- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #7.341
he valla insanın zoruna gider ya.benim kocadada uyumama hastalıgı var.pazar günleri bile 8 de kalkıyo delü ediyo beni...laelaelaelaelae
ağlayabilir miyimm lütfenn senağlama çok özledim o günlerimi benn :a015:Oyy simitçi nerden bulam şimdi.
Yok be çileğim işteyim. Bi kaç gün evdeydim ama şimdi işteyim.
Ben kızartmamki evde olsamda. Anacığım hazırlardı. Ekmeğimi kızartır, yağını sürer, nesquikimi yapar, yumurtamı pişirir. Ayy evemi gitsem yav:roflol:
Evlenene kadar tadını çıkarmam lazım bu durumun :roflol:
Şİmdi ne yesem. Simitçi bulsam hemen alırdım. Biraz bekleyeyim bakam.
ben bu ay çalışmalara hız katem bari.:jeyyar:..bu gidişle kırk dırt olcem ..çogumun bana nine, nine demeye başlıcak he..kaydirigubbakcemile3:roflol:
belki temmuza kadar kendi gelir bebişim .ay ne güzel olur ya...:sm_cool:
İyiyim çok şükür, idare ediyorum.
Bugün ablama gebelik testi aldım..Sabah birtakım rüyalar gördüm çünkü (hayır olsun)..
Tebiki negatif çıktı. Biliyorduk aslında ama genede işte ...ne bileyim...Adet günüde yarın..Yarına kadar bekleyemedim yani rüyadan sonra...
Gülyüzüm ağrın sızın yokta, yani rahat oturup kalkabiliyormusun mesela? Hızlıca fırlayabilirmisin yerinden, uzun yol yürüyebilir misin?
Yani tedaviye hazır olabilecek misin aynı zamanda? Allah şifa versin inşallah..Ah şu tedaviye gerek kalmasa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?