üzdüm sizidemirmirmirmir

swetim sağolasın cnm :CüvCüv: Şeniz kaydirigubbakcemile5

belli belliii :jeyyar: maşaallah hihoyyyt Allah bozmasın cnm
enerjim bize de yansıyorr ne güzelll :asigim:

nazcım bende aynı soruyu soracaktımm çamaşır suyuyla ne alakası varr :sm_confused:

radyolojim günaydın canım benim.üzme sen kendini..strese girmek yok bu aralar...pozitif ol bacım.saglıgınada dikkat et bacım.
nazım biz sen üzüldün diye üzüldük bacım...,
kızlar bana müsade 10 da hasta gelecek,
hepinizi çok öpüyorum....

sende kendine dikkat et allah kolaylık versin allaha emanet ol denefim
bu arada şu haziran temmuz da gelse artık
ben senden daha çok heyecanlıyım :)

ben iyiyim nazım.seni gördüm daha iyi oldum.

allah ilik versin canım radyolojim çilekim hoşgeldiniz
nasılsınız bakalım radyolojim aman canım hasta olma
senin işlerin var hasta olmaman lazım bende çok üşüdüm sobayı yakdım şimdi
ohhh sıcacık gözünü sevem sobanın tütüyo mütüyo ama üstüne yok:roflol:

evet yaa
aslında kışın sobanın verdiği o sıcaklığın keyfi hiçbişeyde yok.işte biraz da pisliği olmasa herkes soba yakar eminim.bizim evde de doğalgaz sobasının hattı var ama biz kurmuyoruz sobayı.ufo kullanıyoruz.ama çok şükür ki evim çok sıcak.o yüzden şimdilik yetiyo bize.bebişimiz olursa eğer o zaman mecburen doğalgaz sobasını kurarız heralde

ya naz ama sen soba felan deyinc eüşümesiem de yanına kıvrırlıp yatasım geliyor.bacım
gelrim bak ,valla hazır sıcak yeri de buılmuşken ben varya ordan kımıldamam ona göre haaaa

anacım doğalgaz sobası ufonun verdiği sıcaklığı vermiyorki
geçende birine gittim bitarafım dondu valla üşütmüşüm çok fena
reglimde yakın çok sancım oluyor kayınvaldemde donmuş
iyice yakıncada çok para geliyor aman hepsi aynı yani anlıcan
ya naz ama sen soba felan deyinc eüşümesiem de yanına kıvrırlıp yatasım geliyor.bacım
gelrim bak ,valla hazır sıcak yeri de buılmuşken ben varya ordan kımıldamam ona göre haaaa

denefim gel bacım ben zaten hep sobanın arkasındayım kedi gibi
negüzel oluyor valla insanın ilikleri ısınıyor

ayy gerçekten ne güzel olur hee kaydirigubbakcemile2
şöle imkanımız olsa naz lara ışınlansakk sobanın arkasına kıvrılıp muhabbet etsekk delikafadulden
naz da bizee sıcak bi kahve yapsa kaydirigubbakcemile3

bizim apartmanda herkes doğalgaz soba kullanıyo nazım
bizim evler küçük olduğundan ve de etrafı kapalı olduğundan çok çabuk ısınıyor.
bu arada swet bu bebiş çok tatlı yaa.maşallah.benim böyle tatlı bebişim olsa bırak poz verdirmeyi sokağa çıkartmam :)

sorma hem de ne süper olur.
ama ben nane limon isterim.hasta olmadan önce içersem iyi gelir.

gelin bacularım buyrun isteyene çay kahve nane limon servisimiz vardır
ilk içecekler ikram ikinciden sonrası ücrete tabidir kişi başı 1 tl:roflol::roflol:

haklısın radyolojimm kaydirigubbakcemile3
bizde doğalgaz sobası kullanıyoruzz bence çok iyi ısıtıyor biz çok memnunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…