Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm kızlar...cok vaktım yok bı ıyı aksamlar deyıp kacacagım
denefım canım ya.....senın ımtıhanların hep sabırla oluyor ıste napalım.....ınsallah artık selamet kısmına varıyorsundur canım:Saruboceq:yazın ılk ayları hamıs denef olucan ya belkıde bazı seyler kendılıgınden sıralanıyordur.....delikafadulden:ecrin_bebek:
alhanla myhope ortadayok kızlar hbr alan var mı merak ettım:sm_confused:
nevın,nehır,cılek,berrın,naz,gulyuzum,berrın ve herkesi opuyorum canlarŞeniz

Ben çıkayım ufaktan yaaa,karnım acıktıııııı.cokacimcoook Önce yemek yiyem sonrada kocişe bişeler yapam,gelince yesin.Çiğ köfte yapacam ama etsiz tebi,etlisini yoğurmaya gücüm yetmez :))))Hayden bugünde bana gelin bacılar,gece kocişte yok,ohhhh sabaha kadar otururuz,güleriz ,eğleniriz,film seyrederiz,mısırda patlatırım ben size,portakal sıkarım taze taze...hayden gelin bekliyom....ınşallah birgün tam tekmil buluşme fırsatımız olur bir şekilde... :a015::a015:

Son düzenleme:
önemli deell tatlişkomm
vur tepesine bak nası da düzeliverir kaydirigubbakcemile3
yaa nası özendirdinn varya benii hee
gerçekten şöle imkanımız olsaydı da bi gece pijama partisi yapseydikk :jeyyar: :sm_cool:

ah nevınım keske gelebılsek.........gecende ben bu aksam bızde toplanalım dedım,cay demledım gelen gıden olmadı hıc:1no2::çok üzgünüm:
çilekım yesıl ısıksın gordummmmmmmkaydirigubbakcemile5
hadı ben cıkıyorum kızlar gorusuruz sonra............Şeniz

desteginiz için tesekkürler canlar....bi bakem dedim neler kaynatmışınız.bende anlamadım kim kimi dövüyo destek lazımmı bakem..klava:
nevinim bu akşam valla sende olmak vardı.ah ah yakın olsaydık keşke.iyi kaynatırdık be bacım...
lotusum canım benim sagolasın.belki bu da bi imtihan.ben neler atlatmadımki.bunumu atlatamıcammmm..pehhh
berinim nerdeydin bakem bacım bu gün hiç ugramadın...

denefim sabah zaten gec kalktım baktım eşim pc başından ayrılmıyor hıç bende teyzesi gile gittim epey oturdum akşam ustu eve geldim canım

iyiakşamlar kızlar berincim ben varım bacım nasılsınız bakalımŞeniz
denefcim selamlarını anneme söledim kimki o kız dedidelikafadulden
dedim benim arkidişimŞenizçok teşekkür etti canım sağolŞeniz
nehircim ne ameliyatı geçirdiğimi sormuşsun canım ben 6 yaşımda
yaramazlığım yüzünden :1shok:böle 3-4 metre yüksekden düşmek
suretiyle ufak çaplı bir beyin kanaması geçirdim:jeyyar::jeyyar:
ama geçti gitti :Saruboceq::Saruboceq:
herkese çok çok öpücükler hadi gelin artıkŞenizkaydirigubbakcemile3

sağolasın berincim ben de çok iyiyim hamdolsun :Saruboceq:
sanada iyi geceler çilekcim :jeyyar::jeyyar:

ben de geldim tekrar
lotusm alhanı sormuşsun.bende merak ettim bgün.kaç gündür uğramadı buralara diye.aradım akşam üzeri.haber vericektim size ama çıkış saatim gelmişti artık işte.eve gidince söölerim dedim.
alhan iyiymiş.gezmekten fırsat bulamıyomuş hanımefendi.bi de misafirleri felan yoğunmuş bu aralar.çok şükür bi yaramazlık yokmuş yani.myope de iyidir heral de de onun da fırsatı olmamıştır belki girmeye topiğe

denefcim,herşeyde vardır bir hayır...sakın üzülme canım,Allah bir kapıyı kapatırsa diğerini açar....sen tecrübelisin başka işte bulabilirsin...

swetcim,moralin nasıl oldu canım????sen ve berinin kocasına çok dua ediyorum,inşallah kocalarınız biran önce iş bulur da siz de bu stersten kurtulursunuz

çilekcim,kötü bir an yaşamışsın galiba...yanlış anlaşılmak seni zor duruma sokmuş,inşallah şimdi herşey yolundadır....

nevin,nehir,alhan,pinkrose,myhope,lotusum hepinizi çok çok öpüyorum

benden başka kimse olmadığı için de çıkıyorum işte:çok üzgünüm:

iyi geceler herkeseeeeee...Bi uğrayıp bakayım dedim....Az sonra çıkıcam....Öptüm hepinizi....

Allah rahatlık versin,iyi uykular hepinizeeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…