Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım dr rahım buyumesınden kaynaklı dedı ama pipoirikliyim ya ben baska seyler gelıyor aklıma hepp

hemen koydum canım.sizi kırcama kafamı kırarım :)
teşekkür ederim
ama neden hareketli çıkmadı anlamadım

NASILSIN CAN CAN BENDE IYIYIM.. DISARDA NASIL KAR YAGIYOR ONU SEYREDIYORUM.. SIMDI COCUK OLMAK VARDI.. YASLANDIK AYIPLARLAR VALLA KAR TUTAMIYORUZ ISTE..yerimseniben

aa evet hareketli çıkmamışş :1no2:
neysee bugün avatarlara bakarken bu hoşuma gitti ve sabahki konuşmadan sonra sen aklıma geldin oyüzden istedim koymanıı
sen ve eşin :asigim:

allahımm yaa bakıyorum bakıyorumm
bi türlüü resimden bebişi seçemedimm yahuu kaydirigubbakcemile3

aa evet hareketli çıkmamışş :1no2:
neysee bugün avatarlara bakarken bu hoşuma gitti ve sabahki konuşmadan sonra sen aklıma geldin oyüzden istedim koymanıı
sen ve eşin :asigim:

çok sağol canım :)
ama hareketlisi çok güzel gerçekten
ya benim ışığım sarıydı sonra yazınca yeşil oldu.çevrimdışıyken mi sarıoluyo acaba.
neyse

ben hiç sarı ışığa rastlamadımm
acaba belli bi süre aktif olmayınca bekleme modunda mı sarı olyuyoo

sağ tarafta yan profilden başını ve bir elini gördüm sonunda doğrumudur kaydirigubbakcemile3

evet teyzelerı tanıstırayım kızım elif simay yada elif nazzz :)(henüz kesınlesmedı )dr cok cıddı olacak bu kız dediii.agzını bıle acmamıs kızım hanım hanımcık :) rabbım sızlerede nasıp etsıın innnşallahh.

Allah kızını sana bağışlasın canım

bende elini pek seçemedim
daha çok burnu gözleri ve dudakları seçiliyo.
kusura bakma alhancım ama kızın da hiç fotojenik değil yani.iyi poz verememiş :))
insan şöyle ağzını açıp elini de kaldırıp teyzelere öneden poz verir değilmi :))
amin canım benim inşallah

inş. cnm
Allah bağışlasınn alhancımm miniğinii maşaallahhh

radyolojimm olurr olurrr el de sallasın mııı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…