- 15 Temmuz 2008
- 5.478
- 4.920
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #7.581
Lotusum kocişi bulsam diyecem de,adamı doğru düzgün göremiyorumki.Bak gece 12de iş başı yapacak,bak hala gelmedi daha,gelincede uyuyacak hemen.Konuşacak vaktimiz olmuyor son günlerde pek..Çok çalışıyor kocacım benim yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Ama vazgeçmiş değilim,aksine dahada hırslandım,doğal yollardan olmayacağına ikna oldum artık.Gerçi daha önceki aylarda da ikna lmuştum ama bu ay daha çok ikna oldum.Dediğin gibi tedavi olmak zorundayız,yoksa bebişlerin geleceği yok.Bunu kesinlikle anladım ve bu yüzdende hırslandım emin ol canım..Yani olacak olsa 5 senedir olurdu dimi.Demekki olmuyormuş,demekki tedavi lazımmış illakide.Her ay belki bu sefer bi mucize olur diye beklemekten fenalık geldi,gebelik belirtilerini takip edip,ay bende de varmı diyip herşeyi,heryeri kontrol etmekten fenalık geldi.Daha o gıcık gebelik testinde çift çizgiyi göremedik,henüz nasip olmadı.Demkki farklı şekilde nasip olacak,normal insanlar gibi değil...Biz böyleyiz demekki,değişiğiz,enteresanız...Artık iyice inandım buna ve mümkün olan en kısa zamanda başlamak istiyorum ama kocişimide yanımda olmasını istiyorum,Hastanelerde tek başıma sürünmek istemiyorum.Benim bu kahırlarımı bi tek kocam çeker,eve gitmek istiyorum diye hüngür sümük ağladığımda,kocişimin yanımda olması lazım.Bu sebepten dolayıda onun biraz rahatlamasını bekliyorum.Ama gidecem inşallah,tüpmü müpmü doğalgaz mı neyse ne,ne gerekiyorsa yaptırıcaz inşallah...
Gönülden istediğini biliyorum lotusum,canım benim,sağolasın.Hepiniz sağolun can arkadaşlrım ve biricik kardeşimsenağlamasenağlamasenağlama
güle güle
cadı
iyi uykular
gider gitemez uyursun şimdi sen
swetim hoşgeldin canım Şeniz
Nehircim aslında şikayetimiz meme de süt bezeleri vardı ondan gittik işde
tetkikler yapıldı tertemiz çıkdı ama ağrıları vardı annemin çok kolunda boynunda
ben dahiliyeye götürdüm annemi doktor kemik ölçümü kan tahlili va karın filmi verdi.
karnındanda şikayeti vardıda zaten bu saydıklarımı yaptırmak 2 gün sürdü
amma velakin kansız çıkdı annem çok ve demiri düşük çıkdı
karnındaki şikayetide bağırsaklarında sinire bağlı bilmem ne şıkışması
dokror kemiklerin beton gibi maşallah dedi çok şükür:Saruboceq:
sonuç annemi sıkı bir kan tedavisine aldı ağrıların geçecek dedi.
valla çok huzurluyum inş 1 ayın sonunda iyi olacak benim anacığım :Saruboceq:
ay kızlar uzun oldu ama anlatmak istedim ŞenizŞeniz
nazım cok gecmıs olsun..........annelerımız basımızın tacı degıl mı,benımde annem cok hassas yerımdır,kendı hastalıklarıma korkmam ona korkarım.......RABBIM buyuklerımızı eksık etmesın canım:Saruboceq:
delü nevin gözlerım doldu okurken.........senağlama...hepımızı bırden dusundum..topıktekı herkesı ve kendımı de.......bende cok umutlanırdım bazen cunku asla vaktınde adet olmazdım en az 40 45 gun surerdı ve sonuc hep husrandı......:çok üzgünüm:tedavım zamanı da hem cok hassaslastım,hem cok kılo aldım ben stresten ve ılaclardan....sagolsun kocısler ama bende sana dıyorum kı canım bak uzuleceksek bıle tedavı esnası gergınlıkten uzulup aglayalım,dedıgın gıbı kocısler ceksın bızı...... sonra cıft cızgı gorunce senlıkler kuracagız bacım:dance::teytey:hem gecen kırmızıları gordum dedın ya bende kendı kendıme nevınım ucuncu gunu gdıp tahlıllerı yaptırır,baslar dıye hayal etmıstım...............sen kararlı ol da guzelım........:Saruboceq:a.s.
hadı kızlar caya bıze buyurun bu aksam:1hug::içelim:mumkun olursa gece yıne gelırım ben....ıyı aksamlara.s.
nevinim evet yaa
başla artık yaa.bak bana diye diye başlattılar.bende sana sööleyim belki faydası olur :)
lotusum evet doğru söylüyosun.başlayana kadar insan çok zorlanıyo ama başladıktan sonra da hızla ilerlemek istiyosun.hergün doktorun yanında olmak istiyosun.alttan muayene hariç tabi.
allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın.bizde isterdik herkes gibi olmak.ceket üzerine atılınca hamiş oluyor derler yaa.ama bu da bizim sınavımız.sabretmekten başka alternatifimiz yok.
sağolasın pinkim topikde baya bi geçmişi okudum kaçırdıklarımı
sonra fransız kalıyorum konuşullanlara
senin içinde hızına yettişilmiyor deyorlar valla ölesin heeee...
nehırcım nevresimine bayıldım gule gule yıprat gız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?