Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

inşallahhhhhhhh
amin
en kısa zamanda
pamuk elleriniden ki diken gibi tırnakalrını yzüen geçiriri inaşllah.
Süs olur annesi sana
ay denef
kız bacım amin diyom ahanda başak bir şey demiyorum

canımsın kıyamammmm ben sana:1hug:.gönlü güzel arkadaşım.ALLAH TEZ zamanda iş kapısı açsın insalllah eşine.....:Saruboceq:

sagol canım ya....insallah herşey gönlümüzce olur...

canımsın kıyamammmm ben sana:1hug:.gönlü güzel arkadaşım.allah tez zamanda iş kapısı açsın insalllah eşine.....:saruboceq:

kız aha buna da amin diyorum hemde amin amin
senin ve sitede topiktekonuştuğumuz her dileği isteği olanın duasına amin diyerek amin diyorum
gönlü güzel , kendi güzel bacım ,

Selam kızlar....

Denfçim hayırlı olsun.Sanki biraz gönlüne göre olmuş bu iş yaaa...Arada bi haziran kalıyor,hazirandada Radyolojimin dediği gibi dinlenirsin be kuzum...Gerçi insan yine de az da olsa üzülüyor,içi burkuluyor dimi?Olsun canım,her şeyin üstesinden gelinir Allahın izniyle...

Çileğim hayır olsun bacım rüyan,hayırlara gitsin...Sen nasıl oldun daha iyimisin?

Radyolojim,gel bacım gel hesabımızı görelim.Ben maske takarım bulaştırmam canım arkadaşıma grip neyin:)))Sen gel yeterki:)))

Kız swet,tişörtle donacan heee,delüüüüü....Güle güle kullan bacım,sırtında eskisin,herşeyin en güzeli senin olsun canım.Öle güzel kıyafetler varki vitrinlerde,hem normalde giyilir hemde hamişken giyilir.ınsan baka baka bi hal oluyor.Okadar da indirim varki almayanı dövüyolar valla:)))Ama para yok o ayrı tebi:)))Nehire de diyom,kız para biriktirelimde bidahaki sezon sonu indirimini kaçırmayalım,bissürü şey alalım diyorum.Oda ,amaaan ben okadar para biriktirip sonra kıyafete yatıramam altın alırım diyooo:))))

Pinkim canım,sen nasıl oldun bacım....

Alahncım,Myhope çum,Nazım,Gülyüzlüm sizler nasılsınız?Öptüm kocamna hepinizi...

Herkese iyi günler.
Denef abla sıkmamaya çalış canını. ınşallah hayrlı kapılar açılır.
Neyin hayırlı olduğunu bilebilseydik herşeyi ona göre isterdik. Ama sadece hayrını umup istiyoruz işte..
Belkide çok iyi olacaktır bilemiyoruzki.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah..
Ve sonunda bende gripliler kervanına katıldım. Ablam banada geçirdi galiba. Hemde çooook fenaa

Hakkatten Alhan nerlerde hiç gözükmüyor??
Ay altın deme içim bir hoş oluyor abla :))
Çileğim rüyanda hayır olsun inşallah...Kötü rüya anlatılmazmış derler..Olsun hayrını isteyelim gene :))

Nehır kız altın deyınce nıye bu akdar kÖtÜ oluyorsun sen bakım?:))
nevınım valla para olsa dÜnya kadar kıyafet var.
Ama dedım ya Çok gÜzel Şeyler bunalr ,kalıte olarak ama ucuzdu kaÇırmadım bende.
Aha sabahr geldı kısmetse gıyer Çıakrım sokaĞa Öyle

aman be off bıktım para dan bılmem nedne.
Az Önce eŞım ıÇın ıŞ baŞvurus yaptım .bır kaÇ tane..allahım ne olur hayırlsı ıle olsun .
Tabı gene hakkımzıda hayırlsı yıne

Bazen bazı ınsanlara Çok kızıyoum
hanı elınde kını allahın verıdkelrını ÖvÜne ÖvÜne Öne Çıkaranlar,
sankı kendının bır katkısı varmıŞ gıbı.
DÜnya onalrın etrafında dÖnsÜn ısteyenler felan.
Ne bıleyım ya ,
takılıyorum bÖyle ınsanlara,
allah verdı allah ta alır demeyı hıÇ mı bılmıyorlar.
Ayda ŞÜkÜrler olsun demeyı.
Ben mı abartıyorum acaba ,Öyle mı olmak lazım.
Of kafam karıŞtı sankı

Ahh swetim aynen katılıyorum..Allah verdi Allah aldı okadar..
ınsanın başarı olduğunda hiç aklına gelmiyor bu..
Ama elden gittiğinde aa tabi Allah aldı..
Aynı çocuk meseleside öyle.. Sanki başkalarına başkaları veriyor çocuğu..Karşılaştıklarında yada insanların arkalarından derlerya "onun çocuğu olmuyor" diye..Halbuki olana kim verdi..
Buda aynı o hesap..

Ben altın alıp yatırım yapmayı çok seviyorum swetim..Param olunca hemen altın alırım..
Daha evvel aldıklarım beni bu sıralar çok mutlu ediyorlar, malum altın fırladı ya ondan..:roflol:

Çileğim hayır olsun bacım rüyan,hayırlara gitsin...Sen nasıl oldun daha iyimisin?..
amin inş. nevinim..
sağolasınn iyiyim çok şükür Rabbime :Saruboceq:
duaların hürmetine ferahladıımm :1rolleyes:
Çileğim rüyanda hayır olsun inşallah...Kötü rüya anlatılmazmış derler..Olsun hayrını isteyelim gene :))
ya biraz karışık hayır olsun inş..
camideyizz insanların bi kısmı farklı yöne bir kısmı farklı yöne doğru namaza durmuşlar
diğerlerine diyorum hiç mi görmüyorsunuz bunları neden uyarmadınızz
neyse o arada nehirle konuşuyorum ama yüzünü görmedenn
bi masada hanımlar oturuyor içlerinde nevin de varr nehire soruyorum hangisi ablan diyee
sarışın açık tenli güzell bi hatun vardıı kesin budur diyorumm
bitiyor öle iştee kaydirigubbakcemile2
geçen msn de konuşurken resmi varmı diye sormuştumm nehire acaba ordan mı bilinçaltı oluştu hayırolsun bakalımm fisfisfis

Hayır olsun çileğim inşallah...
Yok kıııı sarışın değil ablam..Sen gönder msn ni ona ekler canım..
Ben dedimde aa tamam dedi..

kız delü nehir maşalalh öyle altın alabiliyorsan benim hiç yok.
birikmiimd eyok
ben enden ssevmiyorum öyle şeyleir acaab

Ayy swetim en iyisi yıllardır altındır.Dolar avroya hiçbakmam. Başkalarınımı zengin edeyim. Türk parası desen mutlaka harcarım. Hiç kaçarı yok. En iyisi altın. Dursun biriksin. Harcamayada niyetim yok henüz.
Allah'ın izniyle yeğenime sözüm var onlarla (anasına verdim sözü ama yeğenim için:roflol:) inşallah..

Nehİr harbİ Öveİnmeyİ seven bİre tİpİ dÖvsem bana destek Çıkar mısın anname

Aaaayyyy ahanda buldum yandaşımı bee...Ohhhh..Gelmem mi yaaa...Ohh psikolojik baskıda yaparım, laflarımla döverim aynı zamanda :roflol: haydi swet gidelimkaydirigubbakcemile.
Arkadaşlar bize biraz müsaade:roflol:

Müsade sizin bacılar.Arkanızdayım haydennnn....

Çilekçim hayır olsun diyelim tekrar...Ana sarışın değilim be yavrum:))))

kızlar yaaa
yorgunluktan geberiyorum.ne biçim gündü yaa.hastaalrdan hi fırsat kalmadı bişey yapmaya.
bi yemek arası verdim 15 dakka.bi de şimdi işte.
kim kimi dövüyo alooo.nehir neyse de sen nereye swetim yaa bu halinle :)
şunlar bak yaa.agresif şirinler sizi.size ne kim ne yaparsa yapsın yahu.
nevin sen de şu kardeşine sahip çık.kız başıyla nelere kalkışıyo bak hele.

ıyi yapmışın kuzum,değişiklik iyidir:)))

Çileğim demin msnden sana e anlat hadi dedim,ben kayboldum demi?Valla bilgisayar kitlendi,düğmesinden kapatmak zorunda kaldımdondu kaldı çünkü.Açılmas çok uzun sürdü,sonra nete bağlıydım ama msn açılmadı,sonra yeniden başlattım falan filan anca düzeldi.napsak bu bilgisayarı yaa,bu gidişle bütün oyunları silecem galiba,oyunlar böle sapıttırıyor gibi geliyor bana:)))Durum bu yani bacım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…