Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

he valla insanın zoruna gider ya.benim kocadada uyumama hastalıgı var.pazar günleri bile 8 de kalkıyo delü ediyo beni...laelaelaelaelae

he valla insanın zoruna gider ya.benim kocadada uyumama hastalıgı var.pazar günleri bile 8 de kalkıyo delü ediyo beni...laelaelaelaelae

o hastalık kocada değil de bende var denefim de şimdi hastayyım ya öyle bi uyurum ki valla.
dün 1 i geçiyodu yattığımda.sabah gözümü bi açtım 8 i 20 geçiyo.ve 9 da burda olmam lazım.ve yol 50 dk sürüyo.ve de hazırlanmam lazım :)
ama allahtan geç kalınca bişey diyen yok.diğer personel kart basıyo.mecburlar.benim öyle bi meburiyetim yok çok şükür.9 u 20 geçe işteydim

Oyy simitçi nerden bulam şimdi.
Yok be çileğim işteyim. Bi kaç gün evdeydim ama şimdi işteyim.
Ben kızartmamki evde olsamda. Anacığım hazırlardı. Ekmeğimi kızartır, yağını sürer, nesquikimi yapar, yumurtamı pişirir. Ayy evemi gitsem yav:roflol:
Evlenene kadar tadını çıkarmam lazım bu durumun :roflol:

Şımdi ne yesem. Simitçi bulsam hemen alırdım. Biraz bekleyeyim bakam.

Ayy içimden geleni söylüyorum hanımlar. ınşallah hayırla sağlıkla hamilesinizdir. ınşallah bunlar hayırlı sağlıklı hamileliğinizin belirtileridir inşallah.. ıçimden böyle geçiyor napiim..

canım nehirim agzından bal damlıyo guzum.insalah önce radyoloji hamiştir.sonra o abana sıra gelecek.tüm topik olarak baskı yapak barikaydirigubbakcemile
çenemizden kurtulmak için tedaviye gider belkim

canlarım benim.bu işin sırası yok.allah kime nasip ederse önce onun olur.değil mi.ben hep beraber olmak isterim.bak hamişlerimiz ne güzel paylaşıyolar yaşadıklarını.allah bize de nasip edecek inş.
hissediyorum
nehirim hiç oraları karıştırma.aramızda tek bekar sensin ona göre.kafamızı bozup bekarlığımızı hatırlatıp bizi üzme :)
keyfini çıkarmaya bak.evlenince bide sana hatırlatır ağlatırız seni ona göre

Niye ablam belki radyolojimle birlikte sende hamilesindir(inşallah)..Bellimi olur.
Hem senin bebişlerin önceden tedaviyle olmadıki..Yani ümitlenmedende yaşanmazki dimi ama :))

ınşallah gelir ablamada sıra.. Giderler inşallah bu ay sonunda..

keşke bütün kızlar şimdi burda olsalardı
ya ben mavi ayı çok merak ediyom ya.hiç yazmadı bize.lotusum biliyosa sorcam ya...maviaydan haberi varmı diye

ben bu ay çalışmalara hız katem bari.:jeyyar:..bu gidişle kırk dırt olcem ..çogumun bana nine, nine demeye başlıcak he..kaydirigubbakcemile3:roflol:
belki temmuza kadar kendi gelir bebişim .ay ne güzel olur ya...:sm_cool:

ağlayabilir miyimm lütfenn senağlama çok özledim o günlerimi benn :a015:

bellimi olur denefimm hızlandır bence dee :jeyyar: sonra da beni beklee :jeyyar:

Evet simit aldımda, aslında mavi ayla ve acem kızıyla ilgili mesaj yazmıştım. O sıra elektrikler kesildi. Gönderemeden tabi. Bende simit almaya gittim, krem peynir vede kakaolu süt aldım geldim, vede yedim..

Onları bende merak ediyorum diyordum. Acem tedaviden ve o sonuçtan sonra bir daha doğru düzgün girmemişti zaten. Mavi ayda tedavi olma istemiyordu. Şimdi neler yapıyorlar acaba. Yani aynı derdi olan insanlarla konuşmak daha iyi gelirdi diye düşünüyorum ama onların tercihi bu yönde oldu.. Napalım..

acem kızı pek fala takılmazdı bize.ama maviay pek kopmadı bizden .taşındıktan sonra hiç gelmedi.yagmurda arada geliyo kk ya ama yazmadan çıkıyo.bu ayın 18inde mi ne gelmiş en son...onuda çok merak ediyom.insan konuşunca merak ediyo ister istemez.mesela ben gelmesem nasıl merak edersiniz demi güzeller
çilegim insallah canım...seninde güzel haberlerini alırız
afiyet olsun nehirimcokacimcoook

günaydın canımcım,çok şükür oturup kalkmalarım rahat,ev gezmelerine gidebiliyorum,10dk.dan fazla yol yürümedim,sadece yattığım zaman sağa sola dönerken biraz ağrım oluyor o kadar...o da karnıma hala el vuramıyorum,karıncalanma var...o kadarlığına razıyım...

çok dua edin bana,inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamiş olurum...iyileşene kadar tedavim askıda.....

ben artık bizi merak etmeyenleri merak etmiycem.
öyle karar aldım :)
ama denefim senin kaçışın yok sen hep gelmek zorundasın buraya :)
seni hep merak ederim ben
zaten telefonunda var.girmezsen bi ka gün hemen ararım.telini değiştirmediğin sürece izini kaybettiremezsin yani
gülyüzüm günaydın canım

aslında haklısın canım.bizi merak eden zaten buyurur gelir demi topigimize...benden kurtuluşunuz yok.bebegim olsun olmasın hep sizlere destek olacagım...hep yanınızda bulunacagım.sizleri seviyorum ben ya..:1hug:Şeniz

Günaydın gülyüzüm ...ınşallah inşallah inşallah..
Rabbim evlat sahibi olmanızda kolaylıklar versin inşallah.. ınşallah hayırlısıyla gerek kalmaz..
Benimde tek umudum bu yönde..ınşallah..
Radyolojim sen gelme bak hastane hastane dolaşırım istanbuldakaydirigubbakcemile

dualarımız seninle gülyüzüm.insallah canım.....
burdaki bütün arkadaşlarımızın amacı tedavisiz hamile kalabilmek.insallah yüce mevlam hepimizi tez zamanda yavrularımıza kavuşturur..:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…