- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #7.601
güle gülee kullan tatlımbende şimdi azıcık üşüyorum gibiiyim ama donmuyorum.
aslıdna aşırı üşüyen biriyim.
ama ne yapalım sabah yeni cicimi giyemk istedim.
aslında noraml t-şört olabilir ama 2 beden büyük aldım, hamileleik oldu.aşağıya doğru genişleyen bir model.
hemde 5 ytl :)))))
tam bana göre .bir mağaza da yakaladık,çok kaliteli ufak özürü varmış galiba.
3 tane aldım hamilleik gibi oalcka.
çok spor tatlı şeyler :)))) yaneeeee 15 tl ye kendimi iyi hissetme yolunu buldum .mutlu oldum.
tamam işte denefim 2 ay daha ordasın demek bugünaydın kızlar ben çok şükür gelebildim.dün akşam çok rahatsızlandım.stres sıkıntıdan galiba.bu gün biraz daha iyiyim
evet beni merak etmişiniz.kusura bakmayın gelemedim dün akşam.patronum 2 ay içinde buralardan gitme kararı aldı.benim içim kötü bir durum.tüm borçlar bitiyo.tedaviye başlıcaz derken bu oldu..hayırlısı diyelim.artık çalışmayıda düşünmüyorum.evde oturmaya karar verdim...ssk mıda dısardan öderiz dedi eşim..benden böle havadisler.geçmişi okuyamadım kusura bakmayın.bu akşam okurum.sevgilerimle kızlar şimdilik bana müsade.öpüyorum canlarım..
hayırlısı olsun kızlar...yaşanacakların asla önüne geçemeyiz demi....bellimi olur bu kapı kapanır bebiş kapısı açılır demi...
Oy oy düşünmesi bile çok güzel.pamuk ellerini öpeyim ben bebişimin...:saruboceq:delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?