Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

neyse kaçtım canlarım
beni yalnız bıaktınız gece gece.ben karanlıktan ve de yalnızlıktan korkuyoruumm
hadin allah rahatlık versin.yeni gün yeni müjdelerle gelsin.

iyi geceler efeniiimmmmmmmm.........
nehır harbı cok guzel nevresım hemıde saten zayıf yerımden vurdun benı :asigim:kız fıyatı da cok dusmus benım hıc haberım olmadı bu ındırımden.......saglık olsun senın ceyıze daha cok lazım tabı ama cok guzelmıs bu çin gülü.........kocişle,bebişlerle eskıtırsın ınsallahdelikafaduldenyerimseniben
nevınım ya bak kocısın ıslerı acıcık hafıflesın yıne tependeyız ha...bak nehır ne guzel ozetlemıs durumuzu........su ceket atınca hamıs kalan hatunlar meselesı...yerimseniben
denefım bugun pek grmemıs,aksamda yokmus nerede acaba??:sm_confused:

haydı kactım ben kızlar.........yarın hayırla ve saglıkla bulusmak dıleklerımle.........ıyı geceler canlar:1hug:a.s.

günaydın hayırlı sabahlar olsun.
ben de güneşi görünce giydim ince t-şört ama uzun kollu.....
off sıkılmıştım kalın kazakalrdan be
neyse ki güneş beni frahlattı.
hepinize bol güneşli günler hanımlar.
şimdi geçmişe bakayım bir

hayırlı sabahlarr arkadaşlarımm a.s.
kız swet ne t-shirtü yaa bende hırka var gene üşüyorummm be kaydirigubbakcemile

denefim gelmedii hala acaba ne karar verildi dün merakk ettimm... CADIARZU

nehircim gerçektenn çok beğendimm nevresimini hihoyyyt koşturmanıza deymiş bencee :jeyyar:
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinn
ya bu arada ablanla ikinizi rüyamda gördümm CADIARZU
rüyalarıma bilem giriyosunuz artıkınn ama birazz karışıktı neysee hayır olsun bakalımm yerimseniben

bende şimdi azıcık üşüyorum gibiiyim ama donmuyorum.
aslıdna aşırı üşüyen biriyim.
ama ne yapalım sabah yeni cicimi giyemk istedim.
aslında noraml t-şört olabilir ama 2 beden büyük aldım, hamileleik oldu.aşağıya doğru genişleyen bir model.
hemde 5 ytl :)))))
tam bana göre .bir mağaza da yakaladık,çok kaliteli ufak özürü varmış galiba.
3 tane aldım hamilleik gibi oalcka.
çok spor tatlı şeyler :)))) yaneeeee 15 tl ye kendimi iyi hissetme yolunu buldum .mutlu oldum.

günaydın kızlar ben çok şükür gelebildim.dün akşam çok rahatsızlandım.stres sıkıntıdan galiba.bu gün biraz daha iyiyim
evet beni merak etmişiniz.kusura bakmayın gelemedim dün akşam.patronum 2 ay içinde buralardan gitme kararı aldı.benim içim kötü bir durum.tüm borçlar bitiyo.tedaviye başlıcaz derken bu oldu..hayırlısı diyelim.artık çalışmayıda düşünmüyorum.evde oturmaya karar verdim...ssk mıda dısardan öderiz dedi eşim..benden böle havadisler.geçmişi okuyamadım kusura bakmayın.bu akşam okurum.sevgilerimle kızlar şimdilik bana müsade.öpüyorum canlarım..

güle gülee kullan tatlım
bende senin gibi böyle ufak şeylerden çok mutlu olurum kaydirigubbakcemile2
tamam işte denefim 2 ay daha ordasın demek bu
hemen bırakmıyorsun ya borçlar nerdeyse bitmiş olacakk... bi engel kalmayacak inş.. hihoyyyt
üzülme olur muu :teselli:
var bi hayırr Şeniz

öptüm canım.daha 2 ay var kim öle kim kala.
değişir belki patronunun fikri.
sen de uamrım dhaa rahat bir iş bulurusn.kızma hemen çalışmam dediğini duydum ama bir süre daha çalış ki ,borçlarından kurtul canım.
sonra evd ebebeğine vakit geçiririsin.
allah bri kapıyı açar bir diğerimi kaparmış
işsizlik çok ama mevlem rızkı verecekse nerden verecğini anlayamayız bile değilmi...
mutlu haberleini bekliyorum canım

günaydın canım arkadaşlarım
sabah şerifleriniz hayırlı olsun
denefim güzel olmuş işte senin için canım.
zaten iki ay sonra haziran.bi ayda dinlenirsin gelir temmuuuuuzzzzz
hem tazminatını da alırsın.hayırlı olur bence senin için.hem iki ay içinde daha ne kararlar verilir.ne kararlar değişştirilir.zaten bizim işler hükümetin çıkarttıklarına göre değişiyo.görüntüleme merkezlerinin lehine güzel bi kanun çıkarırlar belki.dur bakalım canım
çileğim hayırlı sabahlar.
swetim hayırlı sabahlar.

desteginiz için tesekkür ederim arkadaşlarım.benim üzüldügüm 15 sene aynı yerde çalışıp bu krizden dolayı iş yerimin kapanması.en çok o beni üzüyo.maddiyat şu an için önemli.borçalarım az kaldı zaten.ama hem kayınvalidemin hem evin masraflarını eşim nasıl karşılar diye düşünüyorum.ona da üzülüyorum.hayatta eşimle hep mücadele ettik.hayırlısı olsun demi...
geçmişi biraz okuyabildim.daha nevresim takımına bakamadım nehirimin.ama bu akşam ilk işim bakmak olacak
çilegim bazen öle yanlış anlaşılmalar olabiliyo canım.sen üzme kendini.arkadaşınla halledersiniz.oda eşiyle durumu düzelltir.
swethome canım güle güle kullan...sanada ne çok yakışır canım benim..eşinin ailesiyle kimin sorunları yokki..biliyon bu arkadaşın neler duydu neler yuttu...sen üzme kendini
radyolojim pozitif düşün pozitif olsun bacım.ben mutluyum sende umudunu yitirme...

nazım annecigine geçmiş olsun.ellerinden çok öpüyorum.selam söle benden..
lotusum.myhopem.gülyüzüm nevinim.pinkim berinim ve digerleri sizleride çok öpüyorummmmmm..

Denefım bılıyorum kı ,ınsanla mÜcadeler ıÇın doĞmuŞlar.
Her yandan bır sorun Çıakrıken bır yandana da ÇzÖÜmler gÖnderıyor allah.
Her zaman dedımıze deva dıledık allah tan.
Uamrım sana da 15 yıll ık tazmınatı verırıde.borÇlarınızı bır Çırpıda bıtırırsınız.
Taı mÜmkÜnse .ama allah yar ve yarıdmıcmız olsun

denefim 15 yıl az bi zaman değil baya emek vermişsin gerçekten insan hüzünleniyor tabii
ama herşeyin bi sonu var elbett
Allah bi çıkış gösterirr
artık dinlenme vaktinn çoktann geldii
biraz kafanı dinle.. Allah eşine öyle bi bereket verirki sende şaşırırsın.. o kısmını hiç düşünme :))

kızlar selam hayırlı günler..denefim üzülme canım ALLAH bir kapıyı kaparsa diğerini açar herşey gönlünce olsun tatlım..hepinizi öpüyorum kızlar birazdan hazırlanıp kursuma gidicem hoşçakalın..

hayırlısı olsun kızlar...yaşanacakların asla önüne geçemeyiz demi....bellimi olur bu kapı kapanır bebiş kapısı açılır demi...
oy oy düşünmesi bile çok güzel.pamuk ellerini öpeyim ben bebişimin...:Saruboceq:delikafadulden

inşallahhhhhhhh
amin
en kısa zamanda
pamuk elleriniden ki diken gibi tırnakalrını yzüen geçiriri inaşllah.
Süs olur annesi sana
ay denef
kız bacım amin diyom ahanda başak bir şey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…