Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

güle güle nevincim sağolasın canım inan bana kendim için bukar koşturmazdım
ama anam başka allah benden alsın ömüğr ona versin inş

nazım cok gecmıs olsun..........annelerımız basımızın tacı degıl mı,benımde annem cok hassas yerımdır,kendı hastalıklarıma korkmam ona korkarım.......RABBIM buyuklerımızı eksık etmesın canım:Saruboceq:
delü nevin gözlerım doldu okurken.........senağlama...hepımızı bırden dusundum..topıktekı herkesı ve kendımı de.......bende cok umutlanırdım bazen cunku asla vaktınde adet olmazdım en az 40 45 gun surerdı ve sonuc hep husrandı......:çok üzgünüm:tedavım zamanı da hem cok hassaslastım,hem cok kılo aldım ben stresten ve ılaclardan....sagolsun kocısler ama bende sana dıyorum kı canım bak uzuleceksek bıle tedavı esnası gergınlıkten uzulup aglayalım,dedıgın gıbı kocısler ceksın bızı...... sonra cıft cızgı gorunce senlıkler kuracagız bacım:dance::teytey:hem gecen kırmızıları gordum dedın ya bende kendı kendıme nevınım ucuncu gunu gdıp tahlıllerı yaptırır,baslar dıye hayal etmıstım...............sen kararlı ol da guzelım........:Saruboceq:a.s.
hadı kızlar caya bıze buyurun bu aksam:1hug::içelim:mumkun olursa gece yıne gelırım ben....ıyı aksamlara.s.

nevinim evet yaa
başla artık yaa.bak bana diye diye başlattılar.bende sana sööleyim belki faydası olur :)
lotusum evet doğru söylüyosun.başlayana kadar insan çok zorlanıyo ama başladıktan sonra da hızla ilerlemek istiyosun.hergün doktorun yanında olmak istiyosun.alttan muayene hariç tabi.
allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın.bizde isterdik herkes gibi olmak.ceket üzerine atılınca hamiş oluyor derler yaa.ama bu da bizim sınavımız.sabretmekten başka alternatifimiz yok.

sağolasın pinkim topikde baya bi geçmişi okudum kaçırdıklarımı
sonra fransız kalıyorum konuşullanlara
senin içinde hızına yettişilmiyor deyorlar valla ölesin heeee...

mavi ay canım hoş geldin sen nerelerdesin seni gördüğüme sevindim...

Benim merakımda bu kocayı bulmak ne kadar sürer acaba.Ben diyorumki sen başla o ardından mecburen gelirkaydirigubbakcemile
Şükür anlaşıldımmı artık abla.
Alınmayın darılmayın hanımlar. Siz farklısınız. Herkes ha deyince hamile olamıyor maalesef. Evet siz azınlıksınız. İnsanlar çocuğu ' yapmak olarak görüyor ve zamanını planlıyor. Ama siz onlardan değilsiniz. Bu garipsenecek bir durum değil. Herkesin hayatında sınavlar var. Sizinkide bu.
Sanmayınki anında hamile kalanlar, yada olan çocuğunun kıymetini bilmeyenlerin sınavı daha az zor. Onlarında sınavı var. Ama başka türlü sınavlar..
Bu bir gerçek sizin çocuk sahibi olmanız için gerekenden fazla, daha fazla çaba sarf edip emek göstermeniz gerekiyor. Olacak Allah'ın izniyle. İnancınız var mı? Rahiminiz var mı yumurtalığınız varmı, kocanızda var mı? Yaş kaç olursa olsun haydi tedaviye...
Sonuç her zaman %100 mü? Hayır değil. Çok büyük hayal kırıklıklarıda var evet.
Ama bunu yapmak zorundayız.
Hani derlerya ayy bu zamanda bu dünyaya çocuk getirilirmi?
Evet asıl bu zamanda getirilir.
Biz onu yetiştirebilelimki belki dünya o bir kişiyle değişir.
Oyy öyle işte:roflol:

güle güle
cadı
iyi uykular
gider gitemez uyursun şimdi sen

Bak bak hatuna bak. Nası tanıdı kardeşini. Şimdi kalktım swetim. Uyudum kendime geldim.:dance: Yoksa işten eve gelince zombi gibi oluyorum.
Şimdide annem tepsiyle yemeğimi getirdi yanıma. Azcık çatlatayım:roflol:

İnşallah nazım inşallah...
Aynen bende öyleyim annem iyi olsun ben önemli değilim. Sırf onu götrmek için bende gidiyorum doktora. Hadi diyorum anne doktora. Ben sürüklemezsem erteliyor çünkü.
Ortopedi doktoru bana dediki. Annen işine yaradığı için istiyorsun dimi bir an önce iyi olsun. Yok dedim ağrıları geçsin, geceleri rahat uyuyabilsin diye geldik. Onun sağlığı mutluluğu bizim için herşeyden önemli..
ALlah şifa versin nazım.. ALlah sendende razı olsun..
Sanada anne-baba kıymeti bilen evlatlar nasip olsun inşallah..hepinize..

:roflol::roflol::roflol:
Allah iyiliğinizi versin..Sizi beceriksizler:roflol: İşte tutamıyorsunuz adamların ceketlerini üzerinizde:roflol:
Sizi çok seviyorum ben yaa:1hug:

kıss nehir canım ağzın bal yesin ne güzel yazmışsın canım benim..annenin yemekleri işe yaramış keyfin gelmiş canım..

allah razı olsun nehircim amin inş hayırlı evlatlarım olur.
ben götürmesem hiç gitmez doktora ama bani didik didik ediyor
git doktora bilmem ne aman nese bişiyciği yok poposuna 30 tane
iğne yiyince iyileşecek inş bide sakinleştirici verdi dedim herşeyi takıyor kafaya
bugün çok koşturdum ama değdi şükürler olsun.ben 6 yaşındayken annem benim
ameliyatımla hastanemle çok uğraştı aylarca yattık hastanede bende şimdi annem için didiniyorum
allah ömür verdikçe anamın babamın yanındayım inş başımdan eksik olmasınlar:Saruboceq:
ay çok duyguluyum bugünsenağlama

Durun durun limon sıkayım konuşmanıza kaydirigubbakcemile2

Eveett arkidişler bu cumartesi aldığım meşhur nevresim takımı. ındirimin son gününden.
Bu 160TL imiş ben 80TL'ye almışem.

Bu arada naz ne için ameliyat olmuştun küçükken??

Nazım bende iyiyim şükür sağolasın.Sabah iyiceydim,şimdi yine fena oldum yaaa,üstüste hapşırınca,yüzüm karman çurman oluyor.Gözlerim akıyo,burnum akıyor falan...ılaçta içtim,içince daha bi kötü oldum sankim:)))

Neyseeeee neeee,amaaaannn nzle işte,geçer bikaç güne...

nehirim hakkaten çok güzelmiş.
allah ağız tadıyla,seveceğin ve senin için hayırlı olacak bir eşle,güzel günlerde,kullanmak nasip etsin.
biz de seni çok seviyoruz canım kardeşim.
nevin hanım nasılsınız efem.
allah acil şifalar versin.bi hesabımız vardı senle görülecek.yanına gelcektim lakiiin daha yeni atlattım zaten gribi.hiç almayım yani şimdi tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…